Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olorin84 said:

wow da tamamen online bir oyun ama onda language pack var. Gerci ben eu aldım ama rus bekleyen arkadaşlarım var inş dediğin gibi olmaz.

ya ben eu us ayrim varmi yokmu bilmiyordum diabloda. direk pre-Purchase yaptim.benim battlenet hesabi wow felan hepsi eu acc. aldigim diabloda da global yaziyordu. su anda site acilmiyor kontrol edemiyorum . insanlah bir sorun yasamam.
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:

Ucuz rus versiyonunu almaya çalışınca "russian language only" yazdığının farkındasınız di mi? Tamamen online oynanacak bir oyundan bahsediyoruz burda. Yani 2 tane dil dosyasını düzelterek çözebileceğiniz birşey değil bu.

Sonra item isimlerimden, seslendirmelere kadar ne var ne yoksa rusça oynamak sorunda kalmakta var işin ucunda.

hani bilgin yoksa hic konusma derim.
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:

Vay be bu forum bu noktaya kadar geldi yani, fikrimi söylemek için imzalı noter tastikli yazımı getircem sana?

hayir söylediklerinin konuyla alakasi yok. oyun programlama öyle olmuyor. agürmentlerin gercekten gecersiz panpa.
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:

Ucuz rus versiyonunu almaya çalışınca "russian language only" yazdığının farkındasınız di mi? Tamamen online oynanacak bir oyundan bahsediyoruz burda. Yani 2 tane dil dosyasını düzelterek çözebileceğiniz birşey değil bu.

Sonra item isimlerimden, seslendirmelere kadar ne var ne yoksa rusça oynamak sorunda kalmakta var işin ucunda.

fakirler de diablo oynayabilecek diye mi üzüldün bu kadar
Mesaj tarihi:
Oyun rmah haricinde region-free yani nereden alırsan al istediğin yerde oynarsın. Dün bestbuy'dan ce preorder yaptım, heyecan ile bekliyorum çıkışını. Yalnız oyunun kutusunu yaza kadar alamayacağım, o koyuyor biraz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...