Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son şans yaparlar mı acaba önceki kampanyalardaki gibi? tdu 2 almamıştım da sonrasında gelen indirimleri görünce pişman oldum.

bir de 6 ticket birikti tekiyle tf2 gözlüğü aldım. alacak şey bulamıyorum kendime.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

ya birden fazla kişiyle oynamayla ilgili bişey değil, oyunlarda hile yapmayla ilgili bişey. benim kuzen ben evde yokken cs oynuyor, kendisinin bana söylediğine göre konsola bi komutlar bişeyler girmiş, kendi de ne işe yaradığını bilmediğini söyledi, 1-2 gün sonra ben steame giriyorum ve tüm eski hl+modlarından ban yediğimi görüyorum. artık konsola ne komutu girdiyse.

komutla olacak şey değil o, wallhack, aimbot bilmemne indirmiştir.
Mesaj tarihi:
ben dün wallhack yapan birini gördüm. tabii %100 emin olmak zor da, ses falan duymazken hep adamların geldiği yerlere bakıyordu tam zamanında falan bir süre izledim. napıyoruz bu tür adamları nası şikayet ediyoz?
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Battlefront 2'yi aldım, hemen indirdim, oyuna girdim, "hmm" dedim çıktım, oyunu sildim.

steam bu yüzden çok tehlikeli. eminim herkesin library'de ucuz diye aldığı ama oynamadığı bir sürü oyun vardır
Mesaj tarihi:
bende aldım battlefront2'yi, kutulu vardı bende kaybolmuştu asfsda

yalnız alıp alıp oynayamayacam 1 ay kadar :( kendi laptopumu kardeşime verdim yazlıkta oyalansın diye. bende babamınkini aldım, oyun falan oynanmaz bunda :(

yine de ekleyin beni işte asdf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...