kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 Malpensa Havalimanı..
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 hah bok var alacaklar deliyi gömecekler 40-50m parayı bonservisine
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 fazla random gidiyorsunuz gibi yine ya.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 yav elimizdekileri hala satamadılar. gün geçtikçe değeri düşecek adamların. gönderin şunları artık.
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 Leao olursa sırada ismi gizli tutulan forvet varmış ..
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 Mentali sorunlu ama bir Q7 etkisi yapabilir belki de camiayı severse, alıyoz gibi gözüküyor artık her yerde yazıyor zira, hayırlı olsun Leao.
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 noldu geçim derdi mi varmış neymiş mental derdi ya. Sokacam bunlara da yirmi küsür yaşında milyon euro alıp dertleri bitmiyor. Bence patlar bu elde, almamalılar. Kadro şişik ve eritmiyorlar. o gençler de yaşlanıp üst kademeye geçecek illa ki. Bu Çağlar, Fred'le falan 10 senelik mi anlaşma yapılmış arkadaş 2 yıldır Fred gidecek deniliyor hala sözleşmesi var, Çağları yollamıyon... Becao mu diğerimi ne, bu adamın önceki döneminde alınmamış mı? Olm hastamısınız, kaç yıllık sözleşme yapıyonuz.
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 (düzenlendi) Alıntı 3 saat önce Milan Teknik Direktörü Amorim basın toplantısında: “Leao buranın oyuncusu. Kimse bu takımdan üstün değil herkes görevini yapmalı!” Rafael Leao'nun 1 saat önce yaptığı paylaşım: "Asla hissetmediğim bir şeyi yapmayacağım, beni farklı kılan bu." böyle kaotik herhangi bir futbolcunun fenerbahçede başarılı olduğunu hatırlamıyorum. milan bir çok kulübe oyuncuyu da önermiş, yeşil ışık yapan kimse yok, maliyeti de çok, umarım alamayız. not: haberin kaynağını araştırmadım, belki yalandır. Alıntı AC Milan yapılan görüşmelerde Rafael Leao için 50 milyon euro ve bonus istedi. Leao ise 10 milyon euro maaş ve bonus talep etti. Fenerbahçe transferi 40 milyon Euro civarında bir bedelle bonservis veya zorunlu satın alma ile tamamlamak istiyor. Temmuz 28, 2026 S-H tarafından düzenlendi
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 bu ne ya, 40m cash veya 50m zorunlu satışlı oha yani paralara bak şu salak için. kesin elimizde patlayacak...
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2026 La tv100 zannediyordum ssportsmuş. Nerden izliyoz bunu?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2026 (düzenlendi) uygulamadan. ama takılıyor sürekli kapattım ben izlenmiyor. Temmuz 29, 2026 ahmedinejad tarafından düzenlendi
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2026 Yaw paralı platforma eleme maçı vermek nedir ya
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2026 (düzenlendi) kerem şu pozisyonda fener kariyerini bitirdi bence. topu niye sağa çekiyorsun anasını satayım. al bir de yedik. elenirsek tüm kabak ona patlayacak. Temmuz 29, 2026 ahmedinejad tarafından düzenlendi
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2026 çok kötü oynadık, takım hiç hazır değil. ben elenirsek playoffta eleniriz diyordum ama şu turdaki oyunu görünce strum graza elenirsek şaşırmam. Sturm Graz'ı elersek muhtemel rakiplerimiz; 1-) Lyon - Sparta Prag 2-) Bodo Glimt - Union SG
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2026 Geleneksel olarak Lyon gelir bize.
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2026 en kolayı prag gibi o da soru işareti olmakla birlikte diğer üçü de şuanki oyunumuzla bizi tokatlar.
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2026 elümüze verirler, elümüze verirlerr oyyyyy
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2026 Ziya Doğan ve 7 ön liberolar İsmail Kartal ve 7 forvetler
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2026 Aziz başkan iyi oturttu muhaliflere ama bir de şu İso'yu getirmeseydi, işimiz çok zor bu çılgın çocuk İso ile.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2026 (düzenlendi) Aziz inanilmaz dogru isler yapiyor. Gs topigine yazdim Sarr'i aldigi an ligi kapatir Fener 2-3 sene. Gercekten futbolu filan bizim aptallardan fazla biliyor. Iso iyi hoca degil zaten de orada garanti yola gitmek zorunda kaldi. Kadro kendini oynatir sanki Okan acayip taktisyen. UCL'de fazla birsey beklemeye gerek yok orasi bir kac gomlek yukari bizim takimlara. Besiktas cilgin wild card. Bu sene olmasa bile hocayla uyum yakalarsa seneye 1 numarali aday olur. GS'de taraftar farkinda da yonetim takim ve hoca degil. Yoksa devirleri kapandi. Ağustos 2, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar