Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 tiLi, 05.12.2024 12:13 tarihinde dedi ki: ben path of exile oynanan bi stream açtığımda hep koşuyorlar sağda solda moblar instant ölüyor şeklinde bir gameplay loop görüyorum. hiç zevkli durmuyor tabi. ama şu videoyu izledim zevkli görünüyor: arpgci değilim cookie clicker gibi vampire survivors gibi mi olcak, yoksa videodaki gibi mi olcak oyun? abi ilk oyunun derdi endgame'in "1 frame'lik sürede ya bütün ekran ölecek, ya sen"e dönüşmesi. chris wilson'ın "oyunu ilk yaptığımızda ekiptekiler 'abi oyun çok yavaş' deyip duruyordu ama daha o zaman bile oyuncuların yamyam gibi hızlanacağını biliyordum, daha da yavaşlatmaya çalışıyordum bidi bidi bid" gibi bişeyler demişliği var. 2'de de yavaşlatmaya çalışmışlar bayağı. olmuş gibi duruyor ama daha endgame ya da campaign'in bilmemkaçıncı act'ini göremedik tabi, lvl 3 karakterin dövme hızıyla endgame'ci ayıboğanlarınkinin aynı olmayacağı aşikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Chrisin en buyuk sorunu surekli bunlardan dert yanip sonra yeni sezonda tamamen speed gerektiren mekanikler eklemesiydi oyuna. Ayrica her 3 ayda %90 ayni seyleri yaptigin bir oyun zoraki yavas olursa bi noktadan sonra hakkaten bayar. Abidik mekanikler eklemedikce oyuna yavas oynamak isteyen gitsin oyle bir build yapsin ama 1. oyunda oyle bir build ile flawless chayula icin good luck derim sadece. Oyun seni bundan oturu cezalandirmadigi surece bir problem yok. Bir suru skill combosu var bu tarz oynanabilecek. Ben sahsen speedy buildleri seviyorum zoom zoom. Almasinlar elimizden o olayi. Ayni zamanda bir arkadasim var dusen her seyi lootluyor rare olan belki piyango tutar diye. Benim 2 dk da clearledigim mapi adam 20 dkda 6 portal yapiyor loottan oturu. Ya da bir streamera bakiyorsun uber bossu 15sn de kesiyor kagit bir build sadece dps kasmis ote yandan quin izliyorsun ayni bossla 40dk ugrasiyor. Dedigim gibi mecbur kilmadiklari surece build diversity extreme bu oyunda herkese gore bir build vardir illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Streamerları bi kenara bırakıyorum, keza onlar izleyici neyi seviyorsa ona göre content yapar ama önemli olan income/hour metası. Eğer zoom zoom delirium breach en karlı hale gelirse buildlerin çoğu oraya yönelir yine, oyunun yavaşlaması için bossların act bossları gibi uzun ve yavaş dikkatli fightlar olarak kodlanması yetmez benzer ölçekte getiri vermesi lazım income/h bazında, keza maraketh sanctum falan bunlar da zumzum olmayan content ama risk reward dengesi iyi kurulmadıysa tüm meta eskisi gibi bir saniyede ekran temizlemeye kayar. Bence burda en etkili olacak mekanik map başına tek deneme değişikliği, eskiden ölsem bile 5 portalım daha var diyip dalardık aşırı rollanmış maplere, hem o quant multiplierların biraz daha geriye çekilip nerflenmesi hem de riskin artması falan genel bi yavaşlama yaratabilir. Ki özellikle quant multiplier mekaniklerindeki enflasyon azalırsa bloated content geldiğinde bile poe1e göre daha yavaş devam eder meta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Erken erişime girmek istesem hangisi daha mantıklı? Steam de 15 dolar erken erisim+300 points veriyor bu puanlarıda stash mtash almakda kullanabiliyoruz yaniliyorsam? Oyun ciktiginda bu stashlara ne kadar bayılmamız gerekecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Bugün stash tab sale başlıyor, yarın oyun çıktığında fiyatlar bunu yansıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Frostbite, 05.12.2024 15:58 tarihinde dedi ki: Erken erişime girmek istesem hangisi daha mantıklı? Steam de 15 dolar erken erisim+300 points veriyor bu puanlarıda stash mtash almakda kullanabiliyoruz yaniliyorsam? Oyun ciktiginda bu stashlara ne kadar bayılmamız gerekecek? Evet en mantıklısı o 15 dolar 300 puanlık paket. Bu stashleri almak zorunda değilsin, stashsiz de oynanıyor hele campaign early mapping falan pek aramazsın bile. Ama oyuna çok vakit gömüp endgame yapacaksan ek stash tabler çok kolaylaştırıyor bazı işleri, o yüzden coinleri hemen harcamayın indirimler sırasında en en gerekli tableri alın. Yarınki indirimde de bişey harcamak zorunda değilsiniz, 2-3 ay sonra en geç bi indirim daha gelir illa, biraz endgame görülsün hangi tabler faydalı ortaya çıksın ona göre harcayın. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 ad3m, 05.12.2024 14:45 tarihinde dedi ki: Chrisin en buyuk sorunu surekli bunlardan dert yanip sonra yeni sezonda tamamen speed gerektiren mekanikler eklemesiydi oyuna. Ayrica her 3 ayda %90 ayni seyleri yaptigin bir oyun zoraki yavas olursa bi noktadan sonra hakkaten bayar. Abidik mekanikler eklemedikce oyuna yavas oynamak isteyen gitsin oyle bir build yapsin ama 1. oyunda oyle bir build ile flawless chayula icin good luck derim sadece. Oyun seni bundan oturu cezalandirmadigi surece bir problem yok. Bir suru skill combosu var bu tarz oynanabilecek. Ben sahsen speedy buildleri seviyorum zoom zoom. Almasinlar elimizden o olayi. Ayni zamanda bir arkadasim var dusen her seyi lootluyor rare olan belki piyango tutar diye. Benim 2 dk da clearledigim mapi adam 20 dkda 6 portal yapiyor loottan oturu. Ya da bir streamera bakiyorsun uber bossu 15sn de kesiyor kagit bir build sadece dps kasmis ote yandan quin izliyorsun ayni bossla 40dk ugrasiyor. Dedigim gibi mecbur kilmadiklari surece build diversity extreme bu oyunda herkese gore bir build vardir illaki. oyunun esas fanbase'i böyle istiyo demek ki, muhtemel gene zoom zoom olur diye atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 PoE'yi en son 2019'da falan oynayıp sonra salmıştım. 27 dolarlık supporter pack'i alarak bekliyoruz. geçen nette elinde makas ile sizi kovalayan hamile bir zombi boss gördüm, combatın ortasında elindeki makas ile karnını kesip fetüsü summonluyor yancı olarak inanılmaz sdf, adeta d2'nin o sakatat dükkanı gibi bir ortam... Sınıflar ve ascendancy'ler hakkında güzel bir video var mı bakıp karar verelim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 kimse bilmediği için mümkün değil şu an video vs. olması. 2 haftaya düşmeye başlar buildler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 bir de benim ilk PoE'den steam üzerinden aldığım; Currency Stash Tab Premium Stash Tab var. Bunlar PoE 2'ye taşınacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 tiLi, 05.12.2024 16:44 tarihinde dedi ki: oyunun esas fanbase'i böyle istiyo demek ki, muhtemel gene zoom zoom olur diye atıyorum Genel olarak evet ama bunlari yapabilmen icin poe1 de movement skiller ya da direk movement speed stackliyordun bunlar poe2 suan olmayacak movement skilleri ya charge ediyon ya da target istiyor falan. Suan oyun hizi grim dawn havasinda gorunuyor. 2 haftaya genel hali belli olur ea bitimine kadar da milletin genel tepkisine gore ya degisim gelir ya da begenmeyen gitsin poe1 oynasin moduna gecerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 pattisliborek, 5.12.2024 18:20 tarihinde dedi ki: bir de benim ilk PoE'den steam üzerinden aldığım; Currency Stash Tab Premium Stash Tab var. Bunlar PoE 2'ye taşınacak mı? Tasiniyor hepsi. 480 dolar harcayamamisim bu arada sevinmedim degil xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 axedice, 05.12.2024 15:29 tarihinde dedi ki: Streamerları bi kenara bırakıyorum, keza onlar izleyici neyi seviyorsa ona göre content yapar ama önemli olan income/hour metası. Eğer zoom zoom delirium breach en karlı hale gelirse buildlerin çoğu oraya yönelir yine, oyunun yavaşlaması için bossların act bossları gibi uzun ve yavaş dikkatli fightlar olarak kodlanması yetmez benzer ölçekte getiri vermesi lazım income/h bazında, keza maraketh sanctum falan bunlar da zumzum olmayan content ama risk reward dengesi iyi kurulmadıysa tüm meta eskisi gibi bir saniyede ekran temizlemeye kayar. Bence burda en etkili olacak mekanik map başına tek deneme değişikliği, eskiden ölsem bile 5 portalım daha var diyip dalardık aşırı rollanmış maplere, hem o quant multiplierların biraz daha geriye çekilip nerflenmesi hem de riskin artması falan genel bi yavaşlama yaratabilir. Ki özellikle quant multiplier mekaniklerindeki enflasyon azalırsa bloated content geldiğinde bile poe1e göre daha yavaş devam eder meta. Haftalik kilitlenmedigi surece her content speedrunlanmaya mahkum. Bunu asabilecek oyun yok. ha ama movement speed ve attack speedi limitlersen gorsel olarak yavaslar oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 (düzenlendi) Cokomantis, 04.12.2024 21:12 tarihinde dedi ki: steam'e pre-load yok, pc'de önden kendi client'ını indirebiliyoruşmuşuz sadece =/ https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3591631 attığım link'teki faq'da pc pre-load için sadece kendi client'larından bahsediyor diye bu sonuca varmıştım (doğal olarak) ama steam'de de açılmış pre-load, lesgooooo Aralık 6, 2024 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Cokomantisin de dediği gibi cayır cayır indiriyor Steam. Yardırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 release ile beraber topik susmus, nasi oyun iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Akşam 10da açılıyor serverlar ama bu hypela 1.5 milyonu bulur oyuncu sayısı, kaldıramazlar bu gece aşırı lagli olur oyun. Ben 1 aylık GFN açtım belki biraz daha rahatlatır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Ve GFN yetiştiremedi asd. Neyse download yeni bitti yalnızca 5k sıra var, birazdan girmiş olurum. Sanırım 2 saat falan serverlar kendine gelememiş herkes yeni girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Gençler bu arada Paticik diye gült kurduk, benim çar Sorcdice ama steamden falan da ulaşıp invite isteyebilirsiniz. Bu arada hiç sorun yok lan oyunda takır takır oynanıyor. Ama zor baya, bosslarda paso ölüyorum öğrenene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Ben ilk oyunu beta surecinde oynayip, sonra desync mi ne o sorunlar filan bir ara hypei patladigindan sonra girmemistim bir daha, bana kalirsa yeni bir oyun degil , daha iyi bir oyun yapmislar. Fanlara sadik kalmislar. Guzel olmus risk almamislar. Videolardan ben cok farkli bekliordum cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 (düzenlendi) d Aralık 7, 2024 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 İlk defa poe oynuyorum, oldukça beğendim 1.5 saat kadar oynadım lvl 7 civarındayım. Çok iyi bir d2 oynuyor gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 kalkanadam yaptım bi tane, wasd deniyim dedim blok + movement karışmasın diye. geri dönemiyom =.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 ne zaman beleşe oynarız bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar