bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 neyse editledim. tshirtle kamyon gibi moblari tanklamalari yeterli uzatmaya gerek yok. basvuru yaptiginizda 1. phase zaten basladi 2. phase haber veririz tarzi bir sey diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 yahu 10 metrelik kılıcıyla vuran boss un karşısında clothmuş çelikmiş ne kadar farkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 betaya davetler başlamış. mail kutunuzu kontrol edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Şunun beta inviteının bana gelmemesi ilginçtir , ta ilk duyurduklarında kayıt olmuştum , Funcomun bütün oyunlarını da almış oynamışlığım var . Adam seçiceksen buna göre seç ama di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/404/feature/5830/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ben bu çakalların oyunu duyurduğu gün üye oldum, insan bir beta atar ayıp olmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Modern world setting where every conspiracy theory is true Three factions competing for world dominance: Templars, Illuminati and Dragons Character progression without class or level restrictions 500+ powers at launch, no ranks on skills Players can own all skills and choose different combinations depending on the desired outcome of role assignment Combining different weapons and skills is similar to trading card games. Skills can be switched out at any time except in the middle of a battle Changing powers/skills can make a huge difference Social ranks within a player’s chosen faction will drive story quests Focus on gear, weapons, and chakras Mix of modern and magical weaponry: Voodoo dolls, Viking swords, AK47s, particle canons to name a few Monsters drawn from ancient history, movies, fairy tales, urban legends. They are ‘familiar with a twist’ Player clothing has no stats and comes to players through rewards, achievements 150 hours of main storyline game play for each faction Every character is fully voiced and quest NPCs have fully voiced cinematics when assigning tasks beta daha cikmadi ayrica sakin olsun sampiyonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Bi de fps tarzı olmayaydı combat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 fps tarzı değil ki combat zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Sanırsam değiştirilmiş. İlk duyurduklarında öyle tarif etmişlerdi combat sistemini. Sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Benim tek sıkıntım UI'de istediğim yere tıklayamıyor olmak + dibimdeki adamın neyin nesi olduğunu görmek için illa f4 nearby vs kasmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 oyunun konusu gerçekten çok güzele benziyor betasınada kayıt oldum bekliyorum bakalım seçilirsek deneyecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ben bi sene önce kayıt oldum betaya. sanmıyorum yani çıkmaz haber bile gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 hevesinizi kırmak istemem ama EA logosunu koymuş, eksiklerle dolu, aceleye getirilmiş bir oyun olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 2 sene fln olcak sanırım duyurulalı nası aceleye getirilcek daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 EA GAMES diyoruz, nasıl diyorsun? adamlar yapıyor abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 5 sene oldu neredeyse ama yapımcıların yarısından fazlasını mı ne işten çıkardılar. ondan dolayı böyle yavaş gidiyor, yoksa çıkardı şimdiye. q3-4 2012 falan çıkar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 swtor'u tanımlamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bu post apocalyptıc olayını özledikçe fallen earth açıp oynuyorum o da baya eğlenceli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 uzun bişiler yazdım da gerek yok mythic'e bir Daoc zamanında bakın bir de tepesinde EA paraziti olduğu zaman (Warhammer) şimdi de önünüzde swtor örneği var. gerek yok ama daha da gerilere giderseniz Simcity, Red Alert, Dune, Sims vb... efsanevi oyunların içinden yaratıcılık çıkarılıp birbirinin kopyası plastik oyunlara dönüştüren firmadır EA yani perşembenin gelişi çarşambadan bellidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Funcom has confirmed the official release date for its highly anticipated MMO, The Secret World. TSW will be unleashed on the world on June 19, 2012. Now..quick..head out to research if there's a mysterious reason behind 6-19-12! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ea logosunu ve son videoyu gorunce kusura bakmayin ama bu oyundan da malesef bi cacik olmuyagini dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ea ya plastik benzetmesi iyi oturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 anarchy online gibi vaktinde çağının kat kat ötesinde efsane oyunu yapabilen adamlar gidip anarchy online için vaat ettikleri yeni engine'ı bitirmeyip veya 2. sini yapmayıp böyle saçma bi işe girdikleri için ağır bedduamı aldılar. aoc dedik hadi setting, konsept, tarz bambaşka vs. ama bu nedir yani? elinde anarchy online dan kalan inanılmaz bi lore ve konsept var. harika bi konun var. yıllardır emek emek işlediğin dünyan var, hikayen var. elinin altında adını duyar duymaz koşup gelecek binlerce eski fanların var ama gidip hala nelere kalkışıyor adamlar. her bu konuya uğrayışımda kızıyorum. ea çöksün tepelerine inmesin, alsın kapatsın üzülmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar