Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 erdoğan gider artık cenazesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 alah rahmet eylesin o elinden geleni yapmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 %47 lik kesmin %20 si mercedes alamadı henüz İnşallah önümüzdeki özelleştirmelerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Katiller halka hesap verecek. Ayrıca olay ertesinde Erbakan hayatının demecini vermişti hatırlayalım: "Şahsiyetli atmış üstünde barındırmadı." Nur içinde yatsın ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 tuh be yazik oldu :( yonetimi ele gecirince buna develt ustun hizmet madalyasi takmayi planliyordum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ombakkombak said: Yüzde 53'Ün içinde kırk tane fraksiyon var ama ben daha Tayyip'i seviyorum ama MHP'ye oy verdim vs. diyen görmedim. bende öyle bircok insan gördüm sonucta ne derseniz deyin %47 lik oran sizin söylediginiz %53'lük orana nazaran daha kuvvetli sonucta %47 sadece AKP onun disinda tayyip'i sevecek bircok insan bulunuyor o %53'lik oranin icinde bir at meselesinde bile herseyi karistirip hebele höbälä yapabiliyorsunuz, tebrik etmek lazim yolda giderken basiniza tas düsse akpden bilecek hale gelmissiniz, her seyede laf atilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bizim insanımız "Yüce erdoğan'ı üstünden atarsan allah seni öldürür!" diye yorumlayabilir her an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 tayyip zehirlemistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 penth haklıymış anacım isyan etmekte,geyik özürlü olmuş konu dışı.Bi de eskisi gibi smileysiz yazsam neler neler olacak demek ki.kocaman =) =D xD falan var orda hâlâ o mesaj quotelanıp laf etme çabaları..bi de tayyeeap'e bari bu konuda laf etme diyen var.. aman be bu kadar düz olunur mu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ultrAslan said: ombakkombak said: Yüzde 53'Ün içinde kırk tane fraksiyon var ama ben daha Tayyip'i seviyorum ama MHP'ye oy verdim vs. diyen görmedim. bende öyle bircok insan gördüm sonucta ne derseniz deyin %47 lik oran sizin söylediginiz %53'lük orana nazaran daha kuvvetli sonucta %47 sadece AKP onun disinda tayyip'i sevecek bircok insan bulunuyor o %53'lik oranin icinde bir at meselesinde bile herseyi karistirip hebele höbälä yapabiliyorsunuz, tebrik etmek lazim yolda giderken basiniza tas düsse akpden bilecek hale gelmissiniz, her seyede laf atilmaz 47%'nin kötüne koyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 gizli devlet var bu olayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 penth isyanidna hakli yani alakasiz alakasiz tipler kinayeden anlamiyip kavga cikarma pesinde WTB some sense of humour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 kinaye güzel de gavurun tabiriyle "beating the dead horse" olmuş kelimenin tam anlamıyla.. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ultrAslan said: Yalniz baslik ilginc olmus secim sonuclarina göre Türkiye'nin en sevilen ati gibi gözükmüyor ultrAslan said: bir at meselesinde bile herseyi karistirip hebele höbälä yapabiliyorsunuz, tebrik etmek lazim yolda giderken basiniza tas düsse akpden bilecek hale gelmissiniz, her seyede laf atilmaz dimi ultraslan seni tebrik etmek lazım o zaman hem milleti kışkırtıp hem de ne diye ortalığı karıştırıyorsunuz diye mesaj atacak kadar akıllı olduğun için. %47 nin geri kalanı da senin gibiyse bu ülkenin önü açık gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Gerek kişiliğiyle gerek yaptıklarıyla saygı duyduğum bir attı. Çok sayıda kişinin sesi oldu. Vatanı cennet olsun(?) LathspeLL said: Bizim insanımız "Yüce erdoğan'ı üstünden atarsan allah seni öldürür!" diye yorumlayabilir her an. Bunu bekliyorum doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 erdoğaaaa said: Damdan da düşsen, attan da düşsen, önemli olan ayağa kalkabilmektir hey yavrum hey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Hrant Dink, Benazir Bhutto derken, bir de bu.. Kaldıramıycam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 rte'ciler out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 atta antisiyonist sistem varmış o yüzden üstünde duramadı. + o videoyu ilk gördüğümdeki kadar eğlendim azımla değil götümle güldüm NIAHUAHUHUFUHAUHASAJKLFAHHUSHAUUHASAs yine gülerim bundan 34234 yıl sonrada gülerim sonsuza kadar gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Black_Lupin said: atta antisiyonist sistem varmış o yüzden üstünde duramadı. + o videoyu ilk gördüğümdeki kadar eğlendim azımla değil götümle güldüm NIAHUAHUHUFUHAUHASAJKLFAHHUSHAUUHASAs yine gülerim bundan 34234 yıl sonrada gülerim sonsuza kadar gülerim. HELAL YİĞİDİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ankaradaki mitingde bi oankart acmislardi... pankartta ataturkun unlu resimlerinden biri var altinda cok heybetli bir at varken, amcam not dusmus iste bu at sirtinda bir ulusun kurtaricisini tasimaktan gururla dolmus magrur bir sekilde duruyor. oteki resimdede tayyip attan duserken var...onada not dusmus,ve bu at onurunu haysiteyini kurtarmak icin mucadele ediyor diye. yada buna benzer biseydi cumleler falan baya farkli olabilir ama konsept bu:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Cihan ölmedi, kalbimizde yaşıyor. Her ne kadar çabaları vatanı kurtarmaya yetmediyse de, en azından denedi. Cihan, hepimizin örnek alması gereken örnek alması gereken birisiydi, bir kahramandı, direnişin tanımıydı adeta... Huzur içinde yat Cihan, bu vatan sana minnettar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 En azından arka ayağıyla Erdoğan soyunun devam etmesini engelledi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Slat said: Allah rahmet eylesin.. RTE ölse daha az üzülürdümofff bu yorum kopardı beni ya :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar