samaella Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2026 valla bence ambrabatı da tutmalılar, kante genduzi patlayacak biyerde, ismail nanay. Stoperler zaten nanay. Bekler de nanay. Ahaha olm 10 kişi daha lazım takıma
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2026 kizillelma, 22.08.2026 15:41 tarihinde dedi ki: Talisca Konya müsabakası kadrosunda yok .. açıklama yapıldı, satışla ilgisi yokmuş.
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2026 Şikrinyarın son kaptığı top neydi ya ahahaha 6 yaşında oğlumdan ben öyle top alamıyorum. Keremin pozisyon bir tık penaltıya yakındı, son vedat pozisyonu faul değildi hakikaten boşuna sarılar çıktı da deniz eski takımına karşı değil de düşmana karşı oynar gibi yine kuduruyor her pozisyonda
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2026 (düzenlendi) Liebe, 22.08.2026 22:25 tarihinde dedi ki: Şikrinyarın son kaptığı top neydi ya ahahaha 6 yaşında oğlumdan ben öyle top alamıyorum. Keremin pozisyon bir tık penaltıya yakındı, son vedat pozisyonu faul değildi hakikaten boşuna sarılar çıktı da deniz eski takımına karşı değil de düşmana karşı oynar gibi yine kuduruyor her pozisyonda skriniar'ın bu sezon performansı pek iyi değil sanki, geçen yıla göre gerileme var. ake şuan en iyi stoperimiz. bek hatalarından sürekli gol yiyoruz, bugün de semedo ofsaytı bozdu basit gol yedik. kerem çok mücadeleci, koşuyor, presi iyi fakat üretkenlik sıfır. kanat oyuncusu bu kadar gol yollarında etkisiz olmamalı. bu maç sakatlanma ihtimali de var, kasap gibi faul yaptılar üst üste, hakem uyarıyla geçiştirdi. deniz türüç fenerden gittiğinden beri her fenerbahçe maçında ölümüne oynuyor. Ağustos 22, 2026 S-H tarafından düzenlendi
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2026 Çok kötü bir oyun. Çok kötü takım defansı. Müsabaka sırasında oyuncular 4-2-4 oynuyormuş gibi gözüküyor ve Genduzi ile Kante nereyi kapatacaklarını şaşırıyorlar. Aziz başkan izliyor ve bekliyor. Gerekeni yapacaktır..
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2026 Eeee boşuna Genduzi-Kante yapmadık göbeği, Asensio form tuttukça o da daha çok koşacaktır. Ayrıca Semedo-Brown satılıp 2 tane cevval U23 bek gelirse takım savunması da ciddi manada düzelir. İso yerine adam gibi bir hoca olsaydı başımızda rahat bu sene o sene derdik ama işte...maraba var.
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2026 kizillelma, 23.08.2026 03:38 tarihinde dedi ki: sakatlandığı pozisyonda rakibin çok sert müdahalesi yok ama o kadar belliydi ki bunun olacağı, hakem de çok güzel izledi. uğurcan maç başladığı andan itibaren üst üste bir sürü sert faul yaptı, geçen yıl da archie'yi sakatlamış, ondan önceki yıl batshuaiyi sakatlamaya çalışmış, hakemler hepsinde seyirci.
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2026 Liebe, 22.08.2026 22:25 tarihinde dedi ki: Şikrinyarın son kaptığı top neydi ya ahahaha 6 yaşında oğlumdan ben öyle top alamıyorum. Keremin pozisyon bir tık penaltıya yakındı, son vedat pozisyonu faul değildi hakikaten boşuna sarılar çıktı da deniz eski takımına karşı değil de düşmana karşı oynar gibi yine kuduruyor her pozisyonda Koymuşlar instaya hemen shdff https://www.instagram.com/reel/DcW1S6qsjXv/?igsi=NXY0cWl2NWZqcnhn
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2026 Asencio sakat iki hafta yok..
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2026 kizillelma, 23.08.2026 16:37 tarihinde dedi ki: Asencio sakat iki hafta yok.. belki ismail kartal haklıydı, gerçekten hazır değilmiş asensio, çok temposuz oynuyordu geçen yılki performansıyla uzaktan yakından alakası yoktu. onu da geçen yıl pozisyon dışı sert faulle sakatlayan kart görmemişti. kerem de lyon maçında yokmuş, göz göre göre sakatladılar adamı. resmen dayak yiyoruz sahada
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2026 Nene istiyordu millet nene oynar işte.
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2026 (düzenlendi) elbet biri oynar yerine ama sorun o değil ki, dün mesela greenwood'un baldırına diz attı biri belki o da sakatlanacaktı, faul bile çalınmadı. pozisyon icabı kaçınılmayan şeylerin olması, temaslı futbol bunlar tabi olsun ama sistematik biçimde alakasız sert faullerin durdurulması lazım, geçen yılki konya maçında da aynı oyuncular sert fauller yapıyordu brown sakatlanmıştı, tesadüf değil bunlar. yönetim uyuyor bu konuda. geçtiğimiz yıllarda dandik kupa maçında bir adam 3 futbolcumuzu birden sakatlamıştı. sürekli bunlar başımıza geliyor. Ağustos 23, 2026 S-H tarafından düzenlendi
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2026 Aziz hakkımızı korur dedik ama onun da sesi çıkmıyor
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2026 Çağlar yine sakatlanmış. İnanmıyorum artık. Kasten yapıyor ..
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2026 Bunda çağların bir suçu yok bence. Müzmin sakatı kadroda tutan adamda suç.
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2026 ahmedinejad, 25.08.2026 20:14 tarihinde dedi ki: Bunda çağların bir suçu yok bence. Müzmin sakatı kadroda tutan adamda suç. %100 haklısın, suçlu buna kontrat verenlerde ama olay sakatlık değil ki, ağrım var deyip uzuyor herif. sorumluluk alması gereken veya alma ihtimali olan her maçta bunu yapıyor.
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2026 Ferdi MANUya gidiyor 60m avroya, bize de 5-6m geliyormuş bonustan. Bu arada Çağlar-Cengiz-İFK-MHY bir zahmet kovulsun şu takımdan yeter lan.
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2026 Türkiye futbol fenerasyonu yabancı kuralına uyanları cezalandırıp uymayanları ödüllendirmiş gene
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2026 evet şu sonradan kural değiştirme hedesine uyuz oluyorum , kupaya +2 yazalım kontrat fesih ile uğraşmayalım demişler herhalde. Öteki türlü kadrodaki adam fesih tazminatı almak için hiç bir takıma gitmiyor, bırakmazsanız gitmem diyerek. E bunu daha evvel niye düşünmediniz ki...
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2026 Darksun, 26.08.2026 10:12 tarihinde dedi ki: evet şu sonradan kural değiştirme hedesine uyuz oluyorum , kupaya +2 yazalım kontrat fesih ile uğraşmayalım demişler herhalde. Öteki türlü kadrodaki adam fesih tazminatı almak için hiç bir takıma gitmiyor, bırakmazsanız gitmem diyerek. E bunu daha evvel niye düşünmediniz ki... bu yüzden yapıldı iyi de oldu.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2026 YouTube yorumcularından, seçim öncesi dönemde sırf gs istiyor diye yabancı kuralı değiştirecekler, olmaz öyle şey diye algı kasanlar bugün baya memnunlar.
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2026 lig için kuralda değişen bir şey yok ki, sadece kuralı abuse eden oyuncuların önüne geçilmiş.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2026 bence avantaj sağlayacak bir durum değil zaten, sadece kulüplerin elini kuvvetlendiriyor. İyi gitmezsen otur çürü diyebilecekler.
Öne çıkan mesajlar