Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord Of The Rings Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
salı günü risse of isengard çıkıyor, yeni bölgeler gap of rohan, dunland ve isengard. bir yıldır kaç defa sıkılıp bıraktım bir türlü ilerleyemedim ama şimdi moria'ya yaklaştım her şey çok güzel. guild wars 2 çıkana kadar en iyisi bu.

bir de communiynin tökezleyişine tanık oldum ilk defa, bree general chatte 13 yaşındaki bir çocuk "oyunda hiç kız var mı" dedi ve üzerine akranlarıyla muhabbet döndü. soluğu valinor'da aldım.

40-60 arası skirmish ve zindanlar nasıldır? ilk çıkan birkaç skirmishi denemiştim ve beğenmemiştim. eğer harika zindanlar ve skirmishler falan yoksa mirkwood'a kadar premium takılmayı düşünüyorum, bilinçli tüketici oldum artık.
Mesaj tarihi:
2 sene aralıksız oynadım sora askere gittim geldim 1 senede öyle oynadım. Ara verdim şimdi yapacak fazla birşey kalmadı Isengard çıkınca tekrar dalacağım ortama. Bizim Kin duruyordur herhalde :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
beyler bu oyunu güncel oynayan varmı vede öneriyormusunuz yane bu aralar mmorpg arıyorumda 1 tane indirdim tamamen fiyaskoydu lotr her türlü iyidir de indiriyimmi degermi bilemiyorum oynayan varmı ?
Mesaj tarihi:
asdasdasd abi tabiki 3 yıl boyunca beklemedim oyunu.ama ozmanlar burda dahi lotro patlıcak muhabbeti yapılıyordu.gerçi patladıda.
şu andada gamespot da iyi yorumları filan yapılıyor merak ettim ne değişmiş diye.
Mesaj tarihi:
patlamaktan kasıt farklı olabilir tabi, mesela wow gibi olamayan oyunlara patladı denebiliyor

ama gerçek anlamda oynanmayan, yeni oyuncu kazanamayan, oyuncu kaybedip artık zarar etmeye başlayan ve nihayetinde kapanmak zorunda kalan oyunlardan biri değil lotro

f2p de olduğuna göre patlayıp patlamadığını girip görebilirsiniz ;)
yalnız bilgisayar kalabalıktan kasılırsa grafik ayarlarından gölgeleri hafif düşürün :p
Mesaj tarihi:
WOW'u bitiremeyen her oyuna "patlar bu" denip geçildi zaten. Ama ne WOW patladı ne de diğer oyunlar. Belki 10milyon oyuncuları yok ama yine de yeterli oyuncu sayısına sahipler.

Ne değişti dersek Isergard Expansion'u geldi. Mekanlar süper, questler çok iyi. Özellikle solo quest olarak yaptıkların, yeni book questleri hikaye açısından bayıldım resmen. Mekanik olarak da bir sürü şey var da şu an sallamıyorum mekaniği açıkçası. Questleri bitirmekle uğraşıyorum :)
Mesaj tarihi:
radiance olayı tamamen bitti, iyi mi oldu kötü mü bir şey diyemiyorum ama onca emek boşa gitti, hoş her yeni genişleme paketinde o zamana kadarki emekler biraz boşa gidiyor mmo'ların doğası gereği ;)

skirmish olayı canlandı, raid skirmish ile yeni sembol (craft için gerekli olan en birincil malzeme) düşürmek bile mümkün oldu, eski instance'lar da yine günlük 1 kerelik olmak üzere 4th mark düşürüyor ki bunlarla da yeni set alabiliyosunuz

ayrıca ettenmoors biraz PVE alanına döndü gibi bir şey :) çünkü artık orada da günlük "token" raidleri düzenleniyor, rank'e göre yine yeni set alabiliyosunuz parça parça

stat sınırı kalktı, bu da iyi mi kötü mü emin olamadığım bir yenilik, bin küsür might ile gezenler bol, 15k HP ile healer olmadan instance yapan guardianlar var vs vs

çok şey değişti yani, ara verip bilgilenmek isteyenler için yazayım dedim...
Mesaj tarihi:
abi 4 lvle kadar kastım da sıktı yane bu nedir abi quest veriyor habire kendim yaratık kesemiyorum item düsüremiyorum diyo ordan oraya git onunla konus oyun hep bölemi ilerliyor ilerki seviyelerdede bölemi yane ne zmn bitiyor su quest olayı baydı beni
Mesaj tarihi:
yok abi öle bi beklentim yoktu da :d ben bu kadar quest üzerine yüklü olcagını düsünmemistim kendim yaratık keserek level atlamayı istiyordum yane git suraya sununla konus sora geri gel yaparak degil
  • Yeni Oluştur...