Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Selamlaar, Inn Tycoon adlı oyunumuzun steam sayfasını biraz önce açmış bulunmaktayız. Oyunumuz Tavern Masterdan esinlenmiş daha az micro management olan chill bir tycoon oyunu. Wishlist sayısı bizim için çok önemli, ekleyebilirseniz çoooook mutlu olurum. İlgilendiğiniz için teşekkürler https://store.steampowered.com/app/2749000/Inn_Tycoon/ 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 (düzenlendi) Güzel olmuş elinize sağlık, başarılar Bunu yazdıktan sonra esinlendiğiniz oyuna baktım da aynısı değil mi? Aynısı değilse de çok fazla benziyor Ocak 4, 2024 xaty tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Ekledim, satısınız bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 neden tavern master'ı çaldınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 xaty, 4.01.2024 13:16 tarihinde dedi ki: Güzel olmuş elinize sağlık, başarılar Bunu yazdıktan sonra esinlendiğiniz oyuna baktım da aynısı değil mi? Aynısı değilse de çok fazla benziyor Çok teşekkürler. Bizim bir reputation ve event sistemimiz var, belirli sürelerde etkili eventler alıp buff ve debufflar alabiliyorsunuz. Onun yanında mevsim sistemi var direk etki ediyor. Tavern Masterdaki fıçı doldurmaca gibi micro managementlar yok. Tabi ikisi de tavern management oyunu. Biz iki kişilik bir takımız ve yapabildiğimiz en kısa sürede yaptık, zaten söylediğim gibi tavern masterdan esinlendik, assetler olarak benzeyen şeyler de var haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Hayırlı olsun, kazancınız bol olsun! Dolar geçişi sonrası Steam'den oyun almaya meh'tim ama sizin oyuna bi istisna yaparım, ekliyorum Wishlist'e. Ben bu Tycoon oyunlarını aynı firmanın farklı konseptlerdeki Tycoon serisi sanıyordum, değilmiş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 ben fikri beğendim gayet, fena da görünmüyor. umarım tutar. başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Çok teşekkürleer. Mena bölgesi için çok ucuz yapmayı planlıyoruz zaten, 2-3 dolar civarı olur gibi düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Tebrikler, kaç kişisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 (düzenlendi) Bir de müzisyen arkadaşımız var, onunla üç Ocak 4, 2024 Revangelis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 ekledim ben de. cok guzel olmus. evet assetler bayagi bi copy paste duruyor ama oyun dinamikleri farkli diyorsun. evet tavern'de en buyuk sikinti da o idi. bi sure sonra yapacak cok bisi olmuyor. (bi sure dedigim aslinda 30dk falan yani) bu gibi dinamikler ile bu oyun daha lezzetli olacak gibi duruyor. basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 naays one. beklenmedik eventlere adapte etme ve ekonomi management. tavern masterda tam eksik buydu. pre order yapabilecekmiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 attım vişliste önünüz açık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 satışınız bol olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Tıkladım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Hayırlı olsun, başarılar dilerim. Tycoon sever olarak listeye attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 başlığı görünce YOL YAPTIK!!1 diyonuz diye geldim oyunmuş... (bu arada barda kavga falan çıkıyor mu mesela arada? yoksa ekleseniz hoş olur bence, iyi satışlar...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Hayirli olsun. Ben tavern oyunu icin bunun çıkmasını bekliyorum: https://tavernkeeper.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Hayda rakibi paylaşıp niye baltalıyorsun şimdi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Ekledik bakalım istek listesine. Takip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 helal olsun. uretici gormek cok guzel. ben de zamaninda ne oyunlar yayinlamistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar