Bonjo Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 o zaman ucuz etin yahnisi yenmez diyelim euro iyice pahalanmadan basın pre-order i hem beta kazanırsınız belki
Kalten Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Adamlar inat etti yollamadı beta hala.
ajmet Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 olorin84 said: wow da tamamen online bir oyun ama onda language pack var. Gerci ben eu aldım ama rus bekleyen arkadaşlarım var inş dediğin gibi olmaz. ya ben eu us ayrim varmi yokmu bilmiyordum diabloda. direk pre-Purchase yaptim.benim battlenet hesabi wow felan hepsi eu acc. aldigim diabloda da global yaziyordu. su anda site acilmiyor kontrol edemiyorum . insanlah bir sorun yasamam.
Seele Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 FreEmoon said: Ucuz rus versiyonunu almaya çalışınca "russian language only" yazdığının farkındasınız di mi? Tamamen online oynanacak bir oyundan bahsediyoruz burda. Yani 2 tane dil dosyasını düzelterek çözebileceğiniz birşey değil bu. Sonra item isimlerimden, seslendirmelere kadar ne var ne yoksa rusça oynamak sorunda kalmakta var işin ucunda. hani bilgin yoksa hic konusma derim.
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Vay be bu forum bu noktaya kadar geldi yani, fikrimi söylemek için imzalı noter tastikli yazımı getircem sana?
Bone Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 misal http://oyungezer.com.tr/haberler/47-oyungezerden-haberler/8576-18-mart-kod-avindan-diablo-3-beta-key-kazananlar
-Nae Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 hala mı kapalı bu server kaçta açılcakmış bilgi var mı?
samaella Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 ben haftasonundan beridir oynamaya çalışıyorum da skill atıyorum takılıyo falan böyle bir zevk alamadım. SErverdan diye umut ediyorum ama 4 gündür sürmekte.
Seele Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 FreEmoon said: Vay be bu forum bu noktaya kadar geldi yani, fikrimi söylemek için imzalı noter tastikli yazımı getircem sana? hayir söylediklerinin konuyla alakasi yok. oyun programlama öyle olmuyor. agürmentlerin gercekten gecersiz panpa.
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Seele said: oyun programlama öyle olmuyor. Ben diyorum ankara.. Ne içtiysen aynısından bende istiyorum.
-Nae Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Ben oyun açılırken unkown error diye hata alıyorum. Sizde de aynı şekilde mi?
Bezerye Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Beyler , vpn fln kullanarak 60 dolara alabilme ihtimalimiz varmıdır oyunu? malum global edition gibi bir ibare var.
barbu Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 diablo 3 betası var mı hala paylaşan burda? bi girip bakmak istiyorum biraz.
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 en sevdiğimiz smiley gelsin o vakit: :)-D
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 FreEmoon said: Ucuz rus versiyonunu almaya çalışınca "russian language only" yazdığının farkındasınız di mi? Tamamen online oynanacak bir oyundan bahsediyoruz burda. Yani 2 tane dil dosyasını düzelterek çözebileceğiniz birşey değil bu. Sonra item isimlerimden, seslendirmelere kadar ne var ne yoksa rusça oynamak sorunda kalmakta var işin ucunda. fakirler de diablo oynayabilecek diye mi üzüldün bu kadar
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Oyun rmah haricinde region-free yani nereden alırsan al istediğin yerde oynarsın. Dün bestbuy'dan ce preorder yaptım, heyecan ile bekliyorum çıkışını. Yalnız oyunun kutusunu yaza kadar alamayacağım, o koyuyor biraz.
Bezerye Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 benim merak ettiğim digital versiyonunu dolar bazında daha uyguna alıp alamıyacağımız
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 eğer wow'da olduğu gibi itemlar ve oyun farklı dilde olursa rus keyi fena patlar cidden. aynı server olsa bile dil farklı olabiliyor. fransızca item linkleyenler falan oluyor trade'de.
Öne çıkan mesajlar