cado Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Catzee said: Petrelligiller Petrelli'lerde çocukları yapıp yapıp sağa sola vermiş arkadaş bu ne ya heryerden birilerinin çocuğu çıkıyor, Hiro'da Peter'ın kardeşi çıkarsa hiç şaşırmicam ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 fir3blad3 said: mohinder sinek mi olcak böcek mi olcak nolcaksa artık. Direk "sinek" filminden araklama. mohinder2 Ya zaten mohinder'in iki tarafında florasan lamba olan aynada kendini incelediği sahne direk fly filmini çağrıştırdı. Aman canım ordan çalmazlarsa en kötü spiderman yaparlar onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 bence beast tarzı birşey olacak,mavi olmaz ama sanırım asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Magneto bile var. X-Men + 4400 olmuş bu. Olsun, güzel yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Yeşil olursa Hulk olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Spiderman olcak o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Walla is biraz araklama cigirindan cikmis 3. sezonda, daha yaratici olmalarini beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 spoiler lindermann ne alaka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Çok kötü Abi nerden çıkarıosunuz syların pıtırın kardeşi olduğunu. Evlatlarım benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Ama sen... Sana bir evladın annesinden en çok istediği şeyleri verebilirim. Kadın böyle dio. Alakası yok bence çocuğu olmasıyla filan. Yani o kadar eşşek değillerdir. Ya da olabilirler bilmiyorum. Çok kötüydü ya. Hiç beklediğim gibi değildi. Çok mantık hatası çıkar zamanla bu kadar oynarlarsa. Toparlayabileceklerini hiç sanmıyorum. Berbat bir ikinci sezon arkası gelecek bölüm değil bunlar. Hele pıtırın yarı tanrı moda girmişken bir halt becerememesi duvar içinden geçerken kasa kapısını telekinesi ile açmaya kasmasını bile geçer yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bence ya anladığım kadarıyla anne petrelli kaos istiyor,hatırlarsanız Peter'in patlamasını yeni dünya düzeni için istiyordu fakat hepsi engellendi. Yani bunu halen istiyor ve bunu Sylar'in yapacağına inanıyor ve onları destekleyecek.Anne Petrelli'de Villain büyük ihtimal ama bu dizinin gayet kötü ilermesine engel olamaz,birinci sezondaki o havanın çeyreği yok.Ali Larter illahi ki gözüksün diye farklı bir karakter olarak yeniden sokmuşlar senaryoya ki bu o kadar dengesizce birşey ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Serum Mohinder'a 6 yaşında kaybettiği cinselliğini geri kazandırdı... To be continued... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ahahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ahauhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Flameoffear said: Çok kötü Abi nerden çıkarıosunuz syların pıtırın kardeşi olduğunu. Evlatlarım benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Ama sen... Sana bir evladın annesinden en çok istediği şeyleri verebilirim. Kadın böyle dio. Alakası yok bence çocuğu olmasıyla filan. Yani o kadar eşşek değillerdir. Ya da olabilirler bilmiyorum. Çok kötüydü ya. Hiç beklediğim gibi değildi. Çok mantık hatası çıkar zamanla bu kadar oynarlarsa. Toparlayabileceklerini hiç sanmıyorum. Berbat bir ikinci sezon arkası gelecek bölüm değil bunlar. Hele pıtırın yarı tanrı moda girmişken bir halt becerememesi duvar içinden geçerken kasa kapısını telekinesi ile açmaya kasmasını bile geçer yahu. Bidaha izle son 10 sn'yi derim ben. Sylar anneye "you're not my mother" diyor annede "but i am dear" diye cevap veriyor. Olabilir yani sonuçta özel güçlere sahip herkesin kanbağı olduğu herkeste başka bir özel güç çıktı. Anne petrelli kötü olamayabilir belki ama kesinlikle iyide değil. Olması gereken olayların varlığına bunlar gerçekleşmezse çok daha kötü sonuçlar çıkacağına inanmış kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Dizi bir oraya bir buraya cok gitmis gelmis ya... Hatta doktorun da bulup "Banane benimde ozel guclerim olcak, bende istiyom anne" gibi kiskanclik yapip kendisine kullanmasi da biraz komigime gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Hiro'nun babasinin dedigi seçilmiş olan kim acaba ben onu merak ediyorum. Karanlıga karşi sizi koruyacak falan filan bişiler demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 3x01 Sylar'la Peter kardes degil abi naptiniz. Anne Petrelli'nin guclerinden biri de insanlari ikna etmek anladigim kadariyla. Sylar'in sorunlu bilincaltini kullanarak herifi istedigi gibi idare etmek istiyor. Benim takildigim nokta su anda Peter'in vucudunda bulunan kel elemanin kim oldugu, guclerinden bahsederken bilmek bile istemezsin demisti cunku Claire'in babasi. Possess mi ediyor acaba gucleri dahil her seyiyle bi insani, daha dogrusu vucut degistiriyor falan. Su anki Peter bu adam ve bu adam da kotu anladigimiz kadariyla sector 5'da tutuldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 claire sylar sen çok übersin hepimizi üzersin tadında laflar geveledi çok özelsin dedide bu kızımız zamanında erkek arkadaşıyla yiyişirken kafasına odunu yemişti. bildiğin ölmüştü odun kafasından çıkana kadar. ne bileyim sylar beynini çıkarsa, üstüne limon sıksa yeşil salata ile söğüş yapıp yese o beyin gitse ölmeyecek mi ? yoksa sağ ayak serçe parmağının yeniden çıkması gibi sylar ın midesinde mi oluşacaktı. Ulan iyice saçma sapan işler yaptılar. Kafasını kes koy buzdolabına ölsün işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 @mani Claire 2 Anne Petrelli'nin gördüğü rüyayı hatırlarsan claire'in kafası gövdeden ayrılmış vaziyetteydi.Sorun değil yani, böyle ölebiliyorlar. Hatta 2x11'de Adam'la Peter kasaya girip virüsü almaya çalıştıkları zaman da Anne Petrelli Parkman'a "zorda kalırsanız kafaya tek kurşun sıkın" demişti telepatiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Bence o kurşun muhabbeti disable etmek için, öldürmek için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Xaenin said: Serum Mohinder'a 6 yaşında kaybettiği cinselliğini geri kazandırdı... To be continued... askdopfwjetw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 fir3blad3 said: Bence o kurşun muhabbeti disable etmek için, öldürmek için değil. katılıyorum yoksa kensei Whitebeard kampındaki patlamadan sonra sağ kalamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 peteri kel adamin vucuduna gelecekten gelen peter hapsetti, ayni parkmani afrikaya gonderdigi gibi. yani adamin gucuyle alakasi yok vucudunda hapis kalmasinin, peterin gucuyle alakasi var, ama o gucu nerden, kimden aldi veya kullanimi hakkinda henuz bir bilgimiz yok. bir de daha ilk bolumde olan olaylardan soyle sacmalamislar, boyle anlamadim demek manasiz, yeri gelir aciklanir, sonunda aciklanmamissa gider doveriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 mohinder. mohinder da ne karaktersiz insan evladıymış ya iki serum aldı herif sağa sola yazmaya başladı falan bi anda sex machine kesildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 DarKRideR said: ama bu dizinin gayet kötü ilermesine engel olamaz,birinci sezondaki o havanın çeyreği yok.Ali Larter illahi ki gözüksün diye farklı bir karakter olarak yeniden sokmuşlar senaryoya ki bu o kadar dengesizce birşey ki... Ali Larter gozuksun walla sikayetci degiliz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar