Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🧿

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

adamlar mayıs ortası sezonu kapamış haziran ortası açmış 5 tane hazırlık 2 tane ön eleme 1 kupa 1 lig maçı oynamış.

fizik olarak canavar gibi gelecekler kesin bizimkiler patır patır bırakacak sahaya.

Mesaj tarihi:
kizillelma, 03.08.2026 20:40 tarihinde dedi ki:

Cihan Kamer Madrid’e gidiyor …

Şörlothu alıp gelecek kesin, sanki dünyada santrafor kalmadı aynı bikaç isim hep 

Mesaj tarihi:
Liebe, 03.08.2026 20:21 tarihinde dedi ki:

adamlar mayıs ortası sezonu kapamış haziran ortası açmış 5 tane hazırlık 2 tane ön eleme 1 kupa 1 lig maçı oynamış.

fizik olarak canavar gibi gelecekler kesin bizimkiler patır patır bırakacak sahaya.

bize ayrılan sürenin sonuna geliyoruz gibi😅

• Uzuldum 1
Mesaj tarihi:

bu salak tv100 muabbetinden maçı da izleyemedim ya neyse yenmişiz 2-0

tvde bulamadım kanalı nette de canlı yayınlanmıyor tv100ün sitesinde falan, orada da rastlamadım pfff umarım rövanşı başka kanalda olur

Mesaj tarihi:

rövanş s sport+'da olcak sanırım, geçen tur o şekilde olmuştu. dizisinden filmine, futbolu basketbolu derken 30 tane platforma üye olmak gerekiyor, ben saldım artık uğraşmıyorum. maç pek hareketli değildi, özellikle 2. yarıda ben sıkıldım. takımı forvetli oyunda hiç göremedik, forvetsiz oyunda da oyuncuların kişisel becerilerinden şimdiye kadar götürdük, strum graz evinde ilk 30 dk'da bize 2 gol atsa nasıl reaksiyon gösteririz belirsiz.

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:
kizillelma, 06.08.2026 00:16 tarihinde dedi ki:

Greenwood ile Anelka Daum hoca arasında yaşanansalar gibi bir sıkıntı bekliyorum.

Oyundan çıkarken bir tepki oldu gibi sanki değil mi ya anlamadım ben

Mesaj tarihi:

Bizim defans 4lüsü injury prune ya. (Hatta yedeklerden Çağlar'ı da eklersen 5li)

Oraya takviye şart ve bence planlanan forvet , kanat transferinden daha öncelikli olmalı.

Aziz başkanın şuana kadar yaptığı transferler ve profiller başarılı. Umarım böyle devam eder.

Mesaj tarihi:

defansa kesinlikle yedek lazım fakat yabancı limitinden dolayı yerli piyasası inanılmaz şişmiş durumda, 2 lira değeri olan adamlara kapıyı 10 liradan açıyorlar. kulüplerin elini ayağını bağlıyor bu durum. almamız gereken tip oyuncular dışında bir de elden çıkarmamız gereken 10 adam var, alıcılar da bu kuralın farkında birilerini satmaya çalışınca da inanılmaz fiyat kırıyorlar, nasıl çözüme ulaşacak bu işler merak ediyorum.

• Yeni Oluştur...