Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 yep, girilmiyor şu an. 1-2 gün önce DİSCORD'DA HER SUÇ İŞLENİYOR diye atv haberi dönüyordu, devletimiz gerekli aksiyonu almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 Discord mu forumu forum mu discordu derken devletin dahil olup discord’u öldürmesi… vpn ile giriliyor ama büyük iş çıkardı çünkü gir bak çık değil pff. Umarım uzun sürmez. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 Çok saçma işler dönüyormuş ya dc de ben hiç bilmiyordum. Umarım iyi bir çözüm bulabilirler, bu süre içinde kapalı kalması hiç sorun değil de çözüm kapatmak değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 (düzenlendi) valla bana BÜYÜK sorun, gbf crew ile bütün iletişim discord'da ve liderim lol. vpn aç-kapa ile uğraşacağız şimdi, kapadığım anda gif bile oynamayı durduruyor lmao. neyse mobile de vpn yükledim ama bu vpn'ler de gider bu gidişle. Ekim 9, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Olm bu ne tür cahillik ya Telefonla da insanları dolandırıyorlar, telefon banlansın 3 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Cokomantis, 9.10.2024 02:44 tarihinde dedi ki: yep, girilmiyor şu an. 1-2 gün önce DİSCORD'DA HER SUÇ İŞLENİYOR diye atv haberi dönüyordu, devletimiz gerekli aksiyonu almış. bir şey atv ye çıktıysa korkucan ondan 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Cokomantis, 09.10.2024 02:44 tarihinde dedi ki: yep, girilmiyor şu an. 1-2 gün önce DİSCORD'DA HER SUÇ İŞLENİYOR diye atv haberi dönüyordu, devletimiz gerekli aksiyonu almış. nerde yayın açıcaz şimdi? teamspeak mi, skype mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Aylardır türk tv’sine bakmıyordum da bayağı discordu damgalamışlar, discord kullanan kitlenin de political weight’i düşük olduğundan kimse sallamaz. Günah keçisi bunu yapacaklar 3-5 incel yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Sıra paticikte. Yerimi alayım da benim başım da yansın 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Oo forum arayüzü çok değişmiş. Elinize sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 ben kullanmiyorum ama forumu olduruyor diye bamlamislardir, cumhurbasganindan "herkes foruma geri donecek" aciklamasi bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 yeni dönenlere temanın nasıl birebir eskisi gibi yapılabildiğini anlatın da vefat etmeaşn adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Rip in pepperonis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Komple interneti yasaklasınlar rahatlayalım 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 “ Çamurun dibe çöküp su berrak oluncaya kadar bekleyecek sabrın var mı?” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Adam diszcordu kapattık diye memnuniyet var falan anlatıyor, güzel icraat yaptık diye satıyordur Beştepe'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 kedi emojilerimi istiyorum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 bu adamlar ne olduğunu bile bilmedikleri pastebin'i kapattı ve sonra unuttular gitti. belki de biri misclick yaptı orada ve şu an ülkece kullanılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 discord üzerinden edevlet ten sızan verilerle çoluk cocuk bir birini tehdit ediyordu. discord kapanır telegram üzerinden devam ederler. 2-3 yıldır bu konuda konuşanları susturdular şimdi iğrenç olaylar yaşanınca discordu kapatarak üstünü örtüyorlar işte. charmquel'in videosunda görmüştüm sanırım birisi bu konuda bir vekili zamanında uyarmış ama vekil sızdırılan verilerle ne olacak ki diyerek geçiştirmiş. sosyal medya ve ülke bu olaylarla yanıp tutuşurken özgür özel atkı örüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 noldu discordcular mecbur foruma mı döndunuz ? bu discordcuların profiline işaret koyalım da kim sonradan dönmus anlasılsın 2 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 (düzenlendi) @Esnaf E-devlet sıızıntı da değil, paralel kanal açmışlar, anlık veri alıyorlar. Yani geçmişte o anki bilgiler sızdı gibi değil, sürekli bilgi alabiliyorlar. Büyük rezalet aslıdna e-devlet'in kapatılması gerek. Ekim 9, 2024 eldar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 eldar, 09.10.2024 16:25 tarihinde dedi ki: @Esnaf E-devlet sıızıntı da değil, paralel kanal açmışlar, anlık veri alıyorlar. Yani geçmişte o anki bilgiler sızdı gibi değil, sürekli bilgi alabiliyorlar. Büyük rezalet aslıdna e-devlet'in kapatılması gerek. bu ciddi ya mi guncel verileri direk gitti he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Alternatifi var mı bunun xbox uyumlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 muhalefetten de tık yok gördüğüm, otobüs altına attılar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar