Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MrLevie, 18.05.2026 17:34 tarihinde dedi ki:

Sene başında Fenerin alamadığı Veerman yılın oyuncusu olmuş Hollanda’da 

Alamadığı değil almadığı, yoksa Tedesco son dakkada yan çizmese geliyordu ciddi ciddi, ama hoca bizim lige yumuşak kalır dedi. Kanteye 80m avro gömeceğine 3te birinden bile aza geliyordu adam.

Mesaj tarihi:

Sabah SAÇi dinledim de, ne kadarı sıkış bilmiyorum ama, Aykut Kocaman ya da İsmail Kartal’dan başkası olmaz gibi hakikaten. Özellikle Kante meselesi “bir yıldız 10 asker” kafası için çok sikintili. Çıksan bir dert çıkmasan bir dert.

Mesaj tarihi:
kizillelma, 20.05.2026 01:29 tarihinde dedi ki:

imkansız da gelirse ilk puan kaybında sosyal medya ve tv'lerde konuşulacak konular; 

'messiyle ben de şampiyon olurum kimse kusura bakmasın.'
'bu lig bundesligaya benzemez abi, rize deplasmanı diye bir gerçek var, sen hayatında çamurda top oynamamışsın.'
'sen city gibi bi takımla 2 puan 3 puan farkla PL şampiyonu olmuşsun, burada gs var o 2-3 puana bu ligte yetmez, en az 6-7 puan fark lazım, ligi bilen yerli lazım.'

• Haha 1
Mesaj tarihi:

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Serhou Guirassy ve Borussia Dortmund ile sözlü anlaşmaya vardı. Yıldırım seçimi kazanırsa; Kulüp ve oyuncuyla iş resmiyete dökülecek. Gineli golcü İstanbul ile ilgili bilgi toplamaya başladı.

Y.S.

• Yeni Oluştur...