Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2025 - 2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Okan varken bir halt olacağını sanmıyorum, geçen sene avrupada çekilen mis gibi kura ile alınan skorları unutmayın yahu. 

Darksun tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Mac zamani kim cezali kim sakat ona gore asiri degisken GS. Full saglikli kadro herkesle kafa kafaya oynar. 

Jokerler Kaan Berkan devsirme pozisyonlar vs gerekirse de Pafosu bile yenemez oyle ucurum.

Mesaj tarihi:

Okan tarihin en şanslı teknik adamı olabilir Fatih Terim'in başarısını tekrarlayacak bir saçmalama yapmazsa eğer ama Fatih Terim'in tırnağıda olamaz o ayrı. Okan'a verilen bütçeler ve kadrolar kimseye verilmedi.

• Like 1
Mesaj tarihi:

ŞL Fanteziyi açmış UEFA. 18 gün sonra kapanıyor takım seçimi ve ilk transferler. 

Paticik açtım, isteyen doğrudan bu linkle isteyen tQb3o2 koduyla gelebilir. olursak bir 15 kişi falan zevkli olur, ayrı başlık da açabiliriz.

Mesaj tarihi:
Cthulhu, 29.08.2025 14:46 tarihinde dedi ki:

ŞL Fanteziyi açmış UEFA. 18 gün sonra kapanıyor takım seçimi ve ilk transferler. 

Paticik açtım, isteyen doğrudan bu linkle isteyen tQb3o2 koduyla gelebilir. olursak bir 15 kişi falan zevkli olur, ayrı başlık da açabiliriz.

Bayadır yapmıyodum, geliyom

Mesaj tarihi:
Shadow, 30.08.2025 09:07 tarihinde dedi ki:

napıyo lan bu alyanak, paranın kaynağı ney?

Kaynak "olmaması" zaten. Abi tiviti okumadın mı? Bonservis YOK, satarsak sizin iban'ı veririz. 

Mesaj tarihi:
Sotto, 28.08.2025 16:41 tarihinde dedi ki:

Urun satisindaki olay revenue degil kar veya GS'ye kalan pay yalniz. O 80'in ne kadar kaldi GS'ye? Direk 80 GS'nin geliri diyorsan baya ucuk bir rakam inanasim gelmedi

Bunu görmemişim.

Kalan paradan bahsediyorum. Bu arada sadece Galatasaray'a bu kadar ürün satabiliyor değil, bütün takımlarda ürün satışları patladı. Fenerbahçe de 61 milyon euro kazandı ürün satışından. (Bu arada aradaki 19 milyon euro fark sadece İcardi'den kaynaklanıyor deseler inanırım) 

Takımlar globalde ürün satamıyorlar. Ancak lokaldeki fiyatlar uçmuş olmasına rağmen deliler gibi satılıyor. Bu arada bu iyi bir şey gibi söylemiyorum. Şu ekonomik krizde 5k'ya forma, 1.5k'ya tşört alan adamı biz finanse ediyoruz. 

Ben pazardan 500 liraya tşört alırken "Lan kıçıkırık bi tşört 500 lira olur mu?" diye düşünüyorum.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Sane yerini yadirgiyor, çok geride. 
osimhen mertensi ariyor çok fena

Sane ikidir feci kötü vuruyor topa yalnız bu nedir ya

MrLevie tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Sane bayağı kötü, bu adamı kanada koymak lazım gibi duruyor, Yunus'la beraber nasıl yapacaklar bakalım. 

Takım genel olarak da çok kötü ama, şimdi yine şapkadan tavşan 2. gol geldi ama Rize biraz becerikli olsa şu and sahadan kazıyoduk GS'yi. Avrupa'da, hatta Avrupa'yı geçtim derbilerde falan böyle bir futbolu affetmezler.

• Yeni Oluştur...