Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 open source, $530 harcayarak kendi evindeki pc ye kurmus. gpt3.5 denklikte chatgpt lokalden internet gerekmeden kullanabiliyormus. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 AI icin ayri bir bolum acmayi dusunuyorum. ChatGPT ve diger AI toollar uzerine daha derinlemesine paylasim yapabilmek icin. Planlarim arasinda ChatGPT de yaptiginiz isler icin ayri ayri konular acip diger uyeler ile paylasmak da var. ChatGPT history mesela pek kullanisli degil. Sordugunuz soruya aldiginiz kullanisli bir cevabi, eger cok ozel degil ise burada paylasip o paylasiminiza ait ozel konular acmak muhabbeti daha odakli tutup erisimi de daha kolay yapabileceginden bana mantikli geldi. Yapayim mi? Like falan basin ona gore atilicam 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 trumpin ai ile imtihani : 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 @DynamicK 3 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 bütün bu ai modellerini, chat olsun art olsun, lokal kullanabilmek bence son derece önemli çünkü üçüncü kişilere finansal ya da ahlaki olarak bağlı kalmadan, kısıtlamasız ve net bağlantısından bağımsız, tamamen kullanıcının emrine amade olması gerekli. aksi takdirde her türlü manipülasyona açık ve ticari çıkar için zayıflatılmış bir konumda kullanıcı. ayrıca bu ai tartışmalarının maalesef birincilikten düşmeyen kısmı “bundan kim para kazanacak, kim para kaybedecek” ve boğuyor bütün konuyu gördüğüm yabancı forumlarda. bireysel kullanıcı başkalarına para kazandırma/kaybettirme için bir vasıta olmayınca çok daha sağlıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Bireysel kullanıcının ne işine yarıcak ki para kazandırma gayesi olmadıktan sonra? Hani dall-e, midjourney vs. falan bir yere kadar mantıklı. Worst case'de kendine avatar, bilgisayarına masaüstü resmi yaptırırsan da bilgisayarına kurulu bir chatbot'la kişisel ne işini halledebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 yerel çalışması demek internet’e erişemeyeceği anlamına gelmez ki? benim anladığım oydu yazılandan. ben şahsen bulutta başka şirketlerin denetiminde filan olmayan bir chatbotu tercih ederim daha yavaş bile çalışsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Geçen denk gelmiştim GTP-3 seviyesindeki AI modelini bilgisayar, telefon hatta Raspberry Pi'de çalıştıracak şekilde optimize etmişler: You Can Now Run a GPT-3 Level AI Model On Your Laptop, Phone, and Raspberry Pi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 OpenAI bugün ChatGPT plugin'lerini tanıtmış. Expedia, KAYAK, Wolfram ve Klarna gibi farklı şirketlerin plugin'ini kullanarak sorgulama yapabilmek mümkün hale getirilmiş. Şimdilik sınırlı sayıda geliştirici ve ChatGPT Plus kullanıcısına açılmış: ChatGPT plugins Şirketlerle geliştirdikleri plugin'ler dışında web browser ve code interpreter diye 2 tane kendi geliştirdikleri plugin'i de duyurmuşlar. Web browser olan ile artık resmen internetten veri çekebilir hale gelmiş. Code interpreter ise Python olarak matematik soruları çözümü, dosya formatı dönüşümü, veri analizi ve görselleştirme yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Firmalar da direk basladillar reklamlarini yapmaya. Klarna mesela biraz once sosyal medyadan ChatGPT entegre eden ilk firmalardan biri olduklarini, alisveriste musterilerine daha iyi deneyim yasatmak icin kullanacaklarini soyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Haha, çok tatlı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 çok güzel, dos ekranını görünce çocukluk anılarım canlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 şu çok doğru ya. Hepsiburada falan on kat iyi bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Bakalim GPT4 otesini gelistmeyi 6 ay durdurmalari icin 1000 ustu is ve bilim dunyasinin onde gelenlerinin topladigi imza kampanyasi nasi sonuclanacak. Bence durdurmazlar ama isin icinde yatirimcilar falan olursa is degisebilir. https://www.reuters.com/technology/musk-experts-urge-pause-training-ai-systems-that-can-outperform-gpt-4-2023-03-29/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 bunun amacı ne peki? 6 ay durdurunca ne olacak? pek anlamadım. Google yetişsin diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Okullarda odevleri gpt ye itelememis millet. Sozlu sinav yapmayi dusunuyorlar. 6 ayda en azindan egitim alanindaki kisitlamalari hakkinda fikirbirligine variriz gibi bir argumanlari var. Next big thing ne zaman AI olucak diyorduk, cotank diye onumuze dustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 sizi bilmem de benim modern zamanlar deneyimim boyle hadiselerin directed by adam mckay yazisi cikana kadar durmamasi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 The government of Italy has banned ChatGPT, the AI chatbot developed by OpenAI, saying that it lacks an age verification system and that its collection and processing of user data is in violation of the country's privacy laws. https://www.pcgamer.com/italy-bans-chatgpt/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Gallant, 1.04.2023 02:00 tarihinde dedi ki: Okullarda odevleri gpt ye itelememis millet. Sozlu sinav yapmayi dusunuyorlar. 6 ayda en azindan egitim alanindaki kisitlamalari hakkinda fikirbirligine variriz gibi bir argumanlari var. Next big thing ne zaman AI olucak diyorduk, cotank diye onumuze dustu. eğitim hayatımızda teknolojiden en az etkilenmiş alan olabilir. 300 yıl önce de üniversitede sistem buydu hala aynı. akademi ve eğitimde çok major değişiklikler olması lazım kesinlikle ortada müthiş bir verimsizlik var. belki bu ai olayı vesile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 saçma sapan bir karar. insanlar sanıyor ki öğrenciler ödev yaparak bir şey öğreniyor. düşünme yetisi öğretilmeyen ezber ile işleyen eğitim sistemi AI'yi engellese ne olacak. wikiden c/p yapmaya devam edecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 OpenAI'ın CEO'sunun doğru bir benzetmesi var bu konuda. Bilgisayarlar yokken hesaplama muhabbetlerini düşünün. Computer aslında bu hesaplamaları iyi yapanlara denirdi. WW2'den Nasa'ya her türlü mühendislik işlerinde hesaplamaları bunlar yaptı. Taa ki hesap makinesi ortaya çıkıncaya kadar. Artık kimse 245325 ile 325423'ü çarparken kafadan yapmak zorunda değil. Eğitim sistemini de değiştirdi, yaşama şeklimizi de, ilerleme hızımızı da. Eminim ki o zaman da gelenekselci proflar çıkıp hesap makinesi gençleri etkiliyor, hesaplama yaptıramıyoruz şeklinde yakınmıştır. Biz daha fazlasını düşünmek istiyorsak, bazı şeyleri otomasyona almamız gerekiyor. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 kizillelma, 1.04.2023 01:33 tarihinde dedi ki: The government of Italy has banned ChatGPT, the AI chatbot developed by OpenAI, saying that it lacks an age verification system and that its collection and processing of user data is in violation of the country's privacy laws. https://www.pcgamer.com/italy-bans-chatgpt/ welcome to europe bunlar 1 adim ileri gidemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Bu etali ne yeto cikti ya. Pandemide de ellerine yuzlerine bulastirdilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 (düzenlendi) Bing AI versiyonu sasirtici sekilde guzel calisiyor bazi seyler icin. "who is x?" gibi sorular mesela veya x kitabin 3. chapter'ini ozetle... Nisan 1, 2023 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar