Asgard Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ilk instance level kaçta geliyor? lvl 14 oldum nereye gitmem lazım quest bulamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Masticore said: Farinal said: Masticore said: link versene bende cekeyim :) lotro-europe'dan cekemiyorum oyunu codemaster account'umu giriyorum Bana lifetime offer öneriyor Download yok Codemastersa girme hiç direk Lotro-Europe'da. Dur. http://community.lotro-europe.com/full_client.php Bende şifremi geri aldım unutmuştum ama username'ide unutmuşum mail attım onunda cevabını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Asgard said: ilk instance level kaçta geliyor? lvl 14 oldum nereye gitmem lazım quest bulamıyorum? Bütün ırklar başlangıç bölgelerinden Bree'ye yönlendiriliyor. İlk büyük instada höyüklerde "great barrows" var lvl 20 civarı idi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Peh allah kahretsin, gitmişim tez canlı us clienti çekmişim. Hay allahım yarabbim. Eu yu çekelim şimdi başdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Acaba lifetime mı alsak 75 Euro'ya. F2P olunca çok rahat edilir ekstra şeyler için VIP alıp her ay ödeyeceğimize zaten 2-3 ayda bu para ediyor aşağı yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 düşünmüyor degilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 4-5 arkadaş başlamayi düşünüyoruz,güncel kimler mevcut ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 3-5 kişi var patiden başlayacak sanırım sizde gelirseniz bi guild açarız:) bu arada lvl kasmak çokmu kolay bana mı ole geldi lvl 15 oldum dün:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Law said: Peh allah kahretsin, gitmişim tez canlı us clienti çekmişim. Hay allahım yarabbim. Eu yu çekelim şimdi başdan. şu hatayı bende dahil 3 kişi yaptık yokmu arttıran:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Farinal said: Acaba lifetime mı alsak 75 Euro'ya. F2P olunca çok rahat edilir ekstra şeyler için VIP alıp her ay ödeyeceğimize zaten 2-3 ayda bu para ediyor aşağı yukarı valla oyunu gerçekten beğenirsem alıcam ben lifetime hemen content bitmesin istiyorum biraz oyalasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Content bitmiyor hemen zaten, daha dur Isengard'a geçmemiz lazım bir sonraki update de ( Summer Festivalde tahminen ) , Sonbahar'da Rohan'a gideceğiz sonra mordor kapılarına dayanacağız. Daha bizi 1-2 sene götürür Content :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 jonq said: daha dur Isengard'a geçmemiz lazım bir sonraki update de http://www.youtube.com/watch?v=uE-1RPDqJAY said: sonra mordor kapılarına dayanacağız. http://img204.imageshack.us/img204/2632/1150341449762.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Hangi server'da oynuyorsunuz ona göre bizde oralara gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 snowbourn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 gençler noldu bi heyecanla giriştik ama benden başka oynayan yok herhalde şu triali:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Ben level 7 yim. yavaş ama emin adımlarla kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 bende varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 nickim lilywyn lvl 16 champion:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 60 olmadan expansionlara gerek varmı? yani 60 tan önce expansionlarda gitmem gereken bi yer instance felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 yok :) 50 olana kadar Eriador ( Angmar lvl 50 ) 50-60 arası Moria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Asgard said: gençler noldu bi heyecanla giriştik ama benden başka oynayan yok herhalde şu triali:) yarın diploma alıyorum, ondan sonra ortamlara akıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Amacınız sadece level maxlayıp direk server ortamına dahil olmaksa level 30 a kadar normal questlerle geldikten sonra "skirmish" ile direk experience grind edebilirsiniz. Bu oyunda en rahat questlerle level atlayabilirsiniz. Questler çok iyi experience veriyor. Sadece NPC keserek çok fazla ilerleyemezsiniz, bayarsınız.Ne questi olursa olsun questleri yapın zaten onlarda paso kestiriyor. :) Bu arada DEED lere takılmayın onlar quest degil. Sadece size extra bonus / title verecek şeyler. İhtiyacınıza yönelik trait veren deedleri tamamlayın. Hepsini tamamlamaya kalkarsanız bayarsınız. Bu site hangi virtue/traitleri kasmanız gerektiği konusunda size yardımcı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 şimdi ben internetten indiricem elimde hiç bi kutu mutu yok normal ile birlikte mines of moria ıda çekmek istiyorum ama sadece siege of mirkwoodda digital download gösteriyor ne yapmam lazım shadow of angmarı alıp mirkwooduda alırsam moria yı almama gerek var mı? ve bi yerden account buldum diyelim angmar için netten çekebilirim değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 şu oyunu biraz daha kaliteli yapamazlar mıydı ya, 3. kez trial açtım yine dakikalar içinde sıkıldım lol hele bi ok atışı vardı benim hatunun, bacakları açmış iki yana sanki earthbending yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 @Asgard; Oyunu EUrope versionunu indirdiğine emin ol yeter. "Full game client" indireceksen ( ki öyle olmalı ), onun içinde Moria ve Mirkwood zaten eklenmiş olarak geliyor ama acocuntun da aktif değillerse bunlarla ilgili kullanacağın özellikler kapalı oluyor veya uyarı "xxxx paketini almanız gerekiyor" şeklinde veriyor. Extradan indirmen gerekmiyor. Daha önceden oyunu indirmiş isen o zaman yine gerekli patchleri son patch e kadar çekmen gerekiyor. @Saeros Oyundan ne beklediğini anlamış değilim. Anmasyonlar gayet yeterli, animasyona bakıpta oyundan sıkılan birine de pek rastlamadım,oyun sıkar oynanabilirlik kötüdür, content zayıftır, çok kıt özelliklere sahiptir ama lotro da hersey fazlasıyla mevcut, sen nasıl UO oynadın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar