Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Topla v0.91 [2023 versiyon]

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...

Hellö,

Emektar 1050 ile d4 bi şekilde oynanıyor diye seviyordum ama Starfield videoları düşmeye başlayınca gpu değişimi kaçınılmaz oldu. Ablam geliyor 10 güne dubaiden, kart fiyatları da buraya göre bi tık iyi bi kart yapıştırayım dedim. 

Önce dedim ki eskisi gibi saatlerce oyun oynayamıyorum, çok para harcamadan halledeyim bu işi, RTX 3070 Ti var bi tane, 11,5k TL'ye geliyor. Sonra dedim ki almışken 4070 alayım uzun bi süre de değiştirmeme gerek kalmaz, VRAM istemeye başlamış oyunlar onunla da ilgili sıkıntı yaşamam, şöyle 2 tane 4070 buldum ucuz yollu: ASUS Dual RTX 4070 OC Edition (15,6k)vs MSI Ventus 3x RTX 4070 (15,8k) Fiyatlar hemen hemen aynı, birisi 2 fan birisi 3 fan, MSI için coil whine yorumlarını görünce dual asus daha mantıklı geldi.

Tabii "ona o kadar para vereceğime bunu alırım" laneti peşimi bırakmıyor, 4070 Ti'ların performansının çok iyi olduğu söyleniyor, azcık daha vereyim de Ti mı alsam dedim, bütçemi de aşıyor gibi ama yorumlarınızı bekliyorum: PNY RTX 4070 Ti OC (19,7k) vs ZOTAC RTX 4070 Ti OC (20,7k) PNY'yi hiç bilmiyorum, Zotac hiç kullanmamış olsam da yıllardır bi kulak aşinalığı var, bunların TR'de servisi var mıdır nasıldır bilgisi olan var mıdır?

Asus 4070 kafamda bi tık önde şu an

Sosyal ağlarda paylaş

4070 12 gb arkadaşlar hem de piyasadaki en ucuz 4070 inno3d'nin olan, o da 12 gb. kim biri attı onu ortaya 8 gb diye, AĞBİ NİYE Tİ ALMADIN Tİ ALCAKTIN diyo herkes, bakıyorum perf. farkına + fiyat farkına, koskocaman bi nope bence.

3060 vs 3060ti arasındaki fark gibi değil kanımca 4070 vs. 4070ti

Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR, 12.06.2023 17:32 tarihinde dedi ki:

Hellö,

Emektar 1050 ile d4 bi şekilde oynanıyor diye seviyordum ama Starfield videoları düşmeye başlayınca gpu değişimi kaçınılmaz oldu. Ablam geliyor 10 güne dubaiden, kart fiyatları da buraya göre bi tık iyi bi kart yapıştırayım dedim. 

Önce dedim ki eskisi gibi saatlerce oyun oynayamıyorum, çok para harcamadan halledeyim bu işi, RTX 3070 Ti var bi tane, 11,5k TL'ye geliyor. Sonra dedim ki almışken 4070 alayım uzun bi süre de değiştirmeme gerek kalmaz, VRAM istemeye başlamış oyunlar onunla da ilgili sıkıntı yaşamam, şöyle 2 tane 4070 buldum ucuz yollu: ASUS Dual RTX 4070 OC Edition (15,6k)vs MSI Ventus 3x RTX 4070 (15,8k) Fiyatlar hemen hemen aynı, birisi 2 fan birisi 3 fan, MSI için coil whine yorumlarını görünce dual asus daha mantıklı geldi.

Tabii "ona o kadar para vereceğime bunu alırım" laneti peşimi bırakmıyor, 4070 Ti'ların performansının çok iyi olduğu söyleniyor, azcık daha vereyim de Ti mı alsam dedim, bütçemi de aşıyor gibi ama yorumlarınızı bekliyorum: PNY RTX 4070 Ti OC (19,7k) vs ZOTAC RTX 4070 Ti OC (20,7k) PNY'yi hiç bilmiyorum, Zotac hiç kullanmamış olsam da yıllardır bi kulak aşinalığı var, bunların TR'de servisi var mıdır nasıldır bilgisi olan var mıdır?

Asus 4070 kafamda bi tık önde şu an

Yurt disindan alacagin urunun TR'de servisi olsa ne farkedecek?

Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR, 13.06.2023 22:43 tarihinde dedi ki:

Teşekkürler yorumlar için. 4070 ti çok daha mantıklı geliyor fakat 20k veremeyeceğim gibi, bu hafta bi bütçe kontrol yapıp geçicem siparişi. Tekrar teşekkürler ^^

ben de aynı konumdaydım 3 ay önce zorlayıp 4070ti alıp geçtim memnunum.

Sosyal ağlarda paylaş

µh, 14.06.2023 11:00 tarihinde dedi ki:

ben de aynı konumdaydım 3 ay önce zorlayıp 4070ti alıp geçtim memnunum.

Tekrardan selam,

PC bileşenlerine biraz geri kalmışım ya yine basit sikko bi sorum olacak ^^

i7 8700k + rog maximus xi hero (z390) var. Moboya baktığımda PCIe 1.0 diyor. Karta baktığımda PCIe 4.0 diyor. Soketler direkt uyuyor mu, yazılım güncellemesi yapılsa yetiyor mu? CPU+mobo da değiştirmeyi düşünüyorum önümüzdeki ay belki Ağustos'ta, o zamana kadar kart yatacak mı acaba? 

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...