-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 bingildak said: natural selectionda ilk siz gidiyorsunuz işte das no pain no gain vücut direnci için geçerli ne yazık ki fazla hijyen demek zayıf bünye demek benim hanımı da öyle büyütmüşler. yılda 10 kere falan hasta oluyor. ben yılda 1 hasta olurum ya da olmam yani o da 2 gün sürer öyle haftalarca sürmez. çocuğumuz olunca bokun içine atıcam. avmlerde yerleri yalatıcam. valla buna tam katılmıyorum. zayıf bir bünyem yok, aksine epey sağlam bünyeliyim. çok az uyku ile bile rahatlıkla bir günü çıkartabiliyorum, akşamına 2 saat antreman yapabiliyorum. çoğu zaman ince gezmeme rağmen kolay hasta olmuyorum vs. iyileşmem de çabuk sürüyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 beynin %20-30 o takıntıyla meşgul malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 bkz : hygiene hypothesis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Ben en çok nasıl seviştiklerini merak ediyorum böylelerinin :) ... deno? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 fantezi de yapamaz bunlar demek krem santiyi dokecek kadın sen eline bezi alip silmeye calisican fln ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Cevabı basit nimetnen zina yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 abi kişisel hijyenimi, çevreme gösterdiğim seviyede takıntı yapmış değilim. o yüzden sevişme muhabbetinde bir sıkıntım olmadı şu ana dek. atıyorum yere düşen bir şeyi, çok kirli bir yere düşmediyse vs. üfler yerim sffsd. bilmiyorum alakalı bir örnek oldu mu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Bırak yeri meri memeleri anlat bize, memeler yere düşerse naparsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 memelerden önce yere atlayıp tutarım ben dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 memenin kalitesine bağlı. iyi memeyse düşürtmem bile. kötü memeyse yere düşünce degaj dikerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 -Deno- said: abi kişisel hijyenimi, çevreme gösterdiğim seviyede takıntı yapmış değilim. o yüzden sevişme muhabbetinde bir sıkıntım olmadı şu ana dek. atıyorum yere düşen bir şeyi, çok kirli bir yere düşmediyse vs. üfler yerim sffsd. bilmiyorum alakalı bir örnek oldu mu ama. sen ne pis adammışsın ya ıyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 deno gerçekten pislik çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 sigaram yok, ağız kokusu yapacak hiçbir şey yiyip içmiyorum, haftada üç kere keselenerek yıkanıyorum, kişisel hijyenime dikkat ediyorum, giydiğim bir şeyi tekrar giyeceksem havalandırıyorum. ama ayda yılda bir yere düşen bi şeyi üfleyip yersem pis kaka. sizi silkelerim olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 müslümanlar temizlik adabını gelsin benden öğrensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 yerden bulduğun boku yedikten sonra önemi yok. içini yıkıyor musun? İÇİNİ YIKA. İÇİN PİS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 SİE QO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 bi dk merak ettim cidden, evde atıyorum biskrem yiyosun, hatta evde de kedi besliyor ol, biskrem düştü halıya. yemeye iğrenir misin şimdi bunu üfleyip? siz nasıl askerlik yaptınız lan. ya da yapmadıysanız hiç yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 IYYYYYYYYYYYYYYYYYYY yiyo muymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 plot twist: asıl titizler sizmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 yere düşen şeyleri ben genelde ağzıma koymuyorum canıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 -Deno- said: bi dk merak ettim cidden, evde atıyorum biskrem yiyosun, hatta evde de kedi besliyor ol, biskrem düştü halıya. yemeye iğrenir misin şimdi bunu üfleyip? siz nasıl askerlik yaptınız lan. ya da yapmadıysanız hiç yapmayın. evde kedi beslemeye karşıyım ki ben tüyü pisliği yemeğe bulaşır diye bide yere düşen yeri mi yicem işediği kuma basıp evde yürüyen hayvan lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 bu kedinin kumunu da eliyle temizliyordur ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 he yani tam o biskremin yere düştüğü anda hayvanın kumlu boklu patilerindeki mikroplar anında biskrem'in her yerine doluşacak ve sen onu yediğinde kurtlanacak peşine de mide kanaması geçirip öleceksin? hayvanın patisi bizden temizdir lan, ne biçim dilliyolar orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 ya konudan sapmayın, nasıl çözücez bu obsesyonu şimdi? psikolog normal bişi dedi vakti zamanında, acaba başka birine de mi gözüksem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 rahatsız ediyorsa seni gözük tabii. yere düşen şeyleri de yeme pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar