ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 İşte medarı iftiharımız Adnan! Dünya Britney Spears ile bir gece geçiren bu Türk'ü konuşuyor.. 26.12.2007 14:06 ABD’li şarkıcı Britney Spears (26), kameraların saniye saniye kaydettiği gecede tek gecelik ilişki yaşadı. Hem de ismi ‘Adnan’ olan bir magazin gazetecisiyle. İşte ayrıntılar: FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN 16.00: Britney, Malibu’daki bir Japon restoranında yemek yedi. İşi şarkıcıyı izlemek olan paparazzi Adnan’a şirin olduğunu söyleyerek kartını aldı. 21.00: Kendisini izleyen fotoğrafçılardan bıkan Britney Adnan’ı arayıp yardım istedi. 22.00: Britney’i himayesine alan Adnan, şarkıcıyı gazetecilerden uzaklaştırmak istedi. Bu sırada tuvaleti gelen Britney, bir markete girdi. Kapıda bekleyen Adnan’a meslektaşları övgüler yağdırdı, sırtını sıvazladı. 22.30: Britney, giysisini değiştirmek için eve gitti. 23.30: İkili, otelde buluştu. 04.00: Adnan sonunda otelden çıktı. “Britney’le yemek yedik” diyen Adnan’a meslektaşları, “Bu saatte mi? Yoksa içeride bebek mi yapıyordunuz” diye cevap verdi. Adnan da “Bana pahalıya patlayabilir ama hayatımın en süper gecesiydi” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 britney ölmüş abi hadi 4-5 sene öncesi olsa tamam diyicemde şimdi zavallı adnan diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 yürü be adnan beaa goçum benim beline kuvvet!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 oha. fiyatı ne kadar acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 80 milyon yeni türk vatandaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 üste para veriyor britney hiç magazin izlemiyonuzmu yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 varsınolsun said: 80 milyon yeni türk vatandaşı hahahaha :) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 KARII !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 adnan koymus cocugu neyin tartismasini yapiyorsunuz ki hem bi laf vardir soleyemiyorum hic etik degil ama muhabbeti yapilmaz anladiniz umarim dfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 benim içinde yap ADNAN baba BASTIIIIIIIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Madem Türksün göster ürksün!!! yürü be Adnan koçum be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Jandor said: britney ölmüş abi hadi 4-5 sene öncesi olsa tamam diyicemde şimdi zavallı adnan diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 SEKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Adnan , dedende pek mikiciydi senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 şahink dan sonra adnan gurur duyuyorum sizlerle ülkemin sikici insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Turk olamaz ki bu adam bildigin arap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 AHOY ADNAN KOÇÇÇUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 takma adım adnan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Adnan Türk değil Pakistanlıymış. Ayrıca Britney Müslüman olacakmış Adnan için:D http://www.entertainmentwise.com/news?id=39873 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Jandor said: britney ölmüş abi hadi 4-5 sene öncesi olsa tamam diyicemde şimdi zavallı adnan diyorum -1 britneyin malzemesi dayanıklı ocuk yaptı, kilo alıp verme, alkol, varsa uyuşturcu vs. hala şu haberdeki fotolarına bakılabiliniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 britney için perez hiltondaki haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 oğlum olursa adını Adnan koyucam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 SON 42 YORUM Yorum Gönder Misafir 08.01.2008 01:49 bunlar çok önemli ise alın size bomba; ben de fransa da carla bruni ile çeşitli şekillerim oldu. belgelerim var. şimdi ise sarkozy amcamla evleniyormuş. hey gidi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ztn onu görünce saygılarımı ilettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 kardeşim adnan beline kuvvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar