bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 Sergenciler bu takımı seneye max 10. Haftaya kadar izler sonra başkan kendini kurtarmak için yollar en kötü beraber giderler. ben daha fazla dayanamayacağım bu bilgisiz sabit fikirli adamcı futbol zihniyetine 3-5 transfer dönemi dedi ing dahi bilmeyen bir baltaya sap olamamış kankası serkan’a emanet etti kupa var önemli dedi ligi sallamadı Başkan akıllıysa bu akşam indirir sergeni
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 acınız acımızdır, kuşdaşlar nalet olsun bu Gsye 1
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 https://ortacizgi.com/sergen-yalcindan-konyaspor-maglubiyeti-sonrasi-aciklamalar ahah taraftarın bu kadar tepki vermesi iyi olmadı sabır bitmiş falan diye açıklama yapmış. Hocam hadi sen yorumculuğa geri dön millet ışık görse zaten devam edelim der ortada bir halt yok hala sabır sabır diyor.
df Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 maçtaydım yine. bu sene hangi maça gitsem patlıyoruz. geçen seneki totemin tam tersi oldu. sergen oyuncu değişikliklerini de seneye saklıyor heralde. taraftar bağıra çağıra istedi müdahele etmesini ama son dk ya kadar hiç sallamadı. yedekler de müthiş değil ama bir şeyler de yapmak lazım yani.
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2026 Sergen e sabredelim, şans verelim ama bu kadar inatçı tek düze olunmaz Bu adamın Portekizlilerle derdi nedir, oynat işte Jota Silva, istekli yırtıcı oyuncu ne düşünüyor çok merak ediyorum.
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2026 Orkun pasif kalınca takım da çöküyor, çok kötü bu gece istifa gelebilir.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2026 Çok ironik oluyor böyle biterse , Sergenin istemeyip laf ettiği Muci ile fişi çekilecek.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2026 ahah vudrum duymazlığın boyutu müthiş.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2026 Sergenin karın ağrısı vardı. Gelebileceği, iyi para kazanabileceği tek kulüp Beşiktaş’tı. Ne yaptı etti medyası kazıya kazıya getirdi. Sergen’i futbolcuyken de sevmiyordum, şampiyonlukta da sevmedim. 8 mağlubiyet ile bugün kimse şampiyon olamaz. Büyük şanstı. ne yaptı etti geldi. Yıllık 70 milyon indirdi. Beşşşş para etmez ne idüğü belirsiz serkan kankisi de ne indirdi belli bile değil. Bu sezon en mutlu olduğum gün bugün. Çok şükür doydular artık kalkalım bu sofradan diyorlar. yönetim de gider umarım tebrikler gs 1
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2026 Sergen zaten gezal, abuş, larin, ersin kare asının performansları sayesinde şampiyon olduydu. son haftalarda abuş oynamam kontrat isterük deyince az kalsın gidiyordu şampiyonluk. sergen daha da zor gelir bir büyük takımın başına, anca anadolu takımlarını yolar veya tvde bıkbık eder.
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2026 O ne lan arada çaktırmadan yine yenilmiş Sergen
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2026 Kolay degil ne yahu? Sanki komur madenine adam sokmaya ikna ediyorlar. Cikip 90 dakika top oynayip milyar maas almak zor gelmis olmali.
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2026 Takım her gün kötüye gidiyor. Ve yine Cengizlendik.. top kaybı akabinde gol yedi takım. Takım halinde yeteneksizlik akıyor, topla oynama %60 BJK %40 Rize ama oyun kontrolü Rizede ve net pozisyonlar kaciyor
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2026 (düzenlendi) Sergen e sabredelim şans verelim diyordum ama hiç umudum kalmadı, hiç bir ışık kırıntısı yok takımda daha da geriye gitti Sergen in acilen gönderilmesi lazım aksi takdirde aynı senaryo yaşanacak, Sergen futbolcu iken de aynıydı TD aynı, biraz parlıyor sonra geri sönüyor, oyun da takım da geriye gidiyor. Şu maçta Cengizle neden başlıyorsun mesela, GK Ersin e ne gerek var, oynatsana yedek GK Az da olsa Sergen bu kadar sığ kafalı ve beceriksiz, egolu olamaz diyordumda yanılmışım. Acilen TD bakilmasi lazım çok acil, Ağustos a var zararın neresinden dönersek demek lazım Mayıs 15, 2026 vivavale tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2026 “Bence güzel bir maç oldu. Hedefsiz bir maç. Oyuncuları konsantre etmek biraz zorlaştı. Bizim çocuklar ilk yarıda tatildeydi herhalde, ikinci yarıda tatilden çağırdık onları. Beklemedik bir durum değil bu.” “Konyaspor maçından sonra sezon bitmişti bizim için. Bir hedef koymuştuk, onu kaybettik ve bu da oyunculara yansıdı. Ondan sonra konsantrasyon zorlaştı. İlk yarıda ortada bir takım yoktu. Devre arasında onları uyandırmak zorunda kaldım. İkinci yarıda takım toparlandı. Güzel bir maç olduğunu düşünüyorum ligin son maçı olmasından dolayı.” yani şunu diyen adamı 1 dk tutmamak lazım tabi ama tazminat peşinden koşacağına da inanasım gelmiyor açıkçası. Gitsene abi senin kendi motivasyonun zaten yok ki seneye ne olsun.
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2026 yo yo, paket geldiler paket gitsinler. bir sene daha dursun ama adalıyla beraber gitsin. öyle bir gitsinler ki bi daha semte giremesinler.
Öne çıkan mesajlar