Wretched Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Dinazor'ların olduğu çağda geçiyor, 2 erkek kardeş oraya bir şekilde gidiyorlar ( hatılamıyorum nasıl gittiklerini ) yine bunlar gibi gelmiş insanlar tarafından oluşturulmuş bir toplum var , herkeze bir görev atıyorlar kardeşlerden biri dinazor yumurtalarından sorumlu bir merkezde biri de uçan dinazorların sürücüsü olmak için eğitim alıyordu.ismi neydi bu dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0310443/ dinotopia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Ya yeni bi dizi var ismini arıyorum şu anda bulamadım.Bi psikolog haftanın 4 günü çalışıyor 1 günü kendi psikologa gidiyor.2. sezonu başladı.İsmi ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 in treatment? dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Evet o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 nerden buluosunuz böle kötü kötü dizileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 bu hangi filmden ya: http://www.youtube.com/watch?v=G8D1QVi3PfY bi de ben bu kadını niye türkan şoray'a benzetiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drjd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 eski bir film vardı, creatures diye hatırlıyorum ismini ama bulamadım. yuvarlak gremline benzeyen yaratıklar vardı yuvarlanarak gidiyorlardı. insanları falan yiyorlardı. bilen var mıdır acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 drjd said: eski bir film vardı, creatures diye hatırlıyorum ismini ama bulamadım. yuvarlak gremline benzeyen yaratıklar vardı yuvarlanarak gidiyorlardı. insanları falan yiyorlardı. bilen var mıdır acep? critters? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bu arada aklıma sanki üç silahşörler geldi, büyü yapan birileri vardı o filmde. öyle bir üç silahşörler filmi var mıydı, varsa adı/yılı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 büyüden kastın ritüel gibi bişeyse, şu filmde görünmez silahşör mü ne öyle bişey çağrıyolardı: http://www.imdb.com/title/tt0092086/ komedi filmiydi bu ama küçükken 5-10 kere izlemişimdir heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 yok ya three amigos değil heheh. direk şehir içinde geçiyordu klasik üç silahşörler geyiği şeklinde. bi de 95'ten sonra çıkmış bir filme benziyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Son yıllarda çıkmış western filmleri söyliyebilirmi biri bana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 cowboys and aliens. no country for old men. ikisinide izlemedim ama afişler/isimler western gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 loop said: Son yıllarda çıkmış western filmleri söyliyebilirmi biri bana ? true grit , 3:10 to Yuma , brokeback mountain :3 ilk ikisi gayet güzel vestern, 3. gayest vestern Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 No country for old man çok güzel bir film ama western değil. Yuma yı izledim, gay cowboylarla işim olmaz ama cowboys and alliens zaten ismini hatırlamaya çalıştığım film.. Başka varmıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 appaloosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bi film vardı en az 7 senelik. fransız filmimiydi emin değilim. konusunu bile hayal meyal hatırlıyorum, bi adam vardı balık hafızalıydı galiba, her gün hafızasını kaybediodu, bi kıza aşık oluodu da her yere not alıodu onu unutmamak için diye hatırlıyorum. Çok bulanık ama filmin afişinde adam bi kadının bacakları arasına kafasını sokmuştu. çıldırıcam hatırlayamıyorum bi türlü =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 popüler film sorusu geliyor, adı aklıma gelmedi. Mel Gibson'ın filmi idi, hani elektirik çarpıyordu da, kadınların düşüncelerini okumaya başlıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 what women want Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 LethE said: cowboys and aliens. no country for old men. ikisinide izlemedim ama afişler/isimler western gibiydi. haha lethe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Bir film vardı.Filmde erkekler bir dağ evinde gibi bir yerde(hatırladığım kadarıyla) bekarlığa veda partisi yapıyorlardı.Evede doğru hatırlıyosam 2 tane eskort çağırıyorlardı bunlar ölüyodu falan onun üzerine olaylar gelişiyodu falan hatırlıyan varmı.Yardımcı olcakmı bilmiyorum ama cine-5 te izlemiştim(10 sene oluyodur valla izleyeli belkide 15 falan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 anime vari bi filmdi kargaya dönüşen bi herif, yürüyen bi ev falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Howl's Moving Castle http://www.imdb.com/title/tt0347149/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 thank you sir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar