Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🧿

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

noldu geçim derdi mi varmış neymiş mental derdi ya. Sokacam bunlara da yirmi küsür yaşında milyon euro alıp dertleri bitmiyor. Bence patlar bu elde, almamalılar. 

Kadro şişik ve eritmiyorlar. o gençler de yaşlanıp üst kademeye geçecek illa ki. Bu Çağlar, Fred'le falan 10 senelik mi anlaşma yapılmış arkadaş 2 yıldır Fred gidecek deniliyor hala sözleşmesi var, Çağları yollamıyon... Becao mu diğerimi ne, bu adamın önceki döneminde alınmamış mı? Olm hastamısınız, kaç yıllık sözleşme yapıyonuz.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
Alıntı

3 saat önce Milan Teknik Direktörü Amorim basın toplantısında: “Leao buranın oyuncusu. Kimse bu takımdan üstün değil herkes görevini yapmalı!”

Rafael Leao'nun 1 saat önce yaptığı paylaşım: "Asla hissetmediğim bir şeyi yapmayacağım, beni farklı kılan bu."

böyle kaotik herhangi bir futbolcunun fenerbahçede başarılı olduğunu hatırlamıyorum. milan bir çok kulübe oyuncuyu da önermiş, yeşil ışık yapan kimse yok, maliyeti de çok, umarım alamayız.

not: haberin kaynağını araştırmadım, belki yalandır.

Alıntı

AC Milan yapılan görüşmelerde Rafael Leao için 50 milyon euro ve bonus istedi. Leao ise 10 milyon euro maaş ve bonus talep etti. Fenerbahçe transferi 40 milyon Euro civarında bir bedelle bonservis veya zorunlu satın alma ile tamamlamak istiyor. 

S-H tarafından düzenlendi

kerem şu pozisyonda fener kariyerini bitirdi bence. topu niye sağa çekiyorsun anasını satayım.

al bir de yedik. elenirsek tüm kabak ona patlayacak. 

ahmedinejad tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

çok kötü oynadık, takım hiç hazır değil. ben elenirsek playoffta eleniriz diyordum ama şu turdaki oyunu görünce strum graza elenirsek şaşırmam. 

Sturm Graz'ı elersek muhtemel rakiplerimiz;
1-) Lyon - Sparta Prag
2-) Bodo Glimt - Union SG

Aziz inanilmaz dogru isler yapiyor. Gs topigine yazdim Sarr'i aldigi an ligi kapatir Fener 2-3 sene. Gercekten futbolu filan bizim aptallardan fazla biliyor. 

Iso iyi hoca degil zaten de orada garanti yola gitmek zorunda kaldi. Kadro kendini oynatir sanki Okan acayip taktisyen. UCL'de fazla birsey beklemeye gerek yok orasi bir kac gomlek yukari bizim takimlara. 

Besiktas cilgin wild card. Bu sene olmasa bile hocayla uyum yakalarsa seneye 1 numarali aday olur. 

GS'de taraftar farkinda da yonetim takim ve hoca degil. Yoksa devirleri kapandi. 

Sotto tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...