Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Oski said: 1 de high res mod yok oynanmio Var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Sufi said: kotor 1 pas geçilecek oyun değil, yapmayın. her ne kadar dark side dialog seçenekleri pure berserk olsa da... - yardım edin lütfen babamı kaçırdırlar - senin de mna goycam babanın da gibi. ahssadsf abi şu aynen. geçen gün star warsı izledikten sonra oynadım tekrardan bi.dark side gidiyim dedim.elim gitmiyo dark side seçeneklere sdfs.dark side dediğin emotion demek tamamda direk chaotic evil orc oynamaya itiyor oyun seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 1. oyuna cloud save koymamışlar. Laptop elimde öylece kala kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 oyun cok güzelmiş ya cantina'da danscinin birine yardım ediyim diye couple olarak dans ettik aptal aptal hareketler yaptım batırdım fln. adsafadsf Sonra flört ediyim derken yere yapiştim. Şimdi ki oyunlar da bunun 10'da 1'i kadar seslendirme yok yeminle. Hele her ırk'ın kendi dillerinde seslendirilmesi fln. priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 sondaki fight acayip zorlamıştı beni.Bir de vicdan yapmıştım tabi onunda etkisi oldu sdaff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Masticore said: steam'den sw bundle aldım daha önce hiç oynamadım kotorları şimcik 1'den mi başlamalı yoksa pass gecip 2'ye mi yöneliyim. + kurmam,etmem gereken addon fln var mı bu oyunlar için ? 1'in konusu çok iyi, 2.'nin gameplay'i. konusu 1 kadar iyi değil bence 2'nin. yani gene iyi baya, ama 1 direkt ağzı açık bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Denocum ikinin konusu ne bi yazar mısın? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum, sence ikinin konusu neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 işte böle kılınçlar var, kırmızı kılınçlar var mavi kılınçlar. sonra osman gelip hepsini çalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 axedice said: Denocum ikinin konusu ne bi yazar mısın? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum, sence ikinin konusu neydi? unf unf beyaz saçlı hatun falan var bi tane daha hatun var karakteri female yaptıysan 3lü trisom takılıolar kızkıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Senin beyaz saçlı dediğin kreiadır anca . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 axedice said: Denocum ikinin konusu ne bi yazar mısın? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum, sence ikinin konusu neydi? bence ikinci oyun bir sürgünün zorluklarla geçen hayatını anlatıyordu hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 axedice said: Senin beyaz saçlı dediğin kreiadır anca . . . yok diyer ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Ben de ilk oyunu daha cok seven ender kisilerdenim sanirim. Daha bir Star Wars havasi vermisti bana o, daha bir YA'ydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Cevap için teşekkür ederim deno. Ben de bi an konuyu anladın zannedip korkmuştum ::o Sıkorççum elbakiresini diyorsan ona gelene kadar spandexlady -pardon- mira var oyunda. Yalnız şöyle bi bakıyorum da, npc seslendirmesinde kotor2yi geçebilen bi oyun olmadı heralde daha. https://www.youtube.com/watch?v=sJBlXyaGdjw https://www.youtube.com/watch?v=hzLEBtObYxU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 her zamanki gibi Burak'ın daha çok beğendiği şeylerin daha iyi olması gerektiği bir an yaşıyoruz master race axedice, the Force serves him well Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 scorch said: axedice said: Senin beyaz saçlı dediğin kreiadır anca . . . yok diyer ninja handmaiden'dır o. o da ilik gibi kadındı ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 -Deno- said: her zamanki gibi Burak'ın daha çok beğendiği şeylerin daha iyi olması gerektiği bir an yaşıyoruz master race axedice, the Force serves him well :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 spoiler vermeyin lannn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 -Deno- said: scorch said: axedice said: Senin beyaz saçlı dediğin kreiadır anca . . . yok diyer ninja handmaiden'dır o. o da ilik gibi kadındı ha. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a6/c9/5c/a6c95c7c2803cfb73dfa4cb53610362a.jpg http://vignette1.wikia.nocookie.net/swtor/images/5/52/Atris-Nihilus.jpg/revision/latest?cb=20110220105141 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 bu atris, bizim yanımızdaki brianna. bu da ayrı bir taş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 bende kotor 1 in hikayesini daha çok sevmiştim.daha epic hikayesi.oynadığınız karakter daha epic,daha önemli.antagonist daha başarılı.2 de enfes oyun,hikayenin sunumu daha başarılı,daha mature 1e nazaran.ancak obsidian klasiği okadar çok cut content varki.bide 1in sonunda daha tatmin edici bi ending alıyorsunuz 2de ''ee?'' ile bitiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 2 daha gri bir oyun ondan dolayı 1'i daha çok sevecek insanlar olabilir. 1'de light side tercihi yapınca insanların başına iş açtığın için azarlanmıyorsun :F Kotor 2 bu açıdan bütün asıl sw içeriğinden(çok ilgilenmediğimden bilmediğim eu hariç diyelim) daha mature bir oyun. Ben şahsen ikisini de seviyorum. 2. oyunda eline lightsaber almadan oyunu bitirebilme mevzusu falan acayip hoşuma gidiyor tabi. 2'yi daha çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 oyuna girince obsidian logosundan sonra masaüstüne donuyor oyun. var mıdır başına gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Dün gaza gelip tekrar KotoR 1'den başladım. Pek olmaz ama Scoundrel / Guardian gidecem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 can sıkmaya başladı buglar. dartooine haritası full buglı herkesin belden yukarısı gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar