Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🧿

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Oyuncuyu bozuyosun abi işte farklı yerde oynatınca. Talisca'yı 10 numara oynatmaya kalktın olmadı çünkü adam 1 sezondur santrafor oynuyor öyle ya da böyle. Vedat yerine oynasaydı yine gol atardı mesela. Vedatı da oynatıyosan bi zahmet bi orta yapın bre. Dağlara taşllara hep ortalar.

samaella tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

talisca'yı bir türlü sevemedim. sadece gol atıyor çünkü aldığı her topta direkt kaleyi düşünüyor , daha müsait arkadaşı var mı bakmıyor. tehlikeli bölgede 10 top alıyorsa 5inde en ufak temasta kendini yere atıyor pozisyonu öldürüyor, kalanında kaleyi yokluyor. oyuna katkısı sıfır. pres desen oda yok.

elinde lulaku + muriqi olduktan sonra 10 numarada da oynayamayan talisca çok gereksiz. onun yerine sol kanada da greenwood seviyesinde adam almak çok farkettirir.

Mesaj tarihi:
yusema, 19.08.2026 09:15 tarihinde dedi ki:

tehlikeli bölgede 10 top alıyorsa 5inde en ufak temasta kendini yere atıyor pozisyonu öldürüyor, kalanında kaleyi yokluyor. 

O tarz bölgelerden frikik atmak daha kolayına geldiği için kendini bırakıyor. 

Mesaj tarihi:
yusema, 19.08.2026 09:15 tarihinde dedi ki:

talisca'yı bir türlü sevemedim. sadece gol atıyor çünkü aldığı her topta direkt kaleyi düşünüyor , daha müsait arkadaşı var mı bakmıyor. tehlikeli bölgede 10 top alıyorsa 5inde en ufak temasta kendini yere atıyor pozisyonu öldürüyor, kalanında kaleyi yokluyor. oyuna katkısı sıfır. pres desen oda yok.

elinde lulaku + muriqi olduktan sonra 10 numarada da oynayamayan talisca çok gereksiz. onun yerine sol kanada da greenwood seviyesinde adam almak çok farkettirir.

takım oyunculuğu sıfır ama bir şekilde gol atıyor. bizde attığı gollerin yarısından fazlasında ya gerideyiz ya berabereyiz yani skora da çok etki ediyor fakat ne top sürüyor, ne asisti var, ne takım oyunu var, solo takılıyor öyle.

Alıntı

Anderson Talisca, Al-Jazira'ya transfer olmak üzere.
Pablo Oliveira

diye bir haber gördüm, giderse üzülmem açıkçası. fakat şöyle bir sorun var, bizim bir hücum oyun planımız da yok gibi. bunda taliscanın etkisi nedir tartışılır ama şimdilik gördüklerimize göre talisca olmayınca takım oyununda bir şeyler değişecek gibi gözükmüyor.

Mesaj tarihi:
kizillelma, 19.08.2026 15:44 tarihinde dedi ki:

Kulübümüz, geçtiğimiz sezonun devre arasında kadromuza katılan profesyonel futbolcumuz Sidiki Cherif’in transferi konusunda Coventry City kulübü ile anlaşmaya varmıştır.

mis gibi +4 oyuncusunu niye verdik anlamadım. 2 forvetimiz de yaşlı, birinin her an sakatlanma ihtimali var. 

Mesaj tarihi:
S-H, 19.08.2026 19:23 tarihinde dedi ki:

mis gibi +4 oyuncusunu niye verdik anlamadım. 2 forvetimiz de yaşlı, birinin her an sakatlanma ihtimali var. 

Ya her sene oyuncu satıyoruz hem de en potansiyellisini, Ajax mıyız Sporting Lizbonmu anlamadım ama şampiyonluk yok o ayrı.

Mesaj tarihi:

8f8c0b185900f00d7fac57694b26ad79.png

Talisca da BAE'ye gidiyormuş, oh beeee götürün Şabanı geri ohh bi rahatladım 2 mayışta ikramiye verin ohhhh. Semedo-Ederson-Ambarat-Carlos kaldı geriye. Brown ve Ambaratın da müşterisi hazırmış sat sat sat koy ..... sat gitsin... 

Salaklık ettik U23 Şerifi sattık, 2-3 seneye görürüz büyük takımlarda artık neyse.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

abi genç bek bulmak kolay, bir sağa bir sola U23 çekeceksin işte yedekleri de Müldür-Levent missss

umarım Jaydenın opsiyon zorunludur, posasını çıkarıp geri postalamazlar seneye

Shadow tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Shadow, 22.08.2026 00:45 tarihinde dedi ki:

abi genç bek bulmak kolay, bir sağa bir sola U23 çekeceksin işte yedekleri de Müldür-Levent missss

umarım Jaydenın opsiyon zorunludur, posasını çıkarıp geri postalamazlar seneye

umarım senin gibi düşünülüyordur ve bir plan vardır, +4 kadrosunu verimli kullanmak önemli. 10 kişilik kısımda inanılmaz bir şişkinlik var zaten oradan nasıl çıkılacak belli değil.

• Like 1
  • Yeni Oluştur...