Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 dreagloth said: Koji > Bone onlar vardı zaten bende o yüzden almadım
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Bone said: dreagloth said: Koji > Bone onlar vardı zaten bende o yüzden almadım WHA-PAP!!
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 bu görevleri yapmak için ilgili oyunu satın almak gerekiyor dimi? görev yapicaz diye 2 dolar 3 dolar verilir mi?
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 yapmayabiliyosun istemezsen, oyle bi secenek var.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Kojiroh said: Abi 2K Games'i aldım hepsini yazmış :( şirketi almışsın toptan. (:P)
Khiran Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 son şans yaparlar mı acaba önceki kampanyalardaki gibi? tdu 2 almamıştım da sonrasında gelen indirimleri görünce pişman oldum. bir de 6 ticket birikti tekiyle tf2 gözlüğü aldım. alacak şey bulamıyorum kendime.
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 dreagloth said: Koji > Bone Bone steamde oyun birakmadigi icin indirim basligini takip bile etmiyor artik...
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Xenocide said: ya birden fazla kişiyle oynamayla ilgili bişey değil, oyunlarda hile yapmayla ilgili bişey. benim kuzen ben evde yokken cs oynuyor, kendisinin bana söylediğine göre konsola bi komutlar bişeyler girmiş, kendi de ne işe yaradığını bilmediğini söyledi, 1-2 gün sonra ben steame giriyorum ve tüm eski hl+modlarından ban yediğimi görüyorum. artık konsola ne komutu girdiyse. komutla olacak şey değil o, wallhack, aimbot bilmemne indirmiştir.
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ben dün wallhack yapan birini gördüm. tabii %100 emin olmak zor da, ses falan duymazken hep adamların geldiği yerlere bakıyordu tam zamanında falan bir süre izledim. napıyoruz bu tür adamları nası şikayet ediyoz?
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 profilini aç elemanın yukarıda sağda şikayet hedesi var, ama zaten birkaç aya otomatik vac banı yiyecek eğer yaptıysa.
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Bioshock 2 ile Just Clause 2'nin gideri var mı? Hikaye baymasın atmosfer o kadar da önemli değil.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ikisi de cok eylenceli oyun just cause 2 hele baya aksiyon fln zevkli bisi
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Battlefront 2'yi aldım, hemen indirdim, oyuna girdim, "hmm" dedim çıktım, oyunu sildim.
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 just cause 2 o fiyatın hakkını verir kesinlikle eğlenceli bi sandbox
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ya ben kotor hiç oynamadım alayım mı :)
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Shift 2 için GT5'ten bile iyi olabilir diyolla. Wishlistime ekledim ama indirimde bile diil :(
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 LathspeLL said: Battlefront 2'yi aldım, hemen indirdim, oyuna girdim, "hmm" dedim çıktım, oyunu sildim. steam bu yüzden çok tehlikeli. eminim herkesin library'de ucuz diye aldığı ama oynamadığı bir sürü oyun vardır
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 battlefront 2 güzel oyundu ya, ama zamanında oynarsan asdf ben günlerce hiç çıkmadan oynamıştım ilk çıktığında, sonra baymıştı gerçi asfasd
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 battlefront2 yi yükleyenler eklesin beni oynarız nik: gwindon ama şu an indiremiyorum serverlar çok yüklü diyor, steamden ilk defa bugün oyun aldım bi kotor bide battlefront2
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bende aldım battlefront2'yi, kutulu vardı bende kaybolmuştu asfsda yalnız alıp alıp oynayamayacam 1 ay kadar :( kendi laptopumu kardeşime verdim yazlıkta oyalansın diye. bende babamınkini aldım, oyun falan oynanmaz bunda :( yine de ekleyin beni işte asdf
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 stimden bişi çekilmiyo overload var ya
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 dünden alınası oyun lead n gold'du bakalım 3 saat sonra yenilenecek indirimler gene
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bu indirimlerin tek kötü yanı bütçede beklenmedik delikler açması bugünlük Star Wars The Force Unleashed I&II ve kotor u hüpledim
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Heroes V pack (dark messiah dahil) 5 dolar bizde 22.75 günlük indirimler gözükmüyor fail.
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 valla haber verdiğin sağol az daha kaçıyordu güzelim fırsat ama bi mallık var oyunları tek tek sepete atınca 7.5 dolara alabiliyorsun ama pack fiyatı 22.47 gözüküyor :P
Öne çıkan mesajlar