Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şamanlarda neler nerflensin, nasıl olsun?

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

said:
Lorrotar, 11 Ağustos 2005 16:20 tarihinde demiş ki:
said:
ad3m, 11 Ağustos 2005 16:18 tarihinde demiş ki:
said:
Absolut, 11 Ağustos 2005 16:08 tarihinde demiş ki:
said:
ad3m, 11 Ağustos 2005 16:05 tarihinde demiş ki:
Kardeşim shaman kral tamam sizin karakterlerinizde çok ezik shaman güle oynaya kesiyor sizi evet evet.Peki neden hala o karakterle oynama gereği duyuyorsunuz ki?Bana seviyorum falan hikaye gelir pvp serverında bi class sana zevk vermiyorsa çok ezikse sürekli seni üzüyorsa son çare "delete" dir daha ötesi yok...
Yine belirtiyorum shaman her class ile başa çıkabiliyorsa bu onun dengeli olduğunu gösterir über olduğunu değil.Lütfen kendi karakteriniz için yenilik isteyin nerf shaman değil yeter beee.

1. PvP serverda değilim
2. Horde değilim
3. Über olması benim keyif alacapım anlamına gelmez.
4. Güç delisi değilim farketmişsindir yoksa zaten shaman açardım :)

Ya bırak güç delisi 1vs1 de güçlü diye mükemmelmiş gibi lanse edilmesi saçmalık ben bıraktım shamanı valla 2 kişiye karşı hiç bir şansımın olmaması kaçmakda dahil soğutur beni.Solo kasıyorsunuz 2 ally dalınca ölümünüzü bekliyorsunuz sadece neden se sam in bahs ettiği mükemmel ötesi über eb totem hiç bir işe yaramıyor yoksa yanlışmı dikiyordum ben?2 hybrid class var druid ve shaman kişisel fikrim her türlü druid...

ad3m sana 3 şey diyorum.saçma saçma saçma :)

Bende söylüyeyim o zaman sizinki daha saçma saçma saçma ne bu eleştirme şeklimi?
Sosyal ağlarda paylaş

yok valla ben ne kadar objektif yaklaşırsam yaklaşayım karşımdaki tartışmacı mantık sınırları içinde bilgiye dayanmadan argüman sunuyorsa yapacağım birşey yok..

sevgili mirage, hem diyorsun "totem patlatılıyor" hem de "ama ben patlatmıyorum çünkü ihtiyacım yok". peki denedin mi? 3.80'lik silahınla deneyip sonra deneyimini bizlerle paylaşır mısın? madem diyorsun ki "tecrübe etmesi lazım insanın kendisi", sen tecrübe et, sonra da yaz bize, faydalanalım..

başka da birşey yazmıyorum artık. şamanlar ne kadar ezik sınıf ki horde oyuncuları dahil bütün sınıflar şikayetçi..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 11 Ağustos 2005 15:59 tarihinde demiş ki:
Duyduğuma göre benim sattığım eski karakter Kane şimdi sadece pvp yapıyormuş ve nerdeyse bütün pvp epic'lerini toplamış. Dün duyumlara göre bir shaman'la duel sonucunda şöyle olmuş: Kane %30 hp ile shaman tam hp ile başlamış savaşa ve Kane yenmiş. Tabii o shaman'ın pvp bilgisi ya da item'ları eksik olabilir, ama yine de %30 diyoruz, istediği kadar kötü olsun.

duyumlara göre istanbul'da bugün deprem olacakmış. duyumlara göre hitler aslında halen arjantin'de yaşıyormuş. duyumlara göre aslında amerika'yı uzaylılar yönetiyormuş..

bana şimdi ver full epic gear, karşıma da koy yeşil itemlı şaman, benim hp 30% ile başlayayım bakalım kim yeniyor..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam 3.8 silahla saldırırken daha önce ne zaman saldırdığına göre değişiyor. Niye sadece uç noktalara bakıyoruz? Shock'ları anlatırken crit 1200'ler.., totem'i anlatırken 3.8 silahla vurmalar... Gören de tüm shock'lar crit, tüm class'ların kullandığı silah 3.8 hızlı sanacak.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 38 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 11 Ağustos 2005 16:16 tarihinde demiş ki:
Shaman oynamak istemiyorum ki shaman açayım. Derdim sevdiğim class ile karşımdaki rakiplerimi yenme şansım olması. Bakarsan her classta how to beat shamans veya is it possible to beat shamans diye topik var EU forumlarında. Yani bizim uydurduğumuz birşey değil shamanların diğer classlardan avantajlı olduğu.

Bende shamanı nasıl yenerim diye yazan bi priest görmüştüm Abso..
İşin aslı sonradan ortaya çıktı yenemiyorum diye şikayet eden arkadaşımızın manası shamandan azmış :)
O dedigin yazıların bi çogunuda bu tür insanlar yazıyor malesef o yüzden çokta ciddiye almıyorum okuduklarımı en azından..

Birisi çıkıyor sheep yapıp kombo giriyo bi daha sheep yapıyo fln
Bi priest geliyor hayatında fear diye bişey duymamış fear kullanmıyor shamanı yenemiyorum diyor
Bi druid geliyor ne spirit kasmış ne bişey paso hp abanmış bear formun güzelliklerinden faydalanmıyor geliyor yenemiyorum nerf diyor..
Böyle daha karakterinin inceliklerini kullanmayan insanların söylediklerini ne kadar ciddiye alınmasını beklersin ki[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

Shaman in guclu bi class oldugu acik ama bence her class duzgun oynandiginda overpower olabiliyo.. ornekleri war.. Beni en cok sinirlendiren shamanin butun telent treesindeki ozelliklerin sanki hepsi bir arada alinabilniyomus gibi bahsedilmesi.. yok instant heal, yok direk critik yok two handle 1000 crit.. bunlarin hepsi bi arada olmuo.. Wede dikkatimi ceken diger classlara gore talent treesinde gereksiz telenlerin bulundugu nadir classlardan.. ise yarayan bi ozelligi acmak icin gereksiz yere bussuru telent harciyoruz.. Totemlere gelince, sahsen ben totem yerine onnarin yari gucunde bonus veren bufflari tercif ederim.. her combatta min 300+ mana harciyan o kdr totem diktikten sora ne heale ne shocka mana kalio.. vede purge u elestirenler shamanin buff i olan totemlerin hepsini tek bir area ile alabilmesi.. Bence oyundaki en sacma sey paladin shield i.. Bu nasi bi guctur ki 50 kisinin arasinda ole bole gezebilion, ayni zamanda heal attack area vs vs yapion.. Ornek olarak mage in ice blocku shield le karsilastirildiginda ezik demek bile yetmio.. ayrica master talentle alinan bi ozellik.. Bence palalarin shieldinin ya belli bi damage i absorb etmesi lazim yada attack vs yapmamalari lazim.. Alterac Valleyde paladinden baska hangi class 20 kisinin arasina girip sag cikabilio?..
Sosyal ağlarda paylaş

colenzo, 13 dakikadir uye olan bir insan icin fazla destekci gorunuyorsun, dikkat cekiyor balon falan, keske ip gorebilsek diyor insan.

Taktiniz zaten paladinin "kacmasina", gercekten kafaniz mi almiyor yoksa bahane bulmak pesinde misiniz bilmiyorum ama bir daha acikliyim ben gene de;

Paladin isine gelmediginde kacabiliyor. Bir ton mana yiyen, bir tanesi 1 saat cooldown sahibi abilitylerle kicini yirtarak kacma sansina sahip. Seni oldurebiliyor mu peki kacarken? Hayir. Shamanda wolf ol, biraz fark koy araya, yine don kendi formuna, 2 shock at, gerekirse yine kurt ol biraz daha kac, kaca kaca adami oldur, arada totem falan dik, manan biterse git kafasina vur neredeyse warrior kadar, uzerinde mail elinde kalkan olsun, eeh biraz mantiginizi kullanin bazi seylerden sikayet ederken ya.

Bir classta hem kacma, hem nuke, hem kite, hem melee, hem hayvan gibi armor olmasi size gercekten mantikli geliyorsa savunmaya devam edin tabii, bana gelmiyor.

edit: Yukarida ozellikleri ozetlerken heal koymayi unutmusum, shaman heal etmezse olur mu hic, dimi ama?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?

[Bu mesaj Baggio tarafından 11 Ağustos 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 11 Ağustos 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Ayni anda tek totem dikebilsinler. Leather giyebilsinler. Shield kullanamasinlar. Baska bir seye gerek yok.

Peki sen bana bunun neden olmaı gerektiğini ve shamanı ne kadar dengeliyceğini mantıklı bir şekilde açıklıyabilir misin?Açıklarsın ama mantıklı olmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

shaman da gördüğüm tek dengesizlik purge inanılmaz az mana yiyor. 60 tauren druidimle duello yapıyorum. motw,thorns,regrowth,innervate adam 2 kez purge atıyo hepsi gidiyo ve bu toplam 150 mana yiyor. gayet komik. onun dışında bi dengesizlik farketmedim. ayrıca çoğu insan kendi classlarının full özelliklerini kullanmıyorlar, ve pvpde gear ın ne kadar önemli oldugunun farkında değiller. ama en çok warrior zorlanır shamani yenerken.

birde şöyle bir durum var çoğu insan shamanı ''uber'' zannederek shaman açıyor. durum içler acısı adam lvl 30 olmuş hala earthshock un spelleri interrupt ettigini bilmiyor ve buna benzer çok adam var yada bakıyosunuz duel başlıyo adam manasını 10 sn de bitiriyo sonra sap gibi kalıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...