Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
film seriye devam etmeyecek sanırım ya, tum serinin film olarak cekilmisi olucak galiba (en azından imdb'de bildigimiz konu yazıyor yani), o anne olayı falan komple yalan oldu eger fazladan filmin sonuna eklemezlerse ehueh...

bu arada bugun dikkat ettim imdb'de bakarken, zuko'yu oynayacak olan eleman, slumdog millionaire'deki basrolmus =)...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
zgrw said:

türkçe seslendirmeler, orjinel sese çok yakındı, ben çok hayran kalmıştım ses tonlarına :)

bence cok alakasizdi
sokka
zuko aeng
cok kotuydu
Mesaj tarihi:
bütün seriyi ingilizce izledim, sonra cnbce de denk geldiikçe türkçelerini de izledim. aang'in sesi orjinalinin aynısıuydı direk, katara ve soka da gayet yakındı..
Mesaj tarihi:
the last air bender ın fragmanı seyretmısınızdır sanırım ? bence super olmus . ama dier karakterleri gostermemeleri ii olmamıs. ben onları merak edıyom sımdı :(
Mesaj tarihi:
Türkçe seslendirme olarak izlediğim bölümlerden pek zevk alamadim..Cogu ifadeyi güzel veremiyorlardi..Korkuyu, öfkeyi iyi belli etmiyodu...İlk bölümden finale kadar aksiyonu dusmeyen güzel bir seri olmus..İzlerken sıkıldıgm bölüm hatırlamıyorum..Umarim filmi çizgisinin altında kalmayacak kadar kaliteli olur
Mesaj tarihi:
zgrw said:

bütün seriyi ingilizce izledim, sonra cnbce de denk geldiikçe türkçelerini de izledim. aang'in sesi orjinalinin aynısıuydı direk, katara ve soka da gayet yakındı..

işte sonra depiştirdiler kadroyu ozellikle aang'ın seslendireni caya bi dğeişti
  • Yeni Oluştur...