Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 yonetmen steven spielberg.. basrol harrison ford. kucuklugumuz efsanesi geri donuyor ne diyim :) 2008 mayista vizyona girecek. cok merak ediyorum, cidden hastasiyimdir isallah guzel cikar gerci spielberg faktoru var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Sean Connery oynamayacam falan diyordu söylentileri vardı,halletmişler demek ki :) Güzel güzel ya,Indıana Jones rlz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 sean connery bütün ısrarlara rağmen dönmedi maalesef, yazık. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 sean connery değil zaten harrison ford orda önemli olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 benim okuduğum kadarıyla sean connery'nin de önemli bir rolu olacaktı bu filmde,eğer oynamıyorsa senaryo değiştirilmiş veya yerine başkası geçirilmiş olacak.Senaryo değiştirilmiştir büyük ihtimal. Ayrıca bayağıdır bakmıyordum gelişmelere,Shia LaBeouf,Cate Blanchett'de katılmış kadroya.Güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Sean Connery'nin kadroya dahil olmamasına çok çok üzüldüm. Ama içimde hala bir umut var. Belki katılmadı deyip, filmde karşımıza çıkarabilirler diye düşünüyorum. Harika olurdu kadroda olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Nathalie Portman'da vardı diye hatırlıyorum ben,onu da göremedim listede çıkarılmış o da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 valla 3. film seriyi batıran filmdi bence o acidan sean connery nin oynadığı karakterin bu filmde olmamasi umutlandırıcı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 sean connery zaten tek filmde var, bi olayi yok yani Indiana Jonesta, zaten yasliydi, oldu deriz gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Harrison Ford'u çok severim. Indiana Jones filmlerinin değişik bir mizacı var. Gelsin izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Acaip heyecanlandım, harika gözüküyor fotoğraflar. Adam resmen yaşlanmamış gibi duruyor. En çok beklediğim filmler listesinde 1 numarada haliyle. INDY FTW!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ehaha adamim ya super! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bu herif yaşlanmıyor resmen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 mcnamara/troy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Yanlız üçüncü resimden görüldüğü kadarıyla yanına genç bir arkadaş da koymuşlar; e haliyle o kadar aksiyonu kaldırmaz artık bu bünye. Umarım yine Spielberg'in yahudi damarı tutmaz da almanlardan başka bir düşman görürürz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 bu arada geçen hafta gitmiş olduğum lisans fuarında kısa bi teaser gösterimi yaptılar indiana jones in , ayrıca cizgi filmide yapılıyor yine indy amcamızın onunla ilgilide duyuru yapıldı :P ek bilgi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 yaslanmamis diye dusunmenizin sebebi filmden alinan kesitlerde amcami genc gosteriyolar, film teknigi o, XMen 3 de de kullanilmisti Xavier in falan genclik ahllerini gosterirken. Ilk reism var tepede orda gercek halini gorebiliyorsunuz adamin Hos gene de ownzor dur rulzor dur, helecanla bekliyoruzdur. Indy, no one has came out of that cave alive! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Abim karizma çıkmış yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 elindeki kamcısı da hiç düşmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 çok şekil olmuş cidden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Demin televizorda gördüm. 23 Mayıs'ta mı ne çıkacakmış. Indy fanı olarak heycanla bekliyorum. DVD setini tekrar izliyeyim arada bari. :) Edit: Mesajı attıktan sonra yukardaki resimdeki 22 May yazısını gördüm. Çaktırmayın. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 off afiş tam olmuş, tam indy olmuş, vaay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 hacı ne varsa eskilerde var, baksana şu karizmaya. Şimdi git oraya koy bi Jude Law, bi de ööle düşün, ıyyyyyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Cuce said: off afiş tam olmuş, tam indy olmuş, vaay be lucas klasigi ya, hala afişleri struzana çizdiriyorlar el emegi göz nuru yeni starwarslarda öleydi ford rulez, hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar