fresia Mesaj tarihi: Aralık 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2022 bi de para mı vercez hem bizden veri beslenecek hem de üstüne para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2022 Vercen tabi, vermessen verenler cevaplarini alir o guzel atlarina binip giderler, sen de bedeve google da yarim saat grinding yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2022 ben product olmak istiyorum, ruhumuza işledi beleşcilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2022 2 saat önce, senko dedi ki: vay ben eşşeğim aylik abonelik olur diye dusunuyordum ben Sorduğum her soruya yanlış cevap verdi diye aglamadin mi olm sen, neye bozuldun nsjsjsnsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2022 bilerek zor sordum kolay sorulari guzel yanitliyor, aktif kullaniyorum zaten. Limitlerini zorladigimda patladi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2022 (düzenlendi) Ben de pek zorlamadim, memnunum açıkçası, ama tabiki de para ödemem ben de sfddf. Google bi counter attack getirir diye düşünüyorum Aralık 17, 2022 Laorx tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2022 8 saat önce, orc_lord dedi ki: ChatGPT'i geliştiren OpenAI bu ürün ile 2024'e kadar 1 milyar dolar kazanmayı amaçlıyormuş. Sorgu başına ücretten ziyade dönen içeriğin uzunluğuna göre ödeme alacağını söylüyorlar. Zaten playgrounddaki chat işlevi de token mantığındaki kredilerle çalışıyor. Ödeme ve ücretlendirme mantığı direkt hazır, ne zaman ücretli olacağı konusu soru işareti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 Bu olmaz. Ben pay as you go ya karsiyim, ben isterim ki vericem aylik 10 dolar, vurucam kirbaci. Duś ta dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 no, no, no pay, or not going to happen. Vermem la para buna, dolarla çalışacağı için bize göre pahalı olur bu. İki sayfalık soruya gömçürcek 15 dolar. Görcen şambreli. Adını OpenAI demesinler bari, PayAI olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 On 18.12.2022 at 02:25, reyou dedi ki: Bu olmaz. Ben pay as you go ya karsiyim, ben isterim ki vericem aylik 10 dolar, vurucam kirbaci. Duś ta dahil. aynen atayim 10 euro sabah aksam yardirabileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Para vermeyenler para verenlerin paylasimlarini feed de gorunce 2 aya kalmaz alirlar zaten sdf clubhouse hesabi hype kalir bir sure sonra bozar, google bedava versiyonunu cikarir ki simdiye kadar cikarmamalari aptallik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 detroit become human 2040'a kadar olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 Keşke her kelimeden sonra mola vermeseymiş video sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 o adamın konuşması öyle ama çok iyi kanalı. hep en yeni computing içeren şeyleri işliyor ai, görsel, ses vs gereksiz uzatmadan esası anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 konuşmaya dayanamadım diye kapattıydım ben de yarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2022 chat gpt o kadar basarili ki kotu cevap verdi mi kendimden suphe ediyorum sormasini mi beceremedim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2022 google aramasını böyle bir şeye çevirmeli yakında. "arama yapmayı öğrenin" yerine direk ne aradığımızı bize söyleyebilen bir sistem var. chatgpt fazla başarılı aradığım şeyleri bulma konusunda. tarım işleri yapan robot var mı diye soruyorsun. konuşa konuşa markasına kadar her şeyi veriyor. ama soru sormak kısmı bazen sinir edebiliyor. alakalı link ver dememe rağmen herhangi bir sitenin linkini vermiyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2022 öğrendiği zamandaki içerikler hala aktif olmayabiliyor. video linki isteyince silinmiş oluyor fln. google ilerde bu tarz bi sistem geliştirip onu da günlük update edince istediğimiz ideal ai olur büyük iht. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 çok da akıllı değilmiş gene de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Hahah iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Aynı soruyu Mike's mother olarak sorsa büyük ihtimalle bilir. Hatta merak ettim deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Bak bunu seviyorum işte. Böyle böyle öğreniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 ogretmeyin sonra isimizi caliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 2 saat önce, axedice dedi ki: Bak bunu seviyorum işte. Böyle böyle öğreniyor. John connor geçmişe geldiğinde seni bulacakmış. Her şey bu öğrettiğinle başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2023 GPT-4'ün yanında bu halt etmiş diyor, aklınızı uçuracak diyor. https://the-decoder.com/gpt-4-will-be-a-monster-and-chatgpt-just-the-foretaste/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar