Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 enteresan ama bütün film orada geçmez herhalde, sadece başlangıcı gösterdiler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Lizzy Caplan'ın gözlerinin olduğu her yapım güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 lizzy caplan değil o, mary elizabeth WINstead. john goodman da var, kadro güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Sam said: enteresan ama bütün film orada geçmez herhalde, sadece başlangıcı gösterdiler umarım. 5 milyon dolara çekmişler filmi. %95 i bunkerda geçer deniyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 film başlığıymış bu, yeni başlık sandım ben fail :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 zipzip said: Lizzy Caplan'ın gözlerinin olduğu her yapım güzeldir. Lizzy Caplan'la Mary Elizabeth Winstead'ı karıştırdı, direk ocak dışı sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Ya ben direkt ilk posta baktım zaman bakmadan. Diyorum filmde oynayan oyuncuyu dizide de oynatmışlar. Meğer film başlığından devam etmişler. KARIŞTIRMADIM OKAY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 eski film sanmış, orada oynuyordu kaplan. affettik. :p progamer, üzdün. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Kadro iyi ama bunker teması bayar beni(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 guzeldi la bu film kütpatsayko ile izlemistik hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 super 8 ile ayni olarak hafizama atmisim bunu lan. ama godzilla in america imis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 o bunker da kalınacak gibi durmuyor pek. filmin bütçesi çok şey değil ilk filmde de yaratığı görmüyorduk nerdeyse sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 ilk film güzeldi gerçekten hazır konusu uplanmışken indiriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Ben de 8 Ocak 2018de yeni film gösterime girecek sandım başlığı görünce. İki ay sonra herhalde di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 kafam çok karıştı ya bu film değil miydi böyle canavarlı el kameralı falan? ne bu şimdi dizisi mi çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Hatun icin giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 dar alan gerilim, en sevdiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 zipzip said: Ya ben direkt ilk posta baktım zaman bakmadan. Diyorum filmde oynayan oyuncuyu dizide de oynatmışlar. Meğer film başlığından devam etmişler. KARIŞTIRMADIM OKAY? dizi de değil ki ikinci film abi. karıştırmaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 eeeh yeni başlık açsanıza sakgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 İlk filmdeki el kamerası seçimi atmosfer ve teknik açısından güzel bir deneme olsa bile bence filmin akıcılığından çok şey götürüp baltalıyordu filmi. Düşük bütçeye rağmen güzeldi, baltalayıcı kısım bütçesizlik değil kamera kullanımıydı. Bu sefer düzgün kamera kullanımına geçmişler galiba trailera bakarsak, ümit veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 İlk film dandikti, el kamerası düşük bütçeli dandik filmlerin eksiklerini saklamak için birebir, sürekli sallanan zırt pırt açı değiştiren çekimler vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 O doğru, bütçe düşüklüğünü "gerçekçilikle" kapatmak için kullanıyorlar. Ama konunun işlenişi açısından güzeldi ilk film. Yine sıradan insanları standart bir canavar saldırısında gösteriyor, ama bu sefer sıradan insanın içinde yatan gizli kahraman çıkıp harikalar yaratmıyor, filmin başından sonuna kadar panik içindeki sıradan insanları izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 el kameralı filmlerin saçmalığı "iki bina arasından atlıyorum, düşüp ölebilirim ama çekim yapmaya devam etmem lazım" gibi akılsız durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Ya Bu filmle alakası yok yeni mesajları yeni konu açıp taşıyın... AĞIR SPO Sırf reklam için masus ismi öyle olay nuke ve tüm film bunkerda geçio malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar