Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ya o her gezegene inip mineral aramak falanc ekilecek iş değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 işin garibi benim hiçbir gezegeni atlamadığım halde level 50 olamadan oyunu bitirmiş olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Oyun bittiğinde lvl 50ydim ama Ilosa inmeden önce 48 falan olmam lazım. Lvl 31de ilk gelen spectre itemlarından sonra spectre stokları hiç yenilenmedi, ben de onlarla devam ettim. Zaten spectre itemları VII olmalarına rağmen sıradan X lardan daha iyiler. Bu arada bi bug var, silah overheat olduktan sonra soğumuyor kitlenip kalıyor. Bide iki vuruşta overheat oluyor falan. Silahtaki upgradeleri hatta silahı komple değiştirmek işe yaramıyor, o slot oyunu load etmediğin sürece direk iptal. Load geride kaldığından son combatı pistolle bitirdim heh. Çook sinir bozucu bi bug. Tek vuruşta geth destroyer indirdiğim shotgunımla bossa sadece iki kere ateş edebildim =/ Gezegenlere survey atma ve makoyla inip maden arama falan başlarda eğlenceliydi ama kendini çok tekrar ettiği için ilerde sıkıcı oluyor. Fikir güzel, 20/20/20/6 diye grind olmamış. Ama sidequestlerin bi kısmı cidden güzel yazılmış, cerberus ve exogeni gibi organizasyonları tokatlayınca bi rahatlıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Şey, ben oyunu yüklüyorum ama açarken çalışmayı durduruyor hep. Nedir bunun olayı? UAC falan da kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Bir hata mesajı vermiyor mu? Ha bir de Fallout 3 varken bunu oynama bence. Bu da iyi ama o daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 makinen bunu calıştırıyosa bence war oyna azcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 arcane said: Bir hata mesajı vermiyor mu? Ha bir de Fallout 3 varken bunu oynama bence. Bu da iyi ama o daha iyi. Mass Effect Configuration Utility çalışmayı durdurdu diye veriyo sorun işte. Yeni makinemde seni bile oynarım Cücüş. Ama warhammer oynayan insan kalmadı yakın çevremde, onların yanlışlarının farkına varmasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 arcane said: Ha bir de Fallout 3 varken bunu oynama bence. Bu da iyi ama o daha iyi. ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 jambalaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bunu da oyna, fo3'ü de oyna, war'u da oyna. bu yıl oynanması gereken üç oyun rpg'ciler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 war derken? uzak mı kalmışım? warhammer rpgsi? ok warhammer onlinemış herhalde dediğiniz , single player rğg sandım bi an :) öpüyorum sizi mucx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Oyunda öğrendiğimiz skilleri gerı dondurmenın yolu varmı?Bir kaç skilli yanlış verdimde yada ben daha oyunun başındayım ama birçok skill treede sona kadar geldim ondan çokda önemli değilmi neye verdiğim(yane oyunun ortasında hepsi fullencekmı?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 neredeyse hepsi full olur üzme kendini zaten baktın yeteri kadar olmadı gitmedğin gezegenleri gezersin 1-2 level daha alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 hepsi full olmaz eğer hatan çok sığ değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 En sonunda bugun bitirdim oyunu.Gerçekten çok beğendim yane çok az oynu bitirdikten sonra yeniden oynarım.Bitirdiğim anda biologist olarak yeniden başladım.(soldier olarak bitirdim.)Harika bir oyun herkese tavsiye ederim. 9.2/10:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 sentinel olarak oynayan var mı aramızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 kaldığım yerden devam edeyim diye tekrar indirip yükledim, attım save game leri ama artık oyunda save yapamıyorum. Belki bir yükleme ekranına geldikten sonra düzelir diye bayağa oynadım ama balığına öldüm ve artık savesiz oynamak yemiyor tekrardan. var mıdır bir çözümü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 savelerin versiyonu farklıdır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Oynarken güzeldi de, side questleri pek sallamadım ana senaryo bitince gezer dolaşır yaparım diye, sonra senaryo bitince oyun komple bitti. Dünyasında amaçsız dolaşıp level alınmayan RPG mi olurmuş, o yönden bir hayal kırıklığı oluşturdu bende bitirince. Bitirene kadar güzeldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ya hikaye gibi oyun sonucta. oyle elder scroll oyunlari gibi, ultima gibi acik degil maaelsef. ama hikayesi cok bomba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Böyle oyunlara bayılırım genelde ama oyunda bişey eksik, sarmıyor bir türlü beni. Sinir oldum bir kaptırıp bitiremedim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 benim bu tür oyunlara özel bi ilgim yok ama oynarımda yani fakat bişey eksik kısmına katılıyorum, yok arkadaş 2-3 saat oynadım 2-3 saatinide zorla oynadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 vay be. ben ilk oynadigimda neymis bakayim diye girdim, biraz ilerledim ve sonra iyice kaptirdim kendimi. Basindan kaltigimda 12 saat gecmisti aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 valla beni de çok sarmıştı, özellikle rpg klişesi çosın van yerine kendi gemimize sahip KUMENDIR olmamız nedeniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 hmm Uzaylı!? queen ini serbest bıraktığımız (ben bıraktım) bölümü yeni bitirdim.Çok var mı daha bitmesine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar