Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 normal account aliosun sonra download ediosun oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 NM Dungeon farmı için farklı factionlarda karakteri olan arkadaşlarda, guilde giremeselerde bizle birlikte oynayabilirler. Vent Adresi: zh.guildvent.net Port: 8430 Şifre: - (yok) Kanal: The Secret World Arkadaş listenize çekinmeden ekleyebilirsiniz: QQAlarma, Asabi Guilde girmek isteyen Dragon tarafındaki oyuncularda aynı şekilde iletişime geçebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 F2P olur buda. Funcom borsada -52.11% deger kaybetmis. http://massively.joystiq.com/2012/08/10/funcom-the-secret-world-metascores-to-blame-for-share-price-dro/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 3 gün free trial gelmiş.. http://www.thesecretworld.com/news/sign_up_now_for_our_free_three_day_trial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 İlluminatide olan var mı :D, Bi şey anlamadım... Göya class yok ancak deck var = class???? PVP yüzünden hangi clasla oynayacağımı şaşırdım healer açtım 150 healliyorum adam 3000 damage vuruyor. DPS acıyorum 5 snde 400 dmg vuruyorum adam 8000 healiyor :D... Bu PVP ye bir ayrım yapsalar hane fasulye modu takılmasak:D Tek takılyıorum baaa server ve illum da oyanyan birileri bir msj çekerse akşamları 1 er saat takılırım sizlere. DPS yada HEAL oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 deck olması class olduğu anlamına gelmiyorki. Hangi skilleri kullanıcağına dair tereddütte kalan ne yapabileceğini bilemeyen kişiler için yardımcı olsun diye düzenlenmiş templateler onlar. Kıyafet dışında herhangi bir bonusu yok. Sen gene istediğin skilleri alıp takılabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fransiz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Kardeş nası bu oyun güzel mi? Tiriyal deniyecemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 finansal rapora göre oyun 200k satmış sadece :/ funcom çalışanların %50sini kovmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 200k baya azmış bu oyun için yav. En çok beklediğim oyundu 5 yıl öncesine kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 imamizer said: hem zaten yine diyorum batsın bu fc. bitsin, helak olsun. ea alsın kapatsın. sen git anarchy online gibi bir efsaneye devam oyunu yapma... sinirlendim yine sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Anlamadığım bu oyunun aylığı niye 14.99 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 emeklerine yazık adamların cidden. 2 saat dayanamadım şu oyuna. under 15 hayal gücüne hitap eden bir oynanabilitesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 patlamadı mı bu oyun ? yoksa halihazırda patlak mı çıkmıştı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Patlak çıktıydı. Ama Funcom hala f2p yapmayacaz diye ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 F2p olma gibi bi ihtimali varmı yoksa tarakmı geçiyor sadece amca bizimle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 21 aralıkta f2p geçecekler ya. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Nasıl bir ödeme sistemi getirdiler bilmiyorum ama "Pay Once , Play Forever*" diye reklam yapmışlar heryere.B2p filanmı oluyor acaba... Edit :Büyük ihhtimalle false marketting...Bu $250 olan lifetime subı kakalamaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Oyun ufak adımlarla f2p'ye yürüyor. Son 2 ayda satış fiyatı zaten epeyi düştü, hatta 7.5 dolar falandı geçen bi indirimde. Fallen Earth de aynılarını yapmıştı sonra f2p oldu bi anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 An itibari ile oyun b2p modele geçmiş bulunmakta.Hayırlı uğurlu olsun... http://www.thesecretworld.com/buy http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/404/view/news/read/26283/The-Secret-World-Joel-Bylos-On-the-Buy-to-Play-Change.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 su hafta bi gecsin alir oynarim valla World of Darkness online a kadar bu kafada bir oyun arayisindaydim iyi oldu b2p olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 funcom iflas etse keşke daha fazla milletin parasını çar çur etmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Guzel oyundu ahh ah, high end is dead end :) Uzundur oynadigim en iyi mmo quest vs olarak max lvl e ulasana dek sonrasi malum benim adima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 B2p çok hoş olmuş ya.Başladım etrafta kalabalık iyi gibi.Olumlu baya yorumlar b2p sistemiyle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 konusunda da açtım ama aoc de, f2p içinbazı kısıtlamaları kaldırmış durumda. edit: funcom strateji değiştiriyor mu dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Dediklerine göre değiştiriyor gibi görünüyorlar.Hani nasıl para kazanıcaklarını şöyle açıklamışlar.Her ay dlc paket getiricekler.Yeni missonlar vs. vs.Ve her ay bu dlcyi 5 dolardan satıcaklar.Ancak bu dlcyi almak zorunlu değilmiş çünkü karakterler arası denge farkı yaratmayacakmış.Bunun dışında büyük expention packler gelecek demişler işte asıl parayı onlarla kaldıracaklar.Onu almak zorunlu olacak denge için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar