Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Sergenciler bu takımı seneye max 10. Haftaya kadar izler sonra başkan kendini kurtarmak için yollar en kötü beraber giderler. 
ben daha fazla dayanamayacağım bu bilgisiz sabit fikirli adamcı futbol zihniyetine 

3-5 transfer dönemi dedi 

ing dahi bilmeyen bir baltaya sap olamamış kankası serkan’a emanet etti 

kupa var önemli dedi ligi sallamadı 

Başkan akıllıysa bu akşam indirir sergeni 

Mesaj tarihi:

maçtaydım yine. bu sene hangi maça gitsem patlıyoruz. geçen seneki totemin tam tersi oldu. sergen oyuncu değişikliklerini de seneye saklıyor heralde. taraftar bağıra çağıra istedi müdahele etmesini ama son dk ya kadar hiç sallamadı. yedekler de müthiş değil ama bir şeyler de yapmak lazım yani. 

Mesaj tarihi:

Sergen e sabredelim, şans verelim ama bu kadar inatçı tek düze olunmaz 

Bu adamın Portekizlilerle derdi nedir, oynat işte Jota Silva, istekli yırtıcı oyuncu ne düşünüyor çok merak ediyorum. 

Mesaj tarihi:

Sergenin karın ağrısı vardı. Gelebileceği, iyi para kazanabileceği tek kulüp Beşiktaş’tı. Ne yaptı etti medyası kazıya kazıya getirdi. 

Sergen’i futbolcuyken de sevmiyordum, şampiyonlukta da sevmedim. 8 mağlubiyet ile bugün kimse şampiyon olamaz. Büyük şanstı. 

ne yaptı etti geldi. Yıllık 70 milyon indirdi. Beşşşş para etmez ne idüğü belirsiz serkan kankisi de ne indirdi belli bile değil. Bu sezon en mutlu olduğum gün bugün. Çok şükür doydular artık kalkalım bu sofradan diyorlar. 

yönetim de gider umarım 

tebrikler gs 

• Like 1
Mesaj tarihi:

Sergen zaten gezal, abuş, larin, ersin kare asının performansları sayesinde şampiyon olduydu. son haftalarda abuş oynamam kontrat isterük deyince az kalsın gidiyordu şampiyonluk. sergen daha da zor gelir bir büyük takımın başına, anca anadolu takımlarını yolar veya tvde bıkbık eder.

Mesaj tarihi:

Takım her gün kötüye gidiyor.

Ve yine Cengizlendik.. top kaybı akabinde gol yedi takım. 

Takım halinde yeteneksizlik akıyor, topla oynama %60 BJK %40 Rize ama oyun kontrolü Rizede ve net pozisyonlar kaciyor

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Sergen e sabredelim şans verelim diyordum ama hiç umudum kalmadı, hiç bir ışık kırıntısı yok takımda daha da geriye gitti

Sergen in acilen gönderilmesi lazım aksi takdirde aynı senaryo yaşanacak, Sergen futbolcu iken de aynıydı TD aynı, biraz parlıyor sonra geri sönüyor, oyun da takım da geriye gidiyor.

Şu maçta Cengizle neden başlıyorsun mesela, GK Ersin e ne gerek var, oynatsana yedek GK

Az da olsa Sergen bu kadar sığ kafalı ve beceriksiz, egolu olamaz diyordumda yanılmışım. Acilen TD bakilmasi lazım çok acil, Ağustos a var zararın neresinden dönersek demek lazım 

vivavale tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

“Bence güzel bir maç oldu. Hedefsiz bir maç. Oyuncuları konsantre etmek biraz zorlaştı. Bizim çocuklar ilk yarıda tatildeydi herhalde, ikinci yarıda tatilden çağırdık onları. Beklemedik bir durum değil bu.”

“Konyaspor maçından sonra sezon bitmişti bizim için. Bir hedef koymuştuk, onu kaybettik ve bu da oyunculara yansıdı. Ondan sonra konsantrasyon zorlaştı. İlk yarıda ortada bir takım yoktu. Devre arasında onları uyandırmak zorunda kaldım. İkinci yarıda takım toparlandı. Güzel bir maç olduğunu düşünüyorum ligin son maçı olmasından dolayı.”

yani şunu diyen adamı 1 dk tutmamak lazım tabi ama tazminat peşinden koşacağına da inanasım gelmiyor açıkçası. Gitsene abi senin kendi motivasyonun zaten yok ki seneye ne olsun.

• Yeni Oluştur...