Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

üzüldüm, bunun aşıkları yaralandı ama ölmedi çünkü. 5 sene sonra hafızalar resetlenince sergen için süper adamlar toplamıştı yaz kampıyla bir takım çalıştırtmadılar diyecekler. 

adalı kendi sırası geciksin diye işi kasıma bırakmak istiyordu belli ki ama sergen istemiş,  herkes giydirmeye başlamıştı. ali sunal bile laf sokmuş bi yerde

Mesaj tarihi:

ya adam mesai hesabı takılıyordu sadece, işim bitti hadi eyvallah falan. Sene başında takım kötü giderken millet yönetim istifa diyordu Sergene laf eden olmadı. Ama bunca zamanda ne bir gelişme var ne bir şey , üzerine söylemleri felaket kötü. Her kaybedilen maçta önemsizdi zaten vs milleti gerdi iyicene. Ben tersten kırılan rekorların rastlantı olmadığını düşünüyorum, CL de 0 çekmesi falanda bunun , yenilerini ekledi gitti.

Mesaj tarihi:

sergen gibi rahat adamdan iyi td olması zaten çok imkansızdı, ilk döneminde her şey doğru gidince yaptı bir şeyler ama her zaman olmuyor işte

250m tl bırakmış herhalde direkt, istese hepsini olmasa bile sözleşmenin kalanının bir kısımı çok rahat alabilirdi ama diğer yamyamlar gibi bu tür şeylere girmiyor hiç, o özelliğini seviyorum

• Like 1
Mesaj tarihi:

Aday da yok.

Dino Miller dan bahsediliyor, somut başarı yok. Başarılı olan boşta kalmıyor zaten, işi çok zor takımın. Başkan ŞG demiş o da bitik durumda. Nuri ismi söyleniyor, Bilic kulübü ülkeyi tanıyor deniyor. Şimdiden sezonu kapattık, Lig 5. hayırlı olsun 🥲

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

4 yılda 9. hoca olmuş bu. hoca öğütücü olmuş Beşiktaş. Gelen hoca da bunu görüyor. Yüksek profil hocaları ikna etmek zor bu şartlarda.

Sergen de büyük failladı ama. Candaş ile herkese sallıyordu, biraz daha dikkat eder artık heralde yorumculuk yapacaksa.

pattisliborek tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Önder özen çok iyi olsa bunca yıldır boşta kalıp youtube yorumcusu olmazdı. Nedense en başından beri adama güvenim çok fazla ancak yine abuk subuk şeyler deneyeceğiz gibi geliyor. Taraftarın sistem kuruyoruz gençlerimiz var vs laflarına karnı tok. Bu yıl son haftalara kadar şampiyonluk yarışı + avrupada çeyrek final görecek bir kadro oluşturulmalı ki taraftarda bir kredi açılsın. Yoksa 3. maçta istifa sesleri başlar. 
Mevcut kadronun çok kötü olduğuna inanmıyorum ancak net 5 transfer şart.

Uefa finalinde maçtaydım. Sanki bambaşka bir stad. Muazzamdı. Demek ki oluyormuş. Çatı boşluğunun kapatılması giriş çıkışların çok rahat olması. Şu aptal passo okuyucusundan acil vazgeçilsin eldeki cihazlardan okutulsun. Adam içeriye girerken ekranın ışığını açıyor cihaza yerleştiriyor cihaz zaten sorunlu okudu okumadı. 1 kişnini en hızlı girişi bile 40-50 sn ve zaten toplam 5-6 kapı açık.

ve gerçekten dünyanın en güzel stadı. Aston villa taraftarı taksimde, freiburg ise beşiktaşta eğlendi. Muhteşem bir organizasyon bence. Beşiktaş'ın profesyonel bir event firması kurup bu stadı sürekli global olarak pazarlaması şart. 

Mesaj tarihi:

çekimden mi, gelen izleyicilerden mi anlamadım ama gerçekten premiere lig stadı gibi olmuştu, hele o kale arkası falan muazzam. Bizimkilerin kıyafetlerinden mi,  ten renginden midir nedir, tribünler çok sikko görünüyor her zaman 😄

• Haha 1
Mesaj tarihi:

çekim kalitesindenmiş, bizim Bein efendi sallamıyor burayı. Birde BJK'ye ligde yasak olan her şey bu maçta serbestmiş millet biz biye aynısını ligde yapamıyoruz diyor. Cevabı yok tabi 😛

Mesaj tarihi:

ben 2 gün çok keyif aldım ev de yakın diye taksimde takıldık aston villa taraftarını izledik stadın etrafında gezdik. Polislerimiz pek kibardı 😄 gezi parkı harikaydı her yere efes standları kurulmuştu. Yönlendirmeler, staff bambaşka bir şehir gibiydi ya 

hakikaten efsane çekim kalitesi. Zaten 42 kamera ile CL'yi çeken firma çekmiş. Freiburg taraftarı da çok iyiydi güzel organize olmuşlar.

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...