Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🧿

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Diğerleri tamam da Oğuz Aydın iyi topçu değil mi ya? Yakından takip etmiyorum da izlediğim zamanda bana iyi gelmişti.

Gerçi şimdi Çağlar'ın da bir prime'ı var bi de bugünkü hali var tabii orası öyle de...

Rewendor tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Oğuz aslında tam okan topçusuydu, sağ oynatır sol oynatır sağ bek oynatır suyunu çıkarırdı. rotasyon da her şekil iş yapardı, haber de doğruysa rotasyon için gereksiz bir kadro dışı olmuş, taraftarı sakinleştirmek için irfan ile arada kaynamış muhtemelen  

Mesaj tarihi:

oğuz bencede diğerlerinden ayrılması gereken topçu.

kanat yerine bek olarak değerlendirilirse çok daha faydalı olur. hem ters ayaklı sol bek (ferdi stili) hemde sağ bekte oynar ki daha önce mourinho 3lü oynarken bir dönem kanat bek gibi oynatmıştı gayet iyi de oynamıştı diye hatırlıyorum.

Mesaj tarihi:

oğuz mourinho döneminde sezonun bir yarısını gayet iyi oynamıştı fakat formdayken sürekli bench yedi, daha sonra bir verim alamadık. çağlar, cengiz ve irfancan muamelesi yapılacak biri değil ne olursa olsun. ama en nefret ettiğim açık ara çağlar. forma giyme ihtimalini hissettiği gibi anında sakatlanıyor bunun tesadüf olduğuna artık inanmıyorum. hoş sakatlanmasa da artık bir beklentim yok.

Mesaj tarihi:
kizillelma, 18.08.2026 21:24 tarihinde dedi ki:

Ederson, Skriniar, Ake, Semedo, Brown, Guendouizi, Kante, Greenwood, Talisca, Kerem, Muriqi

Asensio yok ..

Alıntı

İsmail Kartal: (Asensio'nun yedek kulübesinde başlaması hk.) "Sadece Asensio değil, bizde 24 iyi futbolcu var. Bu maç böyle gerekiyordu, böyle karar verdik."

bu adamın iletişim becerisi sıfır değil -5.

• Yeni Oluştur...