Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Film/Dizi Vardı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dinazor'ların olduğu çağda geçiyor, 2 erkek kardeş oraya bir şekilde gidiyorlar ( hatılamıyorum nasıl gittiklerini ) yine bunlar gibi gelmiş insanlar tarafından oluşturulmuş bir toplum var , herkeze bir görev atıyorlar kardeşlerden biri dinazor yumurtalarından sorumlu bir merkezde biri de uçan dinazorların sürücüsü olmak için eğitim alıyordu.ismi neydi bu dizinin.
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
eski bir film vardı, creatures diye hatırlıyorum ismini ama bulamadım. yuvarlak gremline benzeyen yaratıklar vardı yuvarlanarak gidiyorlardı. insanları falan yiyorlardı. bilen var mıdır acep?
Mesaj tarihi:
drjd said:

eski bir film vardı, creatures diye hatırlıyorum ismini ama bulamadım. yuvarlak gremline benzeyen yaratıklar vardı yuvarlanarak gidiyorlardı. insanları falan yiyorlardı. bilen var mıdır acep?

critters?
Mesaj tarihi:
bu arada aklıma sanki üç silahşörler geldi, büyü yapan birileri vardı o filmde.
öyle bir üç silahşörler filmi var mıydı, varsa adı/yılı nedir?
Mesaj tarihi:
büyüden kastın ritüel gibi bişeyse, şu filmde görünmez silahşör mü ne öyle bişey çağrıyolardı:

http://www.imdb.com/title/tt0092086/

komedi filmiydi bu ama küçükken 5-10 kere izlemişimdir heralde :)
Mesaj tarihi:
yok ya three amigos değil heheh.
direk şehir içinde geçiyordu klasik üç silahşörler geyiği şeklinde.

bi de 95'ten sonra çıkmış bir filme benziyordu.
Mesaj tarihi:
loop said:

Son yıllarda çıkmış western filmleri söyliyebilirmi biri bana ?

true grit , 3:10 to Yuma , brokeback mountain :3

ilk ikisi gayet güzel vestern, 3. gayest vestern
Mesaj tarihi:
No country for old man çok güzel bir film ama western değil. Yuma yı izledim, gay cowboylarla işim olmaz ama cowboys and alliens zaten ismini hatırlamaya çalıştığım film.. Başka varmıydı ?
Mesaj tarihi:
bi film vardı en az 7 senelik.
fransız filmimiydi emin değilim.

konusunu bile hayal meyal hatırlıyorum, bi adam vardı balık hafızalıydı galiba, her gün hafızasını kaybediodu, bi kıza aşık oluodu da her yere not alıodu onu unutmamak için diye hatırlıyorum. Çok bulanık ama filmin afişinde adam bi kadının bacakları arasına kafasını sokmuştu.

çıldırıcam hatırlayamıyorum bi türlü =/
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bir film vardı.Filmde erkekler bir dağ evinde gibi bir yerde(hatırladığım kadarıyla) bekarlığa veda partisi yapıyorlardı.Evede doğru hatırlıyosam 2 tane eskort çağırıyorlardı bunlar ölüyodu falan onun üzerine olaylar gelişiyodu falan hatırlıyan varmı.Yardımcı olcakmı bilmiyorum ama cine-5 te izlemiştim(10 sene oluyodur valla izleyeli belkide 15 falan).
  • Yeni Oluştur...