Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 insanlarda cgi olaymsı temiz olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 1:44 kahpe bizanstan arak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 o direkt dinler tarihinden arak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 sinemada daha iyi gözükecek , kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 aquila said: onlarin arka planlari cogunlukla gercek oldugundan olabilir. Doğru, onlarda genelde arka planın tamamı değil, bazı detaylar cgi oluyor. Bunda herhalde gerçek arka plan kullanmaya bütçeleri yetmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 bunlar sanki tüm filmi vermişler 1 dakikada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 garona olmamis pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Durotan'ı resmen insancıl yapmaya kasmış adamlar. Eğer seri yaparlarsa çimen yeşili Thrall'ın babasını murica halkı iyi bellesin diye adafsfs. Beklediğimden iyi trailer allah için, ama orclar ve frost wolflar sırıtıyo ya. CGI feci harbiden. Blizz kendi cinematic kassaydı bunca sene filmi 3 kez izlerdik o zaman. Neyse popcorn movie işte, feyz mi alacaz anasını satiim bu yaştan sonra şu hikayeden adfsgfsgs. Dalaran fena olmamış gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 bu herifler bu işi hobi edinirlerse eğer rahat 92 katrilyör dolar para kazanırlar emin olun. liç kinge gelene kadar 389 film çıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 benim beklentimin çok üstünde lan trailer. ben rezil rüsva bişey bekliyodum sırf ragnar oynuyo diye izlenir falan diyodum. bence muhteşem lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 baya maliyetlidir yalnız öyle 500 tane film imkanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 kaç yaşında adamlarsınız bir şeyden de keyif almaya bakın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 bana allianceın zırhları battı o kadar. cuce yapıcaklarsa cgi yapsınlar sonraki filmlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 teaser a göre daha iyi görünüyor ama cgi ın bu kadar kötü olması şaşırtıcı cidden mesela 0:24 nedir aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 legion trailer daha iyi hatta yıllar öncesinin animasyonları daha gerçekci bre http://www.youtube.com/watch?v=BsTonu0mcGg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Ben casualım, beğendim, böyle çeksinler 2 senede bir okeyim. sinemada izlerim, bluerayini de alırım. gg wp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 eleştirmek için beğenmemek zorunda değilsiniz. iki uç nokta yok abi. hem beğen, izle hem eleştir yani. şu haliyle her 3 ayda bir film çıkarsalar, her 3 ayda bir gider izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 10 yıldır muhabbetini yapıyoruz. o kadar oyununu oynamışız, kitabını okumuşuz. koşa koşa gidicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 her türlü giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Vingthor said: benim beklentimin çok üstünde lan trailer. ben rezil rüsva bişey bekliyodum sırf ragnar oynuyo diye izlenir falan diyodum. bence muhteşem lan aynen, hatta hiç takip etmiyordum hikaye ney ne zamanda geciyor vs ragnarı arthas falan sanıyodum asd : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Jaegerjaquez said: 1:44 kahpe bizanstan arak haha aynısını düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Ya bu film tam olarak hangi zamanı anlatıyor? Ve Ragnar kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 cgi'daki ve renklerdeki bazı olmamışlık durumları beni en çok üzen şey oldu. yani ne animasyon ne değil arası bir havası olmuş. hele kurt ve griffinin olduğu sahneleri notepad++ ile çizmişler ki izlerken gözüm yandı. onun dışında yakın çekimlerde de çok iyi işçilikler var, sanki birini baş cgi'cı yaparken diğerini jr'a vermişler gibi gdfh. 8/10'luk bir şey çıksın razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 al lan sende girifin çiz hadi al tamam al çiz hadi lan hadi hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 şu filmi full cgi yapmayanların aklına ediyim :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar