Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Silphatos said: işsiziz napalım sdfs, ya başka forumlarda belli 3-4 tane konu var sadece onları takip ediyorum arada yoksa dh ogz falan çok leş biz de leşiz (üstüme alınmada 10 kaplan gücündeyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Sam said: max abiye hürmet etmek lazım cidden. aslında artık mmo oynamadığıma sayıp bu klasikleri kapayım bari heh çok kısa süreliğineymiş o kaçırdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 sabahlari oyuna girdigini gormuyorum artik, hayirdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Bone said: Silphatos said: işsiziz napalım sdfs, ya başka forumlarda belli 3-4 tane konu var sadece onları takip ediyorum arada yoksa dh ogz falan çok leş biz de leşiz (üstüme alınmada 10 kaplan gücündeyim) en les sensin. yilanin basi bi banlamadilar yillardir ya. Halbuki liseli gibi duzgun, efendi insanlar var. onlara yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 San Andreas aldım şimdi, oynamamıştım onu hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Senelerdir GTA beleş olarak yayınlanıyodu ama sanırım 2002-2003'ten beridir oynayamıyoduk oyunu, aşırı hızlı geliyodu bilgisayar. DOSBOX falan anca kesiyodu. Şu pakette gelen GTA çatır çatır çalışıyo ya. Kim fixlediyse helal olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 kaptım gta'yı. super nostalji ve tabi ki ustalara saygı kusagı fdsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 zamanında gta2 çalıştırmayan pc'm vardı ağlayarak gta ve london paketlerini baştan oynuyordum dsfs. ben ilginç bir şekilde sadece gta3'ü hiç oynamadım, sadece onu alayım de bitireyim bi ara eksik kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 london yok ama bu pakedin icinde ne is? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Abi ilk seferden sonra çalışmıyomuş oyun olaya bak aslkjhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 BlackRose said: Sam said: max abiye hürmet etmek lazım cidden. aslında artık mmo oynamadığıma sayıp bu klasikleri kapayım bari heh çok kısa süreliğineymiş o kaçırdım :( sende vardır demiştim, hediye etseymişim keşke tüh. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Aha buldum fixi http://gtamp.com/gta1/ Burdan fixer'ı indiriyosunuz, her seferinde oyunu açmadan önce onu çalıştırıyosunuz, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 evet gtaIV pack te çıktı hemen cukkaladım bu indirimler biraz daha devam ederse kesin batıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Kafama s.çayım arkadaş. 2 hafta önce aldım GTA4'ü baydım 20$'ı. FİYATA BAK YA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 valla bu sefer ben de aldım kaçıramadım vallaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 çıktığı vakit 90 lira domalmıştım afedersiniz. şu anda ne koyuyor varya oof of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Abi ben aldım ve oynayamıyorum, ekran kartımla ilgili bi sıkıntı var. Bide patch atınca çalıştırmıyo it steam. Hata üstüne hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 oha 15 lira gta4 pack ahah aldım. max payne I-II Gta Full Collection Borderlands GOTY 20 dolara iyi geldiler. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ben de wishlistimde ilk 5 siraya gtayi koyan aklima sizin soylediginiz guzide temennileri iletiyorum. Deus ex veya witcher gitti 5 dolarlik oyuna :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 VALVE EĞER BUNU OKUYSAN ALLAH BELANI VERSİN YOK OKUMUYOSAN DAHA ÇOK VERSİN PARA KALMADI CEBİMDE YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 allah belanızı versin ben de gta4 aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 dogmamis cocugunuzun riskini yatirmayin olm steam ayrica sali fizikokimya 2 vizem var ben ne isler pesindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 indirim değil de "The Next Big Thing"i preorder edene Runaway 1 ve 2 beleş geliyormuş. Adventure türünü sevenler için müthiş oyunlardı ikisi de, bu da müthiş olacak belli. Ama işte single player oyuna 30 dolar vermek evlat acısı gibi koyuyor. Daha bugün doğum günü hediyesi olarak yakın bi arkadaşa aldım bi de kendime alıp almama konusunda çok kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 kaptırmayın abi paranızı ya valla yazık. bişi görünce 10 saniye bile düşünmüyosunuz galiba. ben bigün görüp satın almak istediğim şeyi ertesi sabah satın almak istemiyorum. "iyiki satın almamışım" diyorum. bi deneyin isterseniz siz de 1-2 gün beklemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 yok, almadım zaten ben de. Genel olarak hala 15-20 doların üstünde para vermeme prensibim sürüyo oyunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar