Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 "trainer ability" 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 mifunenin dolayısıyla samuraiların bir özellikleri varmı şimdi öğreneceğiz artık. Merak ediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Trainer Ability ile sanırım Ultimadaki 30'a kadar train edebildiğimiz basic özelliklerden bahsetti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 baştan beri hiç sevmemiştim zaten sasukeyi. çok da sinir oluyorum hala. hiç çalışmadan etmeden salak salak en güçlü şeyleri buna veriyolar. sinirimi bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 10 yasinda bebeye kendini pwnlatan Hidan gelse nolur, gelmese nolur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 10 yaşında bebenin 200 iq var ama. sheldon cooper iq 187 einstein 160 spartacus 117 sen hesapla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ./care Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 o zaman 10 yaşındaki bebeyle ne alıp veremediğin var diye sorarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 shikamaruya 10 yaşında bebe demek!? YURUSAN! ZETTAI YURUSAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 http://fc07.deviantart.net/fs37/i/2008/254/7/6/Shikamaru__s_Fangirls_by_KujaEx.jpg we jelly? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 531 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 PAIN-SAMA, DAÇKOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Kakashi istiyorum ben ya, sanırım sonuna kadar bekletecek bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 In b4 kakashi vs whitefang. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bence sıkıcı bir bölümdü. tam asuma ile kapışacaklar derken ninja vs samurai yapmaları çok sıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 oh kami sama göründü az bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bu arada 2. sayfadaki oylamanın sorusu ne acaba. bari onu da ingilizceye çevirselerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 popülerlik anketidir, sasori no danna ve deidara ilk 10'da, hmm! 531 mifune atmış o çiziği yüzüne eskiden herhalde, güzel bölümdü. samurayla da kimimaro'yu oyalayabiliyor anlaşılan, power armor da poison resistliymiş, güzeeel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ulan hicbisey anlamadim ama samurai fuck yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 smarthan said: baştan beri hiç sevmemiştim zaten sasukeyi. çok da sinir oluyorum hala. hiç çalışmadan etmeden salak salak en güçlü şeyleri buna veriyolar. sinirimi bozuyor. sasuke her göt oluşunda suratımd bi gülümseme oluşıuyodu bi ara narutoya kafa tuttuğunda bu kakashinin araya girdiği yerde ilk başta kendini bi bok zannedip, sonra su deposu gibi olan şeyin arkasındaki manzarayı görüğnce ne pis göt olmuştu o aklıma geldi daha bi sürü var lan abisi bunun için geldi sanıp naruto için geldiklerini duyunca falan adam göto lmak için doğmuş ama herkes hastası ayrıca hinata bebeğim benim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Bence güzel bölümdü etkiledi beni mifunenin kararlılığı ve katanaya olan inancı gerçi samurai adam ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 adam ronin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 naruto anime 93-94-95-96 tekrar izleyin bu arada. güzel bölümler. bi de orochimaru diyor ki orda: naruto sıradan bir velet, sasuke'nin sharinganı varken, o hiç bir şey olamaz gördük, adam sage modunda, rasenganda, nine fox chakra'da hasta bir konuma geldi. tamamen ustalaştığında da tutabilene aşkolsun moduna gelir herhalde. ayrıca mangadaki son bölümlere bir ipucu niteliğinde şöyle bir laf geçiyor: A ninja's talent is determined by whether he can possess and master all of the techniques in the world. narutonun bir iki bişi daha öğrenmesi gerekiyor sanırım madarayla kapışmak için. mesela raikage'nin hızı, hokage'nin gücü, babasının time space travel jutsusu felan öyle birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ama sonraki bölümlerde tsunade ile vs yaparken orochimaru, rasenganı görünce bi göt oluyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Ya bone alınmada mangayı kaba etinle mi okuyorsun? O dedigin bildigi jutsu vssi ile ölçülür lafı orochimarunun savı , onada zaten jiraya "ya olum de get önemli olan tek şey gutsdır" diyor. hani surada mangaya yeni başlayan biri okusa su son postunu ha tmm demekki sasuke ana kahraman falan zanneder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar