Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 xenus code geass izlememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 i-am-gay light layto-kün'e hak verdiğim ancak ilk öldürdüğü 2 adam oldu, gerisi sırf tanrı kompleksi altında ezilen bir karakterin hırsı için. lawful good değildi hiçbir zaman, lawful neutral başladı ve chaotic evil'e indi elü'yü ilk tv'den öldürme deneyiyle. moral event horizon'a düştü ve çıkmadı, çıkmak da istemedi hiçbir zaman. desu moto'nun gücüne yenik düşülecek bir olay yok, dümdüz super-villain kafası. YA BENDENSİNİZ YA DA ÖLÜN HERP DERP. hiçbir moral ikilemi olmadı, kendi poposuna önem ve değer verdi herşeyden önce. "dur ya saçmaladım mı acaba" diye sorgulamadı bir kere bile. elü'nün yaptığı en büyük hata plot armor ile korunan bir karaktere bulaşmasıydı. ne yapsa kurtarmazdı yani popodan kural uydurulduğu sürece. en sonunda işte yok şinigami ahmet kıza aşık olmuş da falan filan diye aradan çıkardılar. neresinden baksan 3-4 kere layto'nun yakalanmış olması lazımdı ilk 25 bölümde, layto kiminle dalaşsa idiotball verdi eline rakibinin yazar. ama güzel bitti yani, hakkını buldu sonunda (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Viktor said: türkçenin boktanlığından anlaşılmadı herhalde. he didn't let himself consumed by its power diyeyim. planlarını bozacağını bilmesine rağmen, euphy'e geass kullanmıyor. light olsa orda işini bitirirdi. ama geass bak sen şu collective unconciouslığın işine euphy'e artislik yaparken bozuluyor. o yüzden bu sahne unrelated. mangakanın ortaya salladığı bir plot twist sadece. siz code geass'ı yanlış izlemişsiniz abi yada sonunu anlamadınız. lulu, zero requiem ile sanki geass onu ele geçirmiş, bu gücü sonuna kadar kullanıp, bütün kötülüğü merkezinde toplamış bir god emperor oluyor. dünyaya böyle gözüküyor sonra kendisini ve bu kötülüğü dünyadan siliyor. dünyaya reset atıyorlar bir nevi. seriden alakasız örnek vereyim ama ne demek istediğimi açıklayacak. L dünyadaki bütün suçu bitirecek bir yöntem bulmuş olsa, Kira'ya kontra olarak. Kira yine de L'i öldürmeye çalışırdı. light, death note'u god, dünyanın en güçlü varlığı olmak için kullanıyor. insanlık, kötülük bitsin falan hikaye sadece araç olarak kullanıyor. death note'un gücüne yenik düşüyor, yoketmek istediği kötülük oluyor. benim demek istediğim şey buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Xenus said: lulu, zero requiem ile sanki geass onu ele geçirmiş, bu gücü sonuna kadar kullanıp, bütün kötülüğü merkezinde toplamış bir god emperor oluyor. dünyaya böyle gözüküyor sonra kendisini ve bu kötülüğü dünyadan siliyor. dünyaya reset atıyorlar bir nevi. bence bunu istemiyodu. durum onu buna itti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 öyle zaten dediğim gibi o plot twistten ve sword of akasha bölümünde C.C worldü anladıktan sonra bu plan çıktı. yoksa euphy'e katılacaktı. ama geass patlamasa belki sword of akasha'yı engelleyemeceklerdi. gerçi lelouch annesinin peşini bırakmazdı. annesini öldürenleri arıyordu, sonra bulunca oh she's half alive, better kill her moduna girdi falan dsdsf orası da ayrı hikaye. sam lawful good derken belki o ilk öldürdüğü birkaç suçluya kadardır diyorum. ama haklısın yani. daha serinin başında bile kitabı iyi saklamam lazım yoksa ailemden birini öldürebilirim falan diyordu dsdsf. adam babasını kardeşini falan bile piyon olarak görüyor zaten ne kadar insanlıktan çıkmışsa, bu yaşına kadar kimseyi mi sevmemiş. geberince bende rahatladım ama keşke elunun öldükten sonra bile işleyecek bir planına yenilseydi, 2 velede yenileceğine. o countdownı görünce bir an öyle birşey olacak sandım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 http://www.arkadas.com.tr/kitap/death-note-manga-kampanya-seti-12-kitap/978999509236 kampanya var 12'li manga seti 28.5 lira ulan ben tüm sete 68 lira bayılmıştım animenin gazıyla az bekleseymişim ya dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 japonca mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 türkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 oha çok iyiymiş, bu fiyatlara olsa manga çatır çatır alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 DEATH NOTEun mangası da bi kötü kötü off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ingilizce olsa uçarak almıştım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 ya bunun dizisindeki 20. bölümden sonra çalan parçayı bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 megri megri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sagane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Llama said: ya bunun dizisindeki 20. bölümden sonra çalan parçayı bilen var mı ? Hemde full versiyonunu buldum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Desu noto'nun dizisini yapmış japonlar. İlk bölümü izledim ilginç geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 şu ne saçma bi animeydi ya nesini seviyosunuz hala anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Conflict. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 vaperon said: Desu noto'nun dizisini yapmış japonlar. İlk bölümü izledim ilginç geldi. Türkiye'de yayınlanmayacağı ve satışa sunulmayacağı için sanırım nyaa link vermem sıkıntı olmaz. Crunchyroll 25 seri lisansladi bu sezon Turkiye'de izlenebilir, Death Note Live Action da iclerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Live actiona baktım da L olmamış be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 ahaha amerikalılar bunu da butcherlamaya karar vermiş. http://www.animenewsnetwork.com/news/2016-06-30/netflix-live-action-death-note-film-reveals-more-characters-cast-2017-premiere/.103820 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 ZENCİ L NE LAN AHHAHAHAHAHHAAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/4b/24/1c/4b241ca682e48c3cff9758cbe8ea811e.jpg Fazla ciddiye almışlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Zenci oluversin, n'olacak? Iyi uyarlandigi surece sorun yok, Edge of Tomorrow'u hatirlayin, oyle olmasin da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Edge of Tomorrow da nolmuş ya, gayet iyi filmdi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Film iyiydi, uyarlama olarak berbatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar