Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'nin en sevilen atı ölmüş

ombakkombak

Öne çıkan mesajlar

ombakkombak said:
Yüzde 53'Ün içinde kırk tane fraksiyon var ama ben daha Tayyip'i seviyorum ama MHP'ye oy verdim vs. diyen görmedim.

bende öyle bircok insan gördüm sonucta ne derseniz deyin %47 lik oran sizin söylediginiz %53'lük orana nazaran daha kuvvetli sonucta %47 sadece AKP onun disinda tayyip'i sevecek bircok insan bulunuyor o %53'lik oranin icinde

bir at meselesinde bile herseyi karistirip hebele höbälä yapabiliyorsunuz, tebrik etmek lazim
yolda giderken basiniza tas düsse akpden bilecek hale gelmissiniz, her seyede laf atilmaz
Sosyal ağlarda paylaş

penth haklıymış anacım isyan etmekte,geyik özürlü olmuş konu dışı.Bi de eskisi gibi smileysiz yazsam neler neler olacak demek ki.kocaman =) =D xD falan var orda hâlâ o mesaj quotelanıp laf etme çabaları..bi de tayyeeap'e bari bu konuda laf etme diyen var..

aman be bu kadar düz olunur mu ya.
Sosyal ağlarda paylaş

ultrAslan said:
ombakkombak said:
Yüzde 53'Ün içinde kırk tane fraksiyon var ama ben daha Tayyip'i seviyorum ama MHP'ye oy verdim vs. diyen görmedim.

bende öyle bircok insan gördüm sonucta ne derseniz deyin %47 lik oran sizin söylediginiz %53'lük orana nazaran daha kuvvetli sonucta %47 sadece AKP onun disinda tayyip'i sevecek bircok insan bulunuyor o %53'lik oranin icinde

bir at meselesinde bile herseyi karistirip hebele höbälä yapabiliyorsunuz, tebrik etmek lazim
yolda giderken basiniza tas düsse akpden bilecek hale gelmissiniz, her seyede laf atilmaz

47%'nin kötüne koyim
Sosyal ağlarda paylaş

ultrAslan said:

Yalniz baslik ilginc olmus secim sonuclarina göre Türkiye'nin en sevilen ati gibi gözükmüyor

ultrAslan said:

dimi ultraslan seni tebrik etmek lazım o zaman hem milleti kışkırtıp hem de ne diye ortalığı karıştırıyorsunuz diye mesaj atacak kadar akıllı olduğun için. %47 nin geri kalanı da senin gibiyse bu ülkenin önü açık gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

ankaradaki mitingde bi oankart acmislardi...
pankartta ataturkun unlu resimlerinden biri var altinda cok heybetli bir at varken, amcam not dusmus iste bu at sirtinda bir ulusun kurtaricisini tasimaktan gururla dolmus magrur bir sekilde duruyor.

oteki resimdede tayyip attan duserken var...onada not dusmus,ve bu at onurunu haysiteyini kurtarmak icin mucadele ediyor diye.

yada buna benzer biseydi cumleler falan baya farkli olabilir ama konsept bu:P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...