Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🧿

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Şikrinyarın son kaptığı top neydi ya ahahaha 6 yaşında oğlumdan ben öyle top alamıyorum. 

Keremin pozisyon bir tık penaltıya yakındı, son vedat pozisyonu faul değildi hakikaten boşuna sarılar çıktı da deniz eski takımına karşı değil de düşmana karşı oynar gibi yine kuduruyor her pozisyonda 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
Liebe, 22.08.2026 22:25 tarihinde dedi ki:

Şikrinyarın son kaptığı top neydi ya ahahaha 6 yaşında oğlumdan ben öyle top alamıyorum. 

Keremin pozisyon bir tık penaltıya yakındı, son vedat pozisyonu faul değildi hakikaten boşuna sarılar çıktı da deniz eski takımına karşı değil de düşmana karşı oynar gibi yine kuduruyor her pozisyonda 

skriniar'ın bu sezon performansı pek iyi değil sanki, geçen yıla göre gerileme var. ake şuan en iyi stoperimiz. bek hatalarından sürekli gol yiyoruz, bugün de semedo ofsaytı bozdu basit gol yedik.

kerem çok mücadeleci, koşuyor, presi iyi fakat üretkenlik sıfır. kanat oyuncusu bu kadar gol yollarında etkisiz olmamalı. bu maç sakatlanma ihtimali de var, kasap gibi faul yaptılar üst üste, hakem uyarıyla geçiştirdi.

deniz türüç fenerden gittiğinden beri her fenerbahçe maçında ölümüne oynuyor.

S-H tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Çok kötü bir oyun. Çok kötü takım defansı. 
Müsabaka sırasında oyuncular 4-2-4 oynuyormuş gibi gözüküyor ve Genduzi ile Kante nereyi kapatacaklarını şaşırıyorlar. 

Aziz başkan izliyor ve bekliyor. Gerekeni yapacaktır..

Mesaj tarihi:

Eeee boşuna Genduzi-Kante yapmadık göbeği, Asensio form tuttukça o da daha çok koşacaktır. Ayrıca Semedo-Brown satılıp 2 tane cevval U23 bek gelirse takım savunması da ciddi manada düzelir. İso yerine adam gibi bir hoca olsaydı başımızda rahat bu sene o sene derdik ama işte...maraba var.

Mesaj tarihi:
kizillelma, 23.08.2026 03:38 tarihinde dedi ki:

sakatlandığı pozisyonda rakibin çok sert müdahalesi yok ama o kadar belliydi ki  bunun olacağı, hakem de çok güzel izledi. uğurcan maç başladığı andan itibaren üst üste bir sürü sert faul yaptı, geçen yıl da archie'yi sakatlamış, ondan önceki yıl batshuaiyi sakatlamaya çalışmış, hakemler hepsinde seyirci.

Mesaj tarihi:
Liebe, 22.08.2026 22:25 tarihinde dedi ki:

Koymuşlar instaya hemen shdff

https://www.instagram.com/reel/DcW1S6qsjXv/?igsi=NXY0cWl2NWZqcnhn

Mesaj tarihi:
kizillelma, 23.08.2026 16:37 tarihinde dedi ki:

Asencio sakat iki hafta yok..

☹️

belki ismail kartal haklıydı, gerçekten hazır değilmiş asensio, çok temposuz oynuyordu geçen yılki performansıyla uzaktan yakından alakası yoktu. onu da geçen yıl pozisyon dışı sert faulle sakatlayan kart görmemişti. kerem de lyon maçında yokmuş, göz göre göre sakatladılar adamı. resmen dayak yiyoruz sahada 🙂

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

elbet biri oynar yerine ama sorun o değil ki, dün mesela greenwood'un baldırına diz attı biri belki o da sakatlanacaktı, faul bile çalınmadı. pozisyon icabı kaçınılmayan şeylerin olması, temaslı futbol bunlar tabi olsun ama sistematik biçimde alakasız sert faullerin durdurulması lazım, geçen yılki konya maçında da aynı oyuncular sert fauller yapıyordu brown sakatlanmıştı, tesadüf değil bunlar. yönetim uyuyor bu konuda. geçtiğimiz yıllarda dandik kupa maçında bir adam 3 futbolcumuzu birden sakatlamıştı. sürekli bunlar başımıza geliyor.

S-H tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 25.08.2026 20:14 tarihinde dedi ki:

Bunda çağların bir suçu yok bence. Müzmin sakatı kadroda tutan adamda suç. 

%100 haklısın, suçlu buna kontrat verenlerde ama olay sakatlık değil ki, ağrım var deyip uzuyor herif. sorumluluk alması gereken veya alma ihtimali olan her maçta bunu yapıyor.

Mesaj tarihi:

evet şu sonradan kural değiştirme hedesine uyuz oluyorum , kupaya +2 yazalım kontrat fesih ile uğraşmayalım demişler herhalde. Öteki türlü kadrodaki adam fesih tazminatı almak için hiç bir takıma gitmiyor, bırakmazsanız gitmem diyerek. E bunu daha evvel niye düşünmediniz ki...

Mesaj tarihi:
Darksun, 26.08.2026 10:12 tarihinde dedi ki:

evet şu sonradan kural değiştirme hedesine uyuz oluyorum , kupaya +2 yazalım kontrat fesih ile uğraşmayalım demişler herhalde. Öteki türlü kadrodaki adam fesih tazminatı almak için hiç bir takıma gitmiyor, bırakmazsanız gitmem diyerek. E bunu daha evvel niye düşünmediniz ki...

bu yüzden yapıldı iyi de oldu.

• Yeni Oluştur...