Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hurşit Tolon Gözaltında, Cumhuriyet Ankara Temsilciliği Basılmış Durumda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Theghosthand said:
Yargıtay onursal Başsavcısı Sabih Kanadoğlunun da arandığı idda ediliyormuş.Türkiye 1 günde karıştı.

türkiyede olaylar hep bi günde gerçekleşir bi sabah kalkarsın kenan evran tvde bi bakarsın emekli og. tolon ve nice adam tutuklanmış...
Mesaj tarihi:
5 sene önce darbe olsa yoldan geçen askerlere taş atmak yerine onları alkışlayacaksın deseler kıçımla gülerdim. Bizi düşürdükleri şu hale bak, yazıktır, günahtır.
Mesaj tarihi:
Bugun yasanan olaylar cok aci, ustune hala ve hala bu forumun yalanci demokratlari, dincileri bunlari korumaya devam ediyor hah. Ulkedeki cehaletin aldigi boyuta bakin. Universite'ye giden adam bile AKP'yi savunabiliyor. Yazik, insanlik adina kara imzalar bu adamlar.
Mesaj tarihi:
Darbede ezilmeyen diye bir taraf yok unutmayın.
1 günde lay lay lom darbe oldu heyoo diye olmuyor. Bütün özgürlükler kısıtlanıyor, tutuklamalar gözaltına almalar, idamlar ve bu sefer hesap sorabilcek bir makam olmadan yani darbe olsun akşama çaya bize gelin gibi değil olay.
Mesaj tarihi:
yahu babacım bunun farkındayız hepimiz. fakat bu adamlar teker teker ulusalcı kadroyu tutuklamaya başladı. kadrolaşmaları itibarıyla da gayet iyi beceriyorlar bu işi.
ayrıca benim kastettiğim ezilen, mazlumu oynama daha sonraki seçim zamanındaki politikalarıyla ilgiliydi.

burada kimse darbe borazanlığı yapmıyor. darbenin kötü birşey olduğunu bilecek kadar tecrübe sahibiyim.

ama herşey 80 öncesi şeklinde ilerliyor görmüyormusunuz yoksa görmek mi istemiyorsunuz?
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Darbede ezilmeyen diye bir taraf yok unutmayın.
1 günde lay lay lom darbe oldu heyoo diye olmuyor. Bütün özgürlükler kısıtlanıyor, tutuklamalar gözaltına almalar, idamlar ve bu sefer hesap sorabilcek bir makam olmadan yani darbe olsun akşama çaya bize gelin gibi değil olay.

Bu doğru, ancak bazı şeyler de var.

Son darbe öncesine bakarsak genci yaşlısı tüm ülke öyle bir zor durumdaydı ki darbe olsun da kurtulalım diye yalvarıyordu, herkes darbe istiyordu, o tüm zorluklara kısıtlamalara rağmen rahatladı o kaos ortamından sonra. Haa çok zararı oldu mu? Oldu. Ülkeyi zor durumda bıraktı, ama gerekliydi.
Mesaj tarihi:
çernobil atıkları gibi
adamlar toplanıyor ama halen bitmiyorlar çil salmışlar ülkemize bunların kökünü araştırın kesin yahudi çıkarlar kimse bunların kökünü araştırmıyor niçin adamın azından ATATÜRK hiç düşmüyorki bu zavallı çağdaş diye kendisini adlandıran bir kısım elit inanıyor bunlar atatürkü sevmezler atın bunları bu ülkeden
ahmet birlik
01 Temmuz 2008, Salı 09:29

--------------------------------------------------------------------------------

arkandayız sayın savcım
devam edin köstebekleri bir bir yakalayın bırakmayın bunlar ülkemize zarar veren adamlardır köküne kadar gidin hele sinan aygün denen şowmen iyi bakın kıredi kartı mağdurlarından rant elde ediyor hiçmi kullananın kabahati yok bravooooo
ahmet birlik
01 Temmuz 2008, Salı 09:34

--------------------------------------------------------------------------------

DEMOKRASİ İÇİN DESTEKLİYORUM
Hükümetin Gestapolara, Despotlara, Darbecilere, Muhtıracılara Demokrasi ve halk düşmanlarına karşı mücadelesini destekliyorum. Yaşasın Demokrasi yaşasın halkın birliği ve kardeşliği
Ahmet ASLAN
01 Temmuz 2008, Salı 09:40

milli devlet güçlü iktidar
bu olayları su yüzüne çıkaran tüm yetkililere minnettarız.temiz eller operasyonu neticelenecek italya gibi temizlenecekler.daha neler çıkacak neler.... biz milleti kukla gibi oynatanlar hesap verecekler kimse devletten güçlü değil devleti kötü emellerine alet edemeyecekler herşeyin sonu gelecek başarılar yetkililer,
Melikhan Vatansever

Edit:

kanadoğlu,savaş,sezer olmalıydı....
sıradakiler düşünsün.....
FATİH ERİÇ

Devamı için =>
http://www.zaman.com.tr/okuryorum.do?method=showAll&haberno=708756
Mesaj tarihi:
İç savaşa gidiyoruz, daha kötüsü bir zaman sonra torunlarımız bile bu yaşananların bu noktaya nasıl getirildiğini söylesek de inanmayacak.

Sonumuz hayırlı olsun demiyorum, göz göre göre kaosa gidiyoruz.
Mesaj tarihi:
ergene-con 2007-2008

bir paticik procesi gibi sorgulama

1 sene gecti hala ortada fol yok yumurta yok iddeaname bile yok, muhalefet yapan herkesi tutukluyorlar habire

2 seneye kalmaz sonuclanicak
  • Yeni Oluştur...