HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 kız vardı 16 yaşlarında baya zeki, oxford türü büyük okullardan birine hazırlanıyordu. sonra babası yaşlarında zengin adamın biriyle tanışıp parise gidiyordu. okula hazırlanmayı bırakıyor bu sırada. davranışları, hal ve hareketleri adam göre ayarlamaya çalışıyordu. 17. yaş gününde birliktelik yaşıyorlardı, adamın evli olduğunu öğrendiğinde geri dönüp tekrar okul için çalışmalara başlayıp, kazanıp ingiltereye gidiyordu. neydi bu film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 an education peter sarsgaard <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 sadece başını gördüğüm bi film vardı, şu şekilde. adamımız bi sedyede yatıyo, üstünde 4 tane tüp ve 4 enjektör var, bulunduğu oda cam ile çevrili, ve insanlar izliyor, devamını göremedim, filmin adını da göremedim malesef. Var mıdır bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 burtonesk said: an education peter sarsgaard <3 carey mulligan <3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Cüneyt Arkın'ın bir filmi vardı Western tadında, böyle eskiden iyi silahşördü sonradan kendini alkole falan veriyordu, sonra tekrar geri kovboy oluyodu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Küçük Kovboy olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Şuan Kanal D de Oktay Kaynarca ile Meltem Cumbul oynuyor adı ne o dizinin? edit: tamam kendim yaptım http://lmgtfy.com/?q=meltem+cumbul+oktay+kaynarca+kanal+d+dizi nuri imiş dizinin adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Bir film vardı, çok küçükken izlemiştim, dünyayı yok eden bir virüs ile ilgiliydi. Tek hatırladıklarım daha 9-10 yaşındayken izlediğim ve filmden bir kaç sahne: Başları hastanelerde ölenlerle geçiyordu. Bir grup tropik bir adaya saklanıp virüsden biraz kurtuluyorlar gibi oluyordu. Sonra bir ülkeye gidip atılmak üzere olan bir nükleer bombayı iptal etmeye çalışıyorlardı, edebildiler mi hatırlamıyorum. Bir şekilde adaya da virüs bulaşıyordu. Antartika'ya kaçıyorlardı, filmde sanırım orada bitiyordu. Var mı hatırlayan ne olduğunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Flassh said: film miydi dizi miydi hatırlamıyorum ama konusu şuydu; bi kaç kişi herkesi sakinleştirecek bi ilaç geliştiriyordu sonra bunu dünyanın su kaynaklarına karıitırıyorlardı. tüm dünya mutlu mesut yaşarken ilacın yan etkisi çıkıyordu ve tüm dünya alzheimer oluyordu neydi la bu? ocakta atılmış mesaj, üstünden 3-4 ay geçmiş ama tesadüfen şimdi gördüm. Stephen King'in kısa hikayelerinden uyarlama mini dizi "Nightmares and Dreamscapes"in bir bölümü bu. Her bölüm 1 saat sürüyor ve birbirinden bağımsız konuları işliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 2000 2004 arası yayınlanan 24 bölümlük dizi vardı ingiliz neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bi film vardı. bi aile gece yolculuk yaparken otobana ufo iniyodu. çocuğun kamerası bunları görüntülüyodu. sonra insan kılığına girip dünyaya geri geliyordu uzaylılar. o filmin adı neydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 @rewendor hahaha ben bile unutmuşum bu postu yazdığımı saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ya böyle 97-98 yıllarında show tv de hep gösterilirdi..harika çocuk serileri..çocuk karete öğreniyor falan sonra yarışlara katılıyor...karete kid mi acaba die düşündüm, bakıyorum ama o değil aklımda kalan çocuk,sanırım söylediğim film karete kid'in çakması.Google'da arattım harika çocuk diye...hiçbir şey çıkmadı .Sanırım 5 e kadar yolu vardı o serinin...hatırlayan bilen orjinal ismi de olur,bir yazıverseniz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 filmde aynı gün tekrar ediyordu sürekli, sonra elemanın teki fark ediyordu bunu garip şeyler yapmaya başlıyordu, kasten hapse giriyordu, sonra gün bittiğinde, sabah kendi yatağında uyanıyordu falan sanırım. hangi filmdi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hangi filmden sahne bu, facebook ta bu sahnenin bir kısmını izlemiştim ilgimi çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Network Edit: Gelmiş geçmiş en iyi filmlerden biri hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 oha çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Ya bi film var. Bilim-kurgu tarzında birşey. Filmin sonunda pinokyo tarzı bi çocuk peri şeklindeki annesini buluyodu. Denizin altındaydı sanırım hatta. Garip bi konusu vardı uzun bir filmdi ama güzeldi. tvde izlemiştim sanırım hayal meyal hatırlıyorum. Çıkarabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 üsttekine A.I. diyesim geldi ama tarif tam tutmuyor. otobüste izledim (bi kısmını) sonunu görmem lazım, adam var ailesi zengin, babası ölü, yani üvey babası zengin. kardeşi var yavşak, bu adam işsiz güçsüz bi baltaya sap olammış, akıl hastanesinde iş buluyo, aynı gün atılıyo işteni sonra manyak karılardan biri peşine takılıyo. kız biri dokununca kriz geçiriyo vs 20 sene ev hapsinde yaşamış. filmin altında çıplak ayak yazıyodu ama biri baya sallamış heralde imdb de fln çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0061385/ bu değil dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 seneler önce izlediğim roswell i anlatan bi film vardı. herif pilottu kaza yapmış olan ufoyu yukardan görüyodu. daha sonra yalandan balon hikayesini uyduruyolardı falan. area 51 i de gösteriyodu sanırım. uzaylıların cesetleri görünüyodu sanırım. belkide diziydi tam hatırlayamıyorum. ama izleyeli 10 yıldan fazla olmuştur. edit: galiba filmin adı roswell. 1994. bi bakayım yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 roswell o galba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 barbu said: http://www.imdb.com/title/tt0061385/ bu değil dimi? 1968 filmi değil ya. en eski 95 fln dır diyesim geliyo. böyle internet şirketi kurucam fln diye sallıyo sonra websitesi ne diyolar bu çakmıyo pek "gizli bilgi" fln diyo da millet bununla daşşak geçiyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bi film vardı90 lar olması lazım emin değilim. bi beyaz bi zenci polis die hard tarzı ortaklaşa action yaşadığı. Bruce willis oynuo gibi aklımda kalmış ama bulamadım imdb'de filmi.. bi sahnesinde zenci adamın evindeki tuvalet'e bomba düzeneği kurmuşlardı hatta. tuvalette sıçarken mahsur kalmıştı :P neydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 aha buldum. Mel Gibson & Danny Glover Lethal Weapon (1987), Lethal Weapon 2 (1989), Lethal Weapon 3(1992), Lethal Weapon 4(1998) buymuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar