Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 link Bu nedir yahu? İnsanlar hakkaten komik, alan var mıdır ki böyle komik şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ben 5ytl'ye sir olmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 5 kuru$ vermeden kendimi kral ilan edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bi reskill le alirlar geri o title i cok geveslenmemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kukuman Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 link'i düzeltebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yıldız satanlar vardı :D hatta dün beyaz'da bi geyik döndü. yıldız satan adam ordaydı galiba, beyaz ben bi yıldız beğendim alabilirmiyim falan dedi. sonra bi resim koydu, yarım saat aradı yıldızı humm homm diye, sonra umudunu kesip kaymış heralde fln dedi. bence daha iyi yıldız, en azından aha bak şu diyebiliyosun. lord olsan ne olmasan ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 adamınbiri said: link'i düzeltebilirmisin? düzeltemem, içinde virgül vs gibi karakterler olduğu için sistem kabul etmiyor linki o yüzden bu durumda zaten yoksa kod doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirEnis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Bende Sir ünvanı dağıtıyorum 1 ytl kafi, kılıçla kafanıza fln da vurabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 açılmıyo bende site alla alla.Merak ettim lehn=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Bence eğlenceli birşey. Alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 oha ciddi efsane bisi olmuş... ee napiyoruz oluyomuyuz lord? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 valla direkt pedere hediye alınır.. süper şişkin bir egosu var da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Kimse yazmamış :( Uğraşmayın böyle şeylerle. Alırsın Ford, olursun Lord. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 sealand efsane bi ulke ingilterenin 20 mil aciginda ikinci dunya savasindan kalma bi anti aircraft platformunu bi adam benim burasi diyo inglterede pek salamadigindan tarihinde 1 defa mi ne sadece adamla urasiyo adam su anda oraya banka kurmay afelan calisiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Hiç kod mod kullanmadan yazınca sorun çıkmıyor sanırım linklerde. http://www.redsave.com/products/Become-a-Lord,-Lady,-Baron-or-Baroness,,21 Bu arada olay mükemmelmiş. Nedir diye merak edip wikide bi arattım, cidden sealand denen bi prenslik var ingilterenin açıklarında. İkinci dünya savaşı sırasında kurulan bir platform, uluslar arası diplomasideki açıklar yüzünden prenslik ilan ediliyor hatta sürgünde bir parlamentosu bile var. Gerçi dünyada tanıyan hiç bir ülke yok ama bundan on yıl öncesine kadar pasaportları çeşitli sahtecilik işlerinde kullanılmış falan. Okuyun yav çok ilginç bi olay :) http://en.wikipedia.org/wiki/Principality_of_sealand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ben cok fena lord olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 alalım birer lordluk burada Lordlar Kamarası kurarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 kara para aklamak için ideal bir yer, iyi vurursa gol olur hesabı ileride bir gün şirketim olursa kullanmak isteyebileceğim bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 "Use your noble title to upgrade your social status, impress people and make new friends!" Bu ne demek lan? - Merhaba, Ben Lord Hasan, tanışalım mı? - AAA Ben de Lady Zeynep! Sen de mi gidip 20 euroya ünvan alan salaklardansın? Hadi arkadaş olalım! heeeyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 lord gökhan hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 alırsın ford,olursun lord geldi bi an aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Benim mare bile lord aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 euro degil bu arada pound :) hemde 1 tane alana bir tane bedava kampanya var kız arkadası olanlar alsın işte yeni yıl hediyesi ilginç bişi olur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Çok güzel ya, param olsa alırım. Hatta kampanya varsa almak isteyenle görüşelim yarı yarıya beririz parayı. Sealand ww2de uçaksavarlar bulunan bi adacıkmış. O zamanlar ulusal karasularını belirleyen kanun 12mil değil 3 mil açığa kadar olan ksımı karasularından sayıyormuş. Savaştan sonra İngiltere orayı terketmiş. ADam orasaya gitmiş burası benim demiş. Uluslararsı sularda yer aldığından kimse bşiey diyememiş. Böyşe şite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar