seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 laurelin'de açın bence ayrı bi deneyim. leveldan falan sıkıldığınızda rp'ye dalın rp serveri zaten. her yanda rp dönüyo, havası başka. bi de oyun baya doldu iki üç ay önce yoktu bu kadar. hobbit ve updateler, rohan falan derken iyi oldu baya. eskisi gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 hmm lvl 10 um zaten oraya mı geçeyim diyosun? abi o introyu bidamı yapıcam ühü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 intro tam yarım saat sürüyor ki :) kış festivali için 7 karakter açıp introyu oynamıştım ordan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 yetoyum ben ondan sdsf. tamam yae zaten at veriolar 1 günlük. Yalnız bak gelirim ilgilenmezseniz yıkarım o serverı kinshipe falan alırsınız takılırız ben zığırtkan gibi bağırırım keptınımla. yalnız shoutların efektlerı cok komık guya war cry atıyorum duyan korktum kacıorm sanıcak captain minstrel arasında kaldım biraz ben, ikiside çok zevkli gibi lan bu arada rohanım ve atım yok nolcak şimdi napıcam =( at almak kolay dimi hemen tp biriktirip alabiliorz dimi? nebiçim rohansın demesinler bide bide, shire a girmedim ( aslında girdim hemen çıktım ), orayı hobitimle yapmak istiorm. orasıda breeland gibi düşük level dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Neredesini beyler frostbourne ? Edit: Laurelin de mi herkes ? Kol kanat gericek kimse carmi oralarda :) en cok turk ve oyuncu frost'ta diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 aman türk olmasın abi ırkı ne farkeder, muabbet edicek adam olsun yeter. laurelin dio patiler, ben dwarf bişiye giriodum da dün popülasyondan patladı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 biz de geliyoruz 2 kişi.akşam downloada koyayım gelince dürterim oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ben snowbourn'da 65 yaptıydım sonra değişiklik olsun diye laurelin'e geçtim ben de yeni ve fakirim orda. akşama nikler falan yazılsın da bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Masticore said: Neredesini beyler frostbourne ? Edit: Laurelin de mi herkes ? Kol kanat gericek kimse carmi oralarda :) en cok turk ve oyuncu frost'ta diye biliyorum snowbourn'da da var ama laurelindeyiz biz kol kanat gereriz elimizden geldiği kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Bayağıdır oynamıyorum ama benim bi DnD Online hesabım vardı, içinde biraz Turbine Points kalmıştı. Bu oyun için de aynı hesabı kullanıp TPleri ortak olarak kullanabiliyomuyuz yoksa yeni hesap açmak mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 TPler ortak olması lazım, free bir hesap açıp emin olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 bu packslerin indirimli günleri belli oluyo mu? bi ara ne güzel rohan 19.90 dı :S şimdi gene 39.90 a çıkmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 yılbaşı, black friday vs gibi özel günlerde veya kafalarına estiğinde yapıyolar aslında o kadar da belli değil ne halt yiyecekleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 http://www.swtor.com/free/features şu tarz bi gösterge var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 oooo emotelara gel http://lotro-wiki.com/index.php/Emote mounted emote var baaa en kısa yoldan mount nası alınır babalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 250 ya da 500 gümüş lazım tam hatırlamıyorum, bi de 95 tp. tp için başlangıç bölgelerinde kurt örümcek haydut vs kesince zaten çıkıyo deed olarak sağ altta. kaç tane kesince kaç tp puanı alacağını gösteriyo. tp puanı yanında trait falan da kazanıyosun bunları yaparken. nerde başladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 eskiden her haftasonu moria falan indirimli olurdu ama tabi o zaman codemaster vardı, şimdi 6. bagı bile paralı yapmışlar tee allahım :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 başka bi serverdı da loriene gelicem işte, 1-2 güne açarım karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Suark said: ...bu arada rohanım ve atım yok nolcak şimdi napıcam =( at almak kolay dimi hemen tp biriktirip alabiliorz dimi? nebiçim rohansın demesinler... rohan varsa zaten rohana girebilecek levela geldiğinde (70-75) zaten otomatikman alacaksın war steedi, ekstra birşey vermene gerek yok ama onun dışındaki mountlar level 20den sonra quest ile geliyor zaten ekleme: rohanım derken karakter ekranında yaptığın seçimi kastettiysen onun RP dışında bir esprisi yok yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 eheh karakter rohan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ya yıllardır başlamak istiyordum, hobbit gazıyla başladık arkadaşlarla da bu oyun güzelmiş ya 23 level oldum bende, bree'de vs. takılıyorum işte :D var mı türk gültü falan. Dwarrowelf mi ne birde o serverdayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 yaa bidakka bende darrowelfteyim lvl 10 um =) laureline geçin falan diolarda hiç geçesim yok :O dun aksam server full dedi yalnız darrowelft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Snowbourn'da çok türk var ama bulabilirseniz. Öyle direk bir Türk guildi yok diye biliyorum. Türklerin olduğu Symbelmyne bir chat kanalı var. Buraya girerseniz oyundaki diğer türklerle de iletişim kurabilirsiniz ( En azından bu kanalı kullananlarla ) Eski oyuncu değilseniz Rohan Expansion'unu hemen almanıza gerek yok. Rohan'a kadar bayaaaaaaaaaaaaa yolunuz var. O arada ucuzlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 laurelinde direkt Türk guildi var mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar