Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Hadi hadi toplasin, yanlis okumadiniz... Aranizdan ismi lazim olmayan BIR HIYAR bu hareketi yapti, Trump in secimi uzerine hemde dsasdfa Hadi baslangica gidelim ve bu durumun icine nasil dustugumuze bakalim... Malumunuz Fortune 100 de bulunan, global bilinilirligi olan devasa bir amerikan sirketinin strateji & transformasyon takiminda calisiyorum. Kisisel hikayem ve kimligim yuzunden insanlar beni taniyor ustunede LGBT kurmay es baskanligi yaptigim icin baya gorunurlugum var. Hani kapida duran cocuklardan ahcilara, guvenlik, ust yonetim, sehir ekipleri vs taniyor. Her sey puslu bir hollanda sabahi ile basladi... 11/13/2024 Trump secileli birkac gun olmus, global de calisan takim arkadaslarimiza "oturun evden calisin, kafayi dinleyin bu hafta" denmis. Insanlar barut ficisi gibi, black friday e gunler var ve sirkette CEO degismis, reorg olmus, insanlar abuk subuk takimlara gecmis, calisma arkadaslari isten ayrilmis vs vs. Mood o kadar dusukki ayni gun mindfullness gunu ilan edilmis, mental wellbeing uzerine bir suru workshop oluyor kampuste. Insanlar toparlanmaya ve iyilesmeye calisiyor ve bir sonraki hafta yonetim kurulu ve yeni CEO gelicek, onun hazirligi yapiliyor. Amerikalilarin morali cok dusuk, genel merkezden zirt pirt arkadaslar ariyor, avrupadaki acik pozisyonlarla ilgili bilgi aliyorlar. Hani bizim yasadigimiz kabusun "amerikadan miktir olup gitmek" threadleri altinda yasiyorlar. Halihazir avrupada olanlar vatandaslik alma planlari yapiyor, kimse secim mecim konusmak istemiyor. Kirmizi kiyafet, sapka giyenin bakislarla dovuldugu, izole edildigi bir ortam var. Oglen saatleri bu doom & gloom icinde telefonum aci aci caldi... Guvenlik... -Lau hanim isminize bir paket geldi ingiltereden ancak alici ismi yok, geri gonderim adresi yok supheli bir paket olarak isleme koyduk... lutfen asagi gelirmisiniz sizinle gorusmemiz lazim... Cok ciddiye almadim veya korkmadim. Adim soyadim belli, calistigim adresi bulmak cok kolay oldugu icin daha oncede cok fazla insan posta ile birseyler gonderdi bana. Daha oncede benzer bir iki durum oldu o yuzden "lan gene bizim cocuklardir, hadi bakalim" ile gittim. Harbiden anonim uzeri anonim bir paket.. Hani daha once aldiklarima benzemiyor, paket dokuk ve agir. kartpostal desen.. kartpostal degil agir baya. Urun olamayacak kadarda kucuk, kitap gibi durmuyor... Guvenlik oksurdu... maske takti, cevirdi ve maket bicagi ile acti... With Compliments... evet, personalized tek sey WITH COMPLIMENTS ve ilisiginde 1988 Waffen SS takvimi... NEDEN? Bole viking takili, sacli sakalli yarma bir guvenlik var, biyik altindan pis pis gulerek bana bakiyor.. odanin geri kalani sok... NEDEN? Hani bu sorunun bir karsiligi yok direk. Bir insan neden 1988 yilina ait waffen SS takvimi satin alsin.. Hani neden buna para verirsin, islevi ne? neden 1988 ve neden is yerine isimsiz sadece WITH COMPLIMENTS karti ile... Neyin complimenti? TRUMP SECILMIS BI HAFTA ONCE VE AMERIKAN SIRKETI Peki neden lan neden? Ustune bu insan LGBT+, multeci, asperger ve orta dogulu. Hani Auchwitz yeniden acilsa firina ilk atilicaklar listesindeki butun checkboxlari karsiliyor... Tehditmi? Bir mesajmi var? Sirketle veya calistigim pozisyonlami ilgili? Guvenlik riskimi var? Haftaya CEO gelecek yoksa anti-woke, anti-DEI ekipin legbutt kurmay esbaskanini tehdit araciligi ile ultimatomumu bu? Peki neden ingiltereden? neden isimsiz? NEDEN WITH COMPLIMENTS DISINDA IDENTIFIER YOK? Neden 13 kasim? Neden ulan bir insan neden bu is icin enerji harcar, mantikli hicbir aciklamasi yok. Hani ya nazileri cok sevdigin icin 1988 olmasina aldirmayip bir takvim aldin yada 1988 yilini o kadar cok seviyorsunki nazilere ragmen takvim aldin... ama neden 1988? neden Waffen SS (nazi gonullu yabanci savascilar) 1 saat hani sorguda gibi guvenlikte ter doktukten sonra isim gucum var diyip bastim gittim, follow up icin ayarladik. Icinden cikan kartta yazan e-ticaret sitesine mail attim, dedim bole supheli bir sey geldi kim yollamis bunu aciklama sansiniz varmi, ben ogrenemez isem hani sirket sorusturucak... Mahcup bir sekilde bu HIYAR arkadasimizi tespit ettik, kimligini sakli tutuyoruz.. megerse dogum gunum icin yollamis, brexit yuzunden gumruk seysine takildigindan 2 hafta delayli gelmis.. o 2 hafta delay yuzunden trumpin secildigi haftaya cuk diye land ve basima temizlemek icin bir suru isi... Buradan bu HIYAR arkadasimiza bir shoutout mustehak oldu.. well played sir... well played... Abuk bir hayat yasadigim halde hayatimin en abuk anlarindan birini yasatip ZAMANLAMA MANIDAR memeleri esliginde 2 ton ter ve panik... ve yazamadigim bir suru abuk subuk diyalog ve surec... Well memed sir... well memed... BRAVO!!! P.S. Buyuk amerikan sirketinin avrupa genel merkezinde goz onunde pozisyonda calisan triple minority arkadaslariniza isimsiz nazi merchandise gondermeyin... trump secildigi hafta ustelik... afsdasdfsdafsda 1 5 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 İyi olmuş 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 ingiliz polisi bu ara basacak ev arıyor zaten. yap şikayetini uğraşsın dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 (düzenlendi) Yahudiyim bu bir antisemitik hareket diye sikayet edersen kesin alirlar gondereni. Ama yahudi degilsen yapma etik degil. Kasım 16, 2024 DoruK tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 neden 1988miş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 hala savunuyor efendim sadfdfs 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 yollayanı bu kadar uğraştıracak motivasyon neydi acaba, gerçekten merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 adresini bilsem güzel şeyler yollardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 gönderenin de çükünü kesseler keşke 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 sanssizsansli, 17.11.2024 01:19 tarihinde dedi ki: gönderenin de çükünü kesseler keşke AAHAHAHAHAAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 sanssizsansli, 17.11.2024 01:19 tarihinde dedi ki: gönderenin de çükünü kesseler keşke Ahahahahahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 sanssizsansli, 16.11.2024 17:19 tarihinde dedi ki: gönderenin de çükünü kesseler keşke Abi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 hmfsss hmfss ban kokuyor hmfss hmfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 kim yapmış merak etmedim değil ama anonim kalsın madem yazmadın, şaka yapayım derken komik kaka olmuş gibi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Forum mesajlarını chat gpt ye okutturup ingilterede yaşayan ve son 1 senede aktif olan, lau nın topiclere yazan kişilerin listesini çıkarttırsak, muhtemelen ortaya çıkar veya max 2-3 aday olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Adidas'ta calissan guzel bir hediye olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Güvenliğin yanında açmama şansın yok muydu ya o saçma olmuş. Ben olsam kabul etmeyip yakardım orada 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Takvim duruyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 türkiyede göndersen şaka olabilir ama avrupada biraz kaka olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Sam, 17.11.2024 00:37 tarihinde dedi ki: kim yapmış merak etmedim değil ama anonim kalsın madem yazmadın, şaka yapayım derken komik kaka olmuş gibi lol. Taniosun sende ahauahua, hani tam anlamı ile POE's law su Nazi aptalligi ile dalga geçerken ciddi ciddi dışardan nazi sempatizanı olarak algilanabiliosun sadff, tam Colbert effect. Hani forumda filan sittin senedir alay ediyoruzda ofis filan girince normal insanlara anlatmak çok zor ads. Averaj Avrupalı hele nazi gecmisi ile yuzlesmedigi icin "Iyy naziler çok kotu, hep Avusturyalı ressam Almanları bozdu yoksa çiçek gibiydi almanya. Irkciliga karsiyiz kültürümüzde yok" Meanwhile: 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 (düzenlendi) Masticore, 17.11.2024 06:59 tarihinde dedi ki: Adidas'ta calissan guzel bir hediye olurmus. yaptık geyiğini onun afsdfsad https://edition.cnn.com/2024/04/02/style/germany-adidas-soccer-jersey-nazi-symbol-controversy-intl-hnk/index.html https://www.businessinsider.com/kanye-west-ye-drew-swastika-yeezy-meeting-adidas-report-2023-10?international=true&r=US&IR=T Edit: Zamanlamanin bu kadar les olmasinin sebeplerinden biri bu birde ahahah https://edition.cnn.com/2024/03/22/business/nike-germany-soccer-adidas/index.html Hani birinin ofisine (hele avrupada) nazi takvimi yollamanın doğru olduğu bir zaman dilimi yok ama su konjekturde, özellikle benim isterime absolutely not asffd yapani o yüzden rencide etmiyorum asdfadsf Kasım 17, 2024 Laurelin tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Ben de tam mr mcmahon’ı izlemeyi bitirdim bugün. Adam yıllarca ringde toksik tacizci patron rp’si yaptıktan sonra gerçekten de öyle olmakla suçlanmaya başlayınca işi bırakmak zorunda kalıyor lol. İntiba bir başladı mı gerçekse de değilse de yapışır kalır zaten şakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 WW2 memorabilia koleksiyonu yapıyorum filan der geçerdin ya sdf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Laurelin, 16.11.2024 21:50 tarihinde dedi ki: Hani ya nazileri cok sevdigin icin 1988 olmasina aldirmayip bir takvim aldin yada 1988 yilini o kadar cok seviyorsunki nazilere ragmen takvim aldin... ama neden 1988? neden Waffen SS (nazi gonullu yabanci savascilar) 88 = HH yani Heil H*tler manası taşır, nazi toplulukları arasında yaygın bir amblem olmuştur hatta, o sebeple 1988'i seçmiştir arkadaş, rest gele bir durum değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar