Aiko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 valla güzel kadro kurdu fener. ffp nasıl ayarlıyorlar acaba?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 fener bu sene avrupaya odaklansın ligde illa favori olacak da yine böyle gs yapı falan diye uğraşırsa avrupadan yer. Şu an aktif UEL'in en değerli 4. takımı En az yarı final yapar.
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 (düzenlendi) Aiko, 01.09.2025 10:55 tarihinde dedi ki: valla güzel kadro kurdu fener. ffp nasıl ayarlıyorlar acaba? Galatasaray kısmında açıklamıştım. Bonservis bedelleri takımlar için çok da sorun değil. Bonservis bedelini sözleşme süresine bölmek suretiyle iyi kötü idare ettirebiliyorlar. Mesela Asensio 7.5m euro'ya geliyor. Sallıyorum 3 senelik sözleşme verseler yıllık 2.5m'e denk geliyor. Ederson 10 küsür diyorlar. Bonservis için ödenen para büyük sorun çıkarmıyor. FFP'den kurtarmak için ise sezon sonu elle tutulur bir bonservis bedeli ile oyuncu satmaları lazım. Satılan oyuncudan gelen bonservisin tamamını o seneye yazabiliyorsun. Satılabilir assetleri de var. Tamamen sallıyorum Ostervolde'yi 20'ye satsalar belki de bu seneki tüm transferlerin (tabii ki kontrat sürelerine bağlı) bonservis ücretini amorti edebilecekler. Maaş sakat maaş... Asensiyo (ne derece doğru bilemem) 12m euro brüt alıyormuş PSG'den. Fener'den düz 10 alıyor olsa 3 yıl boyunca FFP hesabına 10m kitlemiş oluyorsun. Eylül 1, 2025 Aceace tarafından düzenlendi
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 ahmedinejad, 01.09.2025 10:06 tarihinde dedi ki: irfan beşiktaş'a gitse mükemmel olacak ya. elimizdeki adamı niye beşiktaşa veriyoruz abi?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 bize verin lan zaten bizim başkan kanat almıyor siz gönderin bari
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 verin hemen gitsin. zaten oynatmıyorsunuz bari çürütmeyin
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Borlach, 01.09.2025 12:03 tarihinde dedi ki: elimizdeki adamı niye beşiktaşa veriyoruz abi? adamı düşünüyorum ben. en verimli döneminde kulübede kalacak. beşiktaş iyileşsin istiyorum ben rekabet başarı getirir.
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 yedek kalmaz abi çatır çatır oynar. 10-8-7 nereye istersen koy.
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 İrfan ve İsmail dursun ya nereye gidiyorlar yerli az zaten
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 o diil de milli takımı birbirlerine düşürdüler. formda oyuncular falan oynamıyor. keremin bu açıklamaları küslük vs yaratıcak takım içerisinde. günün sonun 2026 dünya kupası da yalan olacak.
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 (düzenlendi) geniş kadro bu şekilde şu an, bir tek Fredin mevkisi zayıf kaldı. yalnız böyle bir kadro ne İsmaile ne Aykuta emanet edilemez, adam gibi hoca bulsunlar mümkünse Portekizli olmayan Eylül 1, 2025 Shadow tarafından düzenlendi
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Akcicek gitmedi mi? Forvet disinda cok iyi kadro. GS den daha dengeli. Buyuk maclarda ne oynayacaklari onemli, gecen seneden iyi olacaktir hocaya gore. Gs UCL de tokatlari yiyip puan illa birakacak, 50-50 hatta fener su son gunle one bile gecti
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Gizli orta saha transferi kim acaba ..
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 YÜRÜ BE FENERİM!! BİSSOUMAYI DA İSTERİZ!
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Ali şaşırtmaz. İsmail Eagle ı getirip yine 2. olacak. Buraya yazdım.
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 (düzenlendi) Asensioyu Edersonu Şıkrinyarı getirip üstüne İsoyu çekersen döverler adamı. --Aziz başkanlı Alexli günleri özledim ya, nalet gitsin şu Aliye defolsa bi horoz kurban kesecem Eylül 1, 2025 Shadow tarafından düzenlendi
samaella Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Shadow, 1.09.2025 17:34 tarihinde dedi ki: geniş kadro bu şekilde şu an, bir tek Fredin mevkisi zayıf kaldı. yalnız böyle bir kadro ne İsmaile ne Aykuta emanet edilemez, adam gibi hoca bulsunlar mümkünse Portekizli olmayan Emre mor kimdi diye düşündüm bir an ahaha. Kadro da fazla derin oldu ama Nene oğuz falan yedek.
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Amrabat Betis’ e gitmiş. Yusuf 22 milyon euroya araplara, Diego Carlos Como’ ya, Liva Girona’ ya kiralandı. Djiku Moskovaya gidecek sanırım. Becao da Brezilyaya gitsin oh mis. Şımanski de Atalantaya gidebilirmiş.
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Fenerbahçe, Dominik Livakovic'in Girona'ya kiralandığını açıkladı. Sabaha kadar transfer ..
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Süper kadro kuruldu tamam, ama madem bunları alabiliyorsun neden CLden elenmeden almadın bre dangoz Ali derler adama, umarım gider seçimde bu herif yeter ya.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 O sırada satmıyodu kimse ya, millet elenince ya da pozisyonu yedekleyince satmaya başladı.
Öne çıkan mesajlar