Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20 Euro'ya Lord ya da Lady olun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yıldız satanlar vardı :D
hatta dün beyaz'da bi geyik döndü. yıldız satan adam ordaydı galiba, beyaz ben bi yıldız beğendim alabilirmiyim falan dedi. sonra bi resim koydu, yarım saat aradı yıldızı humm homm diye, sonra umudunu kesip kaymış heralde fln dedi.
bence daha iyi yıldız, en azından aha bak şu diyebiliyosun. lord olsan ne olmasan ne
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
link'i düzeltebilirmisin?

düzeltemem, içinde virgül vs gibi karakterler olduğu için sistem kabul etmiyor linki o yüzden bu durumda zaten yoksa kod doğru
Mesaj tarihi:
sealand efsane bi ulke
ingilterenin 20 mil aciginda ikinci dunya savasindan kalma bi anti aircraft platformunu bi adam benim burasi diyo
inglterede pek salamadigindan tarihinde 1 defa mi ne sadece adamla urasiyo
adam su anda oraya banka kurmay afelan calisiyo
Mesaj tarihi:
Hiç kod mod kullanmadan yazınca sorun çıkmıyor sanırım linklerde.
http://www.redsave.com/products/Become-a-Lord,-Lady,-Baron-or-Baroness,,21

Bu arada olay mükemmelmiş. Nedir diye merak edip wikide bi arattım, cidden sealand denen bi prenslik var ingilterenin açıklarında. İkinci dünya savaşı sırasında kurulan bir platform, uluslar arası diplomasideki açıklar yüzünden prenslik ilan ediliyor hatta sürgünde bir parlamentosu bile var. Gerçi dünyada tanıyan hiç bir ülke yok ama bundan on yıl öncesine kadar pasaportları çeşitli sahtecilik işlerinde kullanılmış falan. Okuyun yav çok ilginç bi olay :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Principality_of_sealand
Mesaj tarihi:
"Use your noble title to upgrade your social status, impress people and make new friends!"

Bu ne demek lan?
- Merhaba, Ben Lord Hasan, tanışalım mı?
- AAA Ben de Lady Zeynep! Sen de mi gidip 20 euroya ünvan alan salaklardansın? Hadi arkadaş olalım! heeeyyy
Mesaj tarihi:
Çok güzel ya, param olsa alırım. Hatta kampanya varsa almak isteyenle görüşelim yarı yarıya beririz parayı.

Sealand ww2de uçaksavarlar bulunan bi adacıkmış. O zamanlar ulusal karasularını belirleyen kanun 12mil değil 3 mil açığa kadar olan ksımı karasularından sayıyormuş. Savaştan sonra İngiltere orayı terketmiş. ADam orasaya gitmiş burası benim demiş. Uluslararsı sularda yer aldığından kimse bşiey diyememiş. Böyşe şite.
  • Yeni Oluştur...