Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 seriye devam ederlerse izlemem sanırım ben, çok ideal bitti şu haliyle. bi de anime kıvamda olduğu için kendime yediremiyorum sanırım. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 film seriye devam etmeyecek sanırım ya, tum serinin film olarak cekilmisi olucak galiba (en azından imdb'de bildigimiz konu yazıyor yani), o anne olayı falan komple yalan oldu eger fazladan filmin sonuna eklemezlerse ehueh... bu arada bugun dikkat ettim imdb'de bakarken, zuko'yu oynayacak olan eleman, slumdog millionaire'deki basrolmus =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 BEYLER SAKİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 sokkayı oynayacak adam belli olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 kimmiş? linklesene bizde nasiplenelim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0938283/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 film falan istemez yahu, dördüncü sezon gelsin, beşinci sezon gelsin, altı gelsin, yedi gelsin, ühüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Slumdog Zuko, /golfclap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 s202 şimdiye kadar izlediğim en komik bölümlerden biri olmuş. hippiler 10 numara cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Şimdi bitirdim ya ne muhteşem bi final oldu. Nedense mutlu sonlar beni hep mutlu etmiştir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Bu ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 avatarı henüz seyretmemiş olup da yen seyretmeye başlıyor olmak ne güzel bişeymiş yareppim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Sufi said: avatarı henüz seyretmemiş olup da yen seyretmeye başlıyor olmak ne güzel bişeymiş yareppim :D varmı böle bi çizgi film bitmiş izleyebileceğimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 şimdi orjinalini seyrediyorum da, türkçe seslendirmeler çok iyiymiş bea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 zırt pırt seslendırenlerın kadrosunu değiştirmeseler dah ıyı olucaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 türkçe seslendirmeler, orjinel sese çok yakındı, ben çok hayran kalmıştım ses tonlarına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 güzel aslında seslendirenler ama tonlamalar ve çeviri içler acısı, bende ilk türkçe seyretmiştim orjinal kötü olur diyodum ama orjinal daha iyi üstteki sebeplerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 zgrw said: türkçe seslendirmeler, orjinel sese çok yakındı, ben çok hayran kalmıştım ses tonlarına :) bence cok alakasizdi sokka zuko aeng cok kotuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bütün seriyi ingilizce izledim, sonra cnbce de denk geldiikçe türkçelerini de izledim. aang'in sesi orjinalinin aynısıuydı direk, katara ve soka da gayet yakındı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 the last air bender ın fragmanı seyretmısınızdır sanırım ? bence super olmus . ama dier karakterleri gostermemeleri ii olmamıs. ben onları merak edıyom sımdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ya super olmus kesinlikle boyle GELSIN ARTIK diyip yenden avatar izledim 1 gece boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 sevmedim izleyemedim bile o derece sıktı beni... nickelodeon u ve yapımlarından iğreniyorum genelde... ama filmini merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 öyle bir seriyi sevmediysen filmini hiç sevmezsin, söyliyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Türkçe seslendirme olarak izlediğim bölümlerden pek zevk alamadim..Cogu ifadeyi güzel veremiyorlardi..Korkuyu, öfkeyi iyi belli etmiyodu...İlk bölümden finale kadar aksiyonu dusmeyen güzel bir seri olmus..İzlerken sıkıldıgm bölüm hatırlamıyorum..Umarim filmi çizgisinin altında kalmayacak kadar kaliteli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 zgrw said: bütün seriyi ingilizce izledim, sonra cnbce de denk geldiikçe türkçelerini de izledim. aang'in sesi orjinalinin aynısıuydı direk, katara ve soka da gayet yakındı.. işte sonra depiştirdiler kadroyu ozellikle aang'ın seslendireni caya bi dğeişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar