Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Kaptan Hadok zaten esasında o serinin kahramanı, tenten falan gay oğlan, olsa da olur olmasa da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 eldar said: Niye imdb'de voice yazuyır oyuncuların yanında, oynamayacaklar mı bunlar? Tenten'i herkes oynar ama Kaptan Hadok çok kilit; filmi batırır da çıkarır da. Kaptan hadok Andy Serkis olarka iyi King Kong dan gördük iyi denizci rolü yapabiliyor :D İsimlerin yanlarında voice yazıyor çünkü BEowulf gibi olacak film. Tabii steven spielberg olduuna göre eminimki Beowulf tan iyi olackatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 spielberg, arkadaşım sen ghost in the shell projesiyle uğraşsana yaw, tenten neymiş alal. aldın film haklarını, 2011 dediniz kaldı öle, kasın biraz lütfen olmuyor böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 DarKRideR said: Red Kit'in ve Daltonların filmleri vardı diye hatırlıyorum zaten,ama kaliteli ve efekt ağırlıklı modern bir western... iyi gider terrence hill ın oynadığı bi dizisi vardı; hiç fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 küçükken artık nerden bulduysam bende çizgi romanları vardı.çok güzel gelmişlerdi bana :D.çizgi filmleride çok güzeldi geçen bi kanalda rast gelmiştimde izlemiştim.ama bana filmi çok dandik olur gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ilk filmi 2011e bırakmış Spielberg, kurgu ve efektlere kasacaz diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bir milyon kere bin lombar! inşallah yaparlar ne diyim bütün tentenleri gram sıkılmadan defalarca okudum çok keyifli bir seri. Bide George Lucas'a daha iyi gider sanki... Gelsinde izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Tenten'i Jamie Bell (Billy Elliot'un başrolündeki eleman) oynuyor gözüküyor IMDB'de, Daniel Craig (Red Rackham) , Simon Pegg (Inspector Thompson) ve Andy Serkis (Captain Haddock) dışında pek ünlü oyuncu göremedim Umarım beklediğimize değecek bir çalışma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 inspector thompson ne lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Oha Simon Pegg, Nick Frost, kraal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 asteriz varken, red kit varken tentenmi yapılırmış. tenten saks, allahın nazisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 https://s3.amazonaws.com/buzzfeed-media/Images/2011/05/Tintin_US_Poster1_1000px.jpg https://s3.amazonaws.com/buzzfeed-media/Images/2011/05/51373.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Aaa süper yahu bu....Hem de Kızıl Korsan'ın hazinesi sanırım...90'lı yıllarda YKY kaliteli basmıştı çizgi roman-kitap gibi çok güzeldi, arşivde duruyor hepsi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 hoydeeeee :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 http://trailers.apple.com/trailers/paramount/theadventuresoftintin/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 animasyon ama yaf. ilk başladığında normal film sandım ama değilmiş. olsun öyle böyle tenten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 aabiii ama trailerı izle, böyle animasyona kurban olurum ben o ne lan öyle ohşfhşfhş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 hell yeah bayılırım tentene yky'den 5-6 tane kitabı vardı çevirip çevirip okurdum hep =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=f3Xwta_XIJo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Öyle görünüyor ki üçlemeye uzatmak için Tekboynuz'un Esrarı ile Kaptan'la ilk defa tanıştığımız Altın Kıskaçlı Yengeç albümlerinin bir karışımı olmuş. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 abi muhteşem gözüküyor görüntüler ikizleri gördüm ya acaip mutlu oldum hasta herifler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ohooo peter jacksona bilindik film/seri verilir mi ya? Yine sıvayacak adam. LoTR'de yaptığı gibi Tentenin yanına da bi hatun verip onu her sahneye sokar. Tolkien'in "ışık ve ateş büyüleri uzmanı" diye tanımladığı gandalf'ta "bence büyü gözle gözüken bişi değil o yüzden öyle yaptım" diye telekinesi kullandırtmıştı bu adam yahu Özgün film senaryosu yaz, ver istediği gibi çeksin de, var olan senaryoları batırır bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Herge'nin yazdığı son Tenten macerasında Tenten'e aşık bir kız vardı sanırım. Şu yarım kalanda, sonradan basılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 lan en sevdiğim seridir çıksın lan hemen.animasyon olmasıda iyi olmuş hem yoksa tenten i kimse oynayamazdı :D.filmden hemen sonra tenten saçı yaptırtıcam asfafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar