Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 abi oyun kaç yıldır aktif hala bütün orta dünya açılmadı dimi? uzattılar biraz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Demek durum o kadar vahim bende hem içimde bir umutla bekliyordum oynamak için @Xenocide alan,oynayan olmayınca uzuyor demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Yok daha açılmadı. Şu an Rohandayız. Bir sonraki expansion Mordor olacak muhtemelen. Masticore, tahmininden dahaaaaaaa çok oynayan var oyunu. Patide yok sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 iyi de oyun çıktığında bile bir takvim vardı senelere yaydıkları, satamayınca uzatmadılar yani kaldı ki f2p olduktan sonra da ciddi oyuncu kazanıp iyi para yaptılar, yapıyorlar onca server var ve merge olmadı mesela şimdiye kadar bir sonraki paket mordor olmaz bence çünkü mordor için 2016 demişlerdi en son öyle hatırlıyorum (2014 müydü yoksa?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Ben 2014 diye hatırlıyorum ( şimdi bulamadım takvimi ) hatta ilk gördüğümde "oha o zamana kadar kim oynayacak bu oyunu" demiştim MMO'ların genel ömrüne bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Siz hangi serverdasınız peki ya da hangi server'ı önerirsiniz ? Beyin bedava,deneriz bir daha oyunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Snowbourn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Laurelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 lotro candır, tekrar döndüm ve bu oyunun kitlesi ile ortamı hiçbi oyunda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 f2p de kısıtlamalar filan varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Var tabiki ama o kadar etkilemiyor. Bazı özellikleri açman/kullanman için Turbine Point alman gerekiyor ama oyunda da bu puanları kazanabiliyorsun. Yani cebinden 5 kuruş çıkmadan da oynayabilirsin tabi biraz daha yavaş olur ama engel yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 bu arada 23-26 kasım tarihleri arası rohan %50 indirimde, düşünen varsa bundan daha ucuza bulamaz en azından uzunca bir süre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 torrentle cekebilirmiyiz ? ya da client'ı cekip baska bilgisayara aktarabilirmiyiz ? Öyle oluyorsa iş yerinde cekiyim. Kac haftadır cekemiyorum kota yüzünden. Warden yeni class mı ? Sanki ilk oynadıgımda öyle birşey yoktu. Birde dungeon,instant'larda en cok eksikliğini hissettiğiniz class hangisi. Lastly :P , En iyi sololayan class hangisidir mob kesme, para kasma konularında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 hunter solo için en uygun sınıf. hızlı seyahat ve hızlı koşma falan var, yolla atla vakit kaybetmiyosun, dps yüksek, ateş yakma ve hızlı recovery var. warden benim ana karakterim. melez bi sınıf. medium armor giyiyo, warden shield kullanıyo (light shield ayarında bi şey galiba). uzaktaki düşmanlara mızrak fırlatıyosun, çeşitli debufflar ya da stun atıyo bunlar yakın çarpışmaya girmeden önce. yakın savaşta da tercihen spear olmak üzre bi adet one handed ve dediğim gibi warden shield kullanıyosun. stance'lar var, ikisi moral ve power rejenerasyonu amaçlı; bi tanesi de ranged stance. bu üç dört ay önce falan eklendi, fena değil. dual spec havası katıyo biraz. bu stancelar hariç self bufflar var, evade parry block vs, bi sürü de self heal. yani tank olabiliyosun (65'ten sonrasını bilmiyorum, ben oynarken endgame 65'ti ve olunuyodu moria zindanlarında). ama direkt olarak bi agro skili yok, tıklayayım bana dalsın şeklinde. şimdi oraya geliyorum. bahsettiğim tank skiller, agro alma, healler bufflar ve dps skillerinin tümü build sistemi ile çalışıyo. şöyle anlatim. normade quickbar'da üç beş skillden fazla bi şey olmayacak genelde. bi spear, bi shield, bi de shout skili var, ikon yani. sahip olup öğreneceğin onlarca asıl skili yani gambit'i bu üç skilin birleşimi ve kombinasyonlarıyla kullanıyosun. atıyorum iki spear bi shout attığında bi self heal ya da agro gambiti, ya da dps gambiti açılıyo. tık yapıyosun kullanıyosun. iki ikonluk gambitler var, üç var, dört beş diye gidiyo. tek eksiği de bu aslında, bi self heal atmak için iki üç skill vurup anca o self heal gambitini açıyosun. agro da aynı şekilde. o yüzden beyin bi yerden sonra iflas edebiliyo. tam self heal gambiti inşa ediyorum dört ikonla (ki altı yedi saniye en az bu) hayda agro almak gerekiyo. bi üç dört saniye de ona gidiyo. güncelleme: ranged stance'da da aynı şekilde gambit inşa ediyosun, her şeyi aynı ama uzaktan fırlatıyosun sadece mızrağı. yani kite yaptığın sürece fena da değil tanklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 rep , sen yetkili bir abiye benziyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 para kasma,lvl alma mevzusunda hunter iyi diyorsun. peki instant'larda grup bulma sıkıntı oluyormu ya da en cok eksikliği hissedilen class ne oyunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 tank ( guardian ) ve healer ( minstrel ) tabiki. Moria paketini almış isen Runekeeper kasabilirsin. Hem Healer hem DPS olarak gayet iyi bir class. Hunter çok var oyunda o yüzden yer bulman zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Haziranda bıraktığımda ortam hunter kaynıyodu. En kolay ve pewpew sınıfı => Sıkıcı. Dungeonlarda genelde dps sıkıntısı yaşanmıyordu; ama CC ve healer slotlarını doldurmak sıkıntı oluyordu. CC için Loremanster ve Burglar var. İki classta da karakter açmadım. Healer için doğuştan healer olarak Minstrel var. Eğlenceli bir class severdim kendisini. Bir de runekeeper var healer traitlerine bürünürsen ama bir minstrel değil =) Ha bir de tank açıcaksan warden açma. İyi bir warden tank olana kadar çok küfür yersin. Değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ana karakterim champion, ne öyle aman aman aranan bir sınıf instance için, ne de köşe bucak kaçılan aoe çalışabildiğin için level almada gayet rahat olursun, defansif özellikleri de her türlü acil durumda hayatını kurtarır, iyi ekipmanla hafif tanklık da yapabilirsin, pvp'de fena değildir, bi sürü balonu olduğu için dalga konusudur hatta :p ikinci karakter de burglar benim, sonradan sırf pvp için geliştirip inanılmaz zevk aldığım bir sınıf, instance için bazı durumlarda olmazsa olmaz (CC vs için) guardian tavsiye etmem, herkes arar ama geliştirmesi çok uyuz bir sınıf, end levelda süperdir ama, dmg olarak fazlasıyla iyi guardianlar da var hatta, pvp'de çok iyi iş çıkaranlar da mevcut minstrel her türlü gider, her yerde aranır her yerde iş görür, ister healer olarak ister dmg olarak, pvp'de de çok başarılı bir sınıf bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Cok güzel özetlemissin sagol . Sırf aranıyor diyede class bakmıyorum ama ya.Ne biliyim kimse oynamıyorsa sıkan bir class olabilirmi bunun nedeni acaba ? (minstrel) Nasıl söyliyim, mesela wow'da cok eskiden priest oynardım herkes grup için guild için arardı tapardı priest'i ama öldüde mi ben niye öldüm diye sana rage atarlardı lol (kendi solo endgame questlerimi bile rahat rahat yapamazdım solo kasmada vasat oldugu için ).Çok aranıyordu ama kısacası sıkıntılı ve sancılı bir class'ti. Mage eğlenceliydi, hunter eğlenceliydi, warlock eğlenceliydi,druid,shaman keza öyle güzel eğlendiren büyüleri spelleri vardı ama priest tam bir sıkıntıydı,odun gibiydi o zamanlar(milyon kere değişmiştir şimdiye ama o zamanlar öyleydi...) (her ne kadar zibil gibi olsada hunter) hunter,warlock iyi lvl alırlardı,iyi para kasarlardı veya age of conan'da necro tek başına dünya kadar mob indirir iyi para ve rahat craft aradığım şey bu. Minist. cok aranan,iyi bir class olabilir ama Leveling sıkıntılımı ya da mob kesmede (craft) para kasmada vasat mı ? wow örneğini yine verirsek benim aradıgım warlock yada hunter ama hunter zibil gibi oldugundan( anlattıgınıza göre lotr'de de öyleymiş) son kararım warlock. Kısaca özetlersek (range,melee olması önemli degil) pvp'yi önemsemiyorum. pve'de rahat gurup bulmak hızlı leveling,rahat craft... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Minstrel'ın burst dmgı iyidir. Pvp'de hatta, Turbine'in developerlarının aklına vuruyum, healer bir class'a dps class'ı kadar dps'ye ulaşabilme şansı verdiler. Komik olan hem hayvani heal basabiliyosun hem de yanında hayvnai dmg yapıyosun =) Ortada bir tradeoff yok nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 abi benmi yanlı hatırlıyorum ilk dönemlerinde oyunun. Pvp'sini kimse beğenmiyordu geçenlerde de sordum,pvp düzeldimi diye oyunun birisi tersledi beni bu pvp oyunu degil ağlama diye lol. Eğer değişti ve zevkliyse süüper tabi ben kafamda (kimse pvp'den bahsetmeyince) öyle kurmadım oyunu zaman buldukça oyuna girer pve yaparım,craft kasarım evimi kurar pipomu tüttürürüm diye düşündum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 birileri bocek-yaratik (kurt orumcek vs) oluyor digerleri normal birbirine daliyorsun wow gibi falan degil yani lore a ters zaten. negatif pozitif iyi kotu gibi iki faction yok. onun yerine bir zone da monster olanlar ile normaller giriyor birbirine diye biliyorum ben. bunlari levelleyebiliyorsun falan sanirim. degistimi bilmiyorum ama. cok ciliz bir bilgi verdim fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Pvpsi güzel değil. PVE'de bütün her şeyi 1 ay içinde bitirince, sonraki expansiona kadar elinde sadece pvp kalıyor. Takılacak iyi bi kinship/tribe buldun mu eğlenceli de yani aynı haritayı ezberliyorsun artık. Senelerdir yeni bir harita koymadılar. Son expansionla sözde pvp'ye el attılar da, her el atışlarında dengenin ırzına geçtikleri için düzeldiğini sanmıyorum. Bu arada denge eşit değildir zerg gücü. En basitinden benim creep charım black arrowdu. Sözde creeplerin en yüksek dpsli sınıfı. Hiç zorlanmadan öldürebildiğim tek sınıf hunterdı. Onda da bir tane skillimin cooldownda olmaması gerekiyor. Minstrel öldürmek istersen, canları azalır bir anda heal basıp full hpye çıkar. Zaten o süre zarfında hayvani criticallar vurarak senin canın %10lara düşmüştür. Ölürsün gider. Sözde 4k dmg veren skill'in guardiana 400 dmg verir falan. Runekeeper desen, 17k hpsi olan blackarrowa oneshot çekenleri var. Yani dengesizliklerden o kadar bunaldım ki Guild Wars2'ye kaçtım. İlaç gibi geldi çok mutluyum =) Bu arada hesabımı oyunda birine verdiydim, oynamıyor olsa size de verebilirdim de kontrol ettiğim kadarıylan oynuyor =)(şifresini değiştirmiyor sağolsun =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 PVP yok işte, Ettenmoors a giriyorsun iki tarafta da raid oluyor zaten solo takılmak imkansız çünkü. Artık hangi raid daha kalabalık ise onlar diğer raidi bir köşeye sıkıştırıp uzaktan uzağa birbirlerine taş atıyorlar. Olay bundan ibaret. Oyun PVE üzerine kurulu olduğundan Playerlar her türlü ability , item vs. dolayı creeplere hep birkaç beden üstün durumdalar. Creep tarafı genelde ezilen taraf oluyor. Anakarakterim Captain, genelde buffer/supporter olarak her party/raid e girebiliyorum ama aynı gruba 2. Captain'a DPS kaybı olarak bakılıyor. Solo olarak gayet takılabiliyorsun. Hatta yanında bir tane DPS oldumu yapamayacağınız iş, gidemeyeceğiniz yer yok. Yine de bana göre oyunda en çok gideri olan class runekeeper. DPS lazımsa DPS, Healer lazımsa Healer oluyor. Minstrel bulamadığımız zamanlarda RK healerlar ile hiç bir sorun yaşamadan çok kez instance/raidlere gitmişizdir. Minstrel'de DPS yapabiliyor ama bir champion, hunter, vs değil. Solo questlerde zorlanan insanlar gördüm. Ha ölmüyorlar ama öldüremiyorlarda. 1 NPC ile 10dk uğraşmak bana göre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar