Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Onu da yemedi, denedik. Valla ömrümde ilk kez köpek bakıyorum, ama bu keratanın baya zeki olduğu belli. Laf söz dinliyor. Tasmasını yere bırakıyorum bi gıdım kıpırdamıyor yerinden. Bir de besleyebilsek tam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Bence yarın gündüz bi belediye veterinerine götür, hem kayıp ilanı var mı bakmış olursun hem de bi muayene ettirirsin ücretsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 bizim oğlanın keyfi yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 yaşlandık 10 yaşı devirdik lan :( http://i.imgur.com/WG1nAgU.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 canıms :( bi 10 sene daha beraber olmak nasip olsun kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 bi 10 sene daha çok fantastik ya 5 sene olsun bnm olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Memleket (Sibirya) hasreti Bi pati boyu kar (Çok karanlıktı makineye tepe flaşı almam lazım. Gerçi kar yağarken ve şeker hatun o kadar hareketliyken yine de kurtaramazdı heralde.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 jelibon dan enstanteneler (2 ay onceki resimler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Benim şapşiği de koymuyormuşum kaç zamandır, güncelleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 aksjdfagdasj tipaçlara gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 misafirim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Flameoffear said: Onu da yemedi, denedik. Valla ömrümde ilk kez köpek bakıyorum, ama bu keratanın baya zeki olduğu belli. Laf söz dinliyor. Tasmasını yere bırakıyorum bi gıdım kıpırdamıyor yerinden. Bir de besleyebilsek tam olacak. yanlız hiç sormamışsın bile sahibini nasıl buluruz diye. baya üzülüyodur şu an sahibi. köpekte üzülüyodur. köpek bulunmuştur yazıp altına telefon ekleyip bulunan çevreye kağıt yapıştırırsanız bulunur sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Sorduk soruşturduk ses çıkmadı. Şu saatten sonra vermem zaten keratayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 J LO kızımız oluyor bu çılgın. Bundan 1.5 sene önce yavruyken sokakta Suriyeli çocukların eziyetinden kurtardığımız, sütten kesilmemiş olduğu için biberon ve vitamin tüpleriyle büyüttüğümüz kendi. Şimdi serpildi ve nerdeyse kolum kadar oldu desem yeridir. Pek miyavlamıyor, sadece birisine sarılmak istediğinde ve canı sıkılıp başka odaya gitmek istediğinde (gerçi pençesini sokabilecek kadar aralık varsa kapıları açıp kapatıp istediği yere gidiyor) miyavlıyor o kadar. Onun haricinde, bizi gördüğü sürece çıkardığı tek sey gırtlağından dışarı doğru gelen bir tırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şeklinde kıpırtı. Kedileri sanırım sevdikleri birşeyi gördüklerinde böyle ses çıkartıyormış, araştırmadığımdan tam bilemedim. Kırmızı et yemiyor, tavuk ve balık etiyle arası neredeyse hiç yok. Mama haricinde favori yiyeceği peynir. Ayrıca çiçekleri koklamayı, yatarken yanımız uzanıp öpücük kondurmayı ve futbol-basketbol maçı izlemeyi seviyor. 1.5 sene önce: şimdi: önce - sonra: http://i.hizliresim.com/E8q42g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Hep söylerim, sarman bi ayrı güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Okumayı öğretiyoruz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 ahahha o gozler cok iyi olmus arkada (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 http://i.imgur.com/5PSeggL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 http://i.hizliresim.com/v5b356.jpg http://www.youtube.com/watch?v=An9UuUfg8pk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 jelibon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Viski bahar traşını oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 http://i.imgur.com/5bRy0wd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 piçe dönüşmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 mafya gibi kedi olmuşlar lan ahsduıashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 sagdaki efsane degismis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar