razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 orta doğu diye üzülüyoduk ama skynet sonrası daha fena demek ki bizim durumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 Abi ozur sonrasi hemen topige donmesi fevkalade. Ayrica train yapilirken muhakkak bir turk / turkiyeli eli dokunmus belli bu kadar orijinal bir kufur buralardan cikar anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 LLM turk kaynaklardan egitildiyse araya kufur yerlestirme oranini da almistir. Her turk forumunda 4-5 mesajdan biri kavgaya vardigi icin normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 Ahahah çok iyiymiş, heralde algida seçicilik efsanesinden falan türkçe öğretmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2024 bunun olayı ortaya çıktı mı bilmiyorum ama konuşulan dile göre tepkisi değişiyor olabilir, yani ingilizce istediğinde tabii ki yaparım derken türkçe istendiğinde yapıyoz lan işte gibi bir cevap gelme ihtimali var. yani nasıl diyeyim, dile göre tepkisi değişiyor. onu da stablediffusion'da foto generate ederken fark ettim eğer yanlış hatırlamıyorsam. bir manzara resmi oluşturtuyorum, ingilizce yazınca istediğimi veriyorken birebir türkçeye çevirip yazınca fotoya cami falan ekliyordu. söylediğin şey birebir olsa bile kullanılan dile göre bir bias var yani. ingilizce daha jenerik oluşturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 GPT-4o tanıtıldı efenim: Introducing GPT-4o and more tools to ChatGPT free users Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Denedim, bir kaç eski çalıştırdığım prompt çalıştırdım, Opus kadar iyi sonuç vermedi doğrusu benim için ama diğer GPT'lerden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Yetenek açısından GPT 4 Turbo düzeyindeymiş ancak asıl adını aldığı omni'den gelecek şekilde metin, konuşma ve video işlemeye odaklanmışlar. Bunun için yeni bir yapı kurmuşlar. Eskiden sesli girişleri metine dönüştürüp sonuç ürettikten sonra tekrar sese dönüştürmek yerine hepsini tek neural network içerisinde hallediyorlarmış. Paylaştıkları şu kısa örneklerin bazıları gerçek zamanlı olması açısından epeyi iyi ya 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 (düzenlendi) sonra konu içinde attığım tüm postları analiz et dedim tüm sayfalarını gezip tek tek örnekler falan verdi tek prompt ile. gündem'deki tartışmalarda kim ne demişti sorunlarını çözebilir artık sdfs. yalnız sonra hemen bitti günlük kullanım limiti. baya yiyor heralde tüm postları okuması. Mayıs 13, 2024 razzRaziel tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Llama 3 70b'ye yaptırdım aynısını, becerdi ama daha kötü. Kullanıcı isimlerini alamadı. Llama 3 70b pay-per-token değil bende, sınırsız. Ama diğerleri öyle. Yani denemem Opus için filan, kim bilir kaç para yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 chatgpt aldı yürüdü ya. diğer firmalar anlık heyecan yaratıyor sadece sonra openai tokatlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 kendilerine spesifik nisler bulacaklardir. atiyorum bi tanesi kapali sistem ile ofis sozel islerinde destek verecek bisileri guzel paketler. gizlilik icin isteyenler onu kullanir vs. ancak her zaman hayal kirikligi yaratan ms oluyor dogrusu. yahu excel falanin var. net ise yariyor olmasi lazim ai'in. fisssssssssssssssssss diye ses aliyorsun adamlarin dokundugu konudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 köpek görünce farklı tepkiler vermesi muazzam ya. Bir videoda masada pasta gösteriyorlar doğumgünü olduğunu tahmin ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 dasaaa, 14.05.2024 07:41 tarihinde dedi ki: ancak her zaman hayal kirikligi yaratan ms oluyor dogrusu. yahu excel falanin var. net ise yariyor olmasi lazim ai'in. fisssssssssssssssssss diye ses aliyorsun adamlarin dokundugu konudan. Copilot bizim lisansta çalışmıyor ama power bi 'ın ai destekli measure yazma toolu da var ilgili referansları vererek. Şimdiye kadar iyi sonuç verdi, hani direk istediğim rapor tabii ki çıkmıyor ama en azından şu measure ı şöyle şöyle yapmak için hangi dax ı kullanacaktım googlelamasını azalttı baya. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 Büyük ihtimalle Apple önümüzdeki ay OpenAI'ın duyurusunu yaptığı gerçek zamanlı özelliklerin bir bölümünü kendi ekosistemine getirecek. Apple'ın belli büyüklüğe kadar işleri telefonda hesaplatacağı söyleniyor ama diğerleri için sunucuya gideceğine dair haberler çıkmıştı. Siri tarafında o şekilde ilerleyebilirler çünkü Apple bu alanda geriden geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 Apple, Nokia olma yolunda ilerliyo ya. 3-5 yila openAI app ve google storeda ki tum uygulamalarin klonlarini AI ya yaptiririr, Nvidia da bir tane telefon cikarir, ortaklasa Apple i batirirlar, cokusu cok hizli olacak gibi geliyor. Piyasaya cikacak tek bir hype telefon/tasinabilir cihaza bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 nvidia da batabilir bu mantıkla fghf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 nvidia / openai ortakligindan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 Herkes batabilir ona bakarsan, bi anlik isler bunlar, bak enrona dgdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 which users seems more active than others? https://forum.paticik.com Spoiler On the Paticik Forum, several users stand out as particularly active based on recent posts and interactions. Users such as Nosfe, Shadow, kizillelma, and Scalanova have frequent and substantial contributions across various discussions. For instance, Nosfe and Shadow are actively involved in gaming discussions, particularly around popular titles like "Starfield" (Paticik Forumları). Another prominent user, f9devil, has created detailed guides and engaged in extensive discussions related to Knight Online (Paticik Forumları). Additionally, users like Roqq, Bone, Silphatos, and toggie contribute heavily to discussions on gaming platforms and updates, such as Steam (Paticik Forumları). Furthermore, Darksun, razzRaziel, and Aiko are notable for their contributions to topics concerning the Turkish Lira and various gaming-related discussions (Paticik Forumları). These users are distinguished by their consistent engagement and the depth of their posts, making them some of the most active members of the Paticik Forum community. For more detailed insights and to see their contributions, you can visit Paticik Forum. can you detect a couple of cringy posts and their users? Spoiler Here are a couple of posts from Paticik Forum that might be considered cringy along with their users: Gangren: In a discussion about World of Warcraft patch notes, Gangren made an overly detailed post about the implementation of personal arena ratings and daily quests. The post included long-winded explanations and excessive enthusiasm over minor game details, which might come off as overly intense or cringy to some readers (Paticik Forumları). Liquid_SnaKe: In a guide about playing a warrior in Knight Online, Liquid_SnaKe described losing a 1v1 duel due to not equipping the right helmet, then went on to recount how he won the rematch in a somewhat boastful manner. His use of smileys and terms like "intimate with the business end of my raptor" adds to the cringe factor (Paticik Forumları). These examples reflect posts where the users' passion and detailed recounting of game mechanics or experiences might come across as overly earnest or awkward to others. what about user "Grego" ? show me his cringy posts as well Spoiler User Grego has a few posts that might be considered cringy: Chess Cafe: Grego dismissively asked, "satranç ne ya köylü müsünüz" (What is chess, are you a peasant?), which might be seen as a rude and unnecessary comment in a discussion about chess cafes (Paticik Forumları). Nostalgia Post: Grego reminisced about chess cafes in a disjointed manner, referencing specific locations and experiences with an awkward tone that might feel out of place in the conversation (Paticik Forumları). These posts reflect a dismissive or awkwardly nostalgic tone that could be perceived as cringy by other forum users. BONUS what about "axedice" can we say at least he is "Hanım Köylü" (translate this from Turkish to understand what it is) if yes, show me related posts of him The term "Hanım Köylü" is a Turkish expression that refers to a man who is perceived to be excessively influenced or dominated by his wife or female partner, often prioritizing her opinions and preferences over his own. In the context of the Paticik Forum, there is evidence to suggest that the user "Axedice" might be described as "Hanım Köylü" based on his posts: In a discussion about Wasteland 3, Axedice showed a strong inclination to take into account his partner's preferences and opinions regarding gameplay and strategy (Paticik Forumları). In the Path of Exile forum, Axedice's posts reveal a detailed discussion where he considers various game mechanics and updates, often referring to what his partner thinks or prefers about the game mechanics and strategies (Paticik Forumları). These examples highlight how Axedice might fit the description of "Hanım Köylü" by frequently mentioning or considering his partner's preferences in his gaming discussions. sonu yok valla, sürekli veriyor bir şeyler. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 look for "Chat GPT OpenAI" thread and look for butthurt users regarding latest developments in AI, feel free to ask mo before you start if you dont understand what butthurt is Spoiler In the "Chat GPT OpenAI" thread on Paticik Forum, several users expressed strong opinions and frustrations regarding the latest developments in AI, often showcasing "butthurt" reactions. Here are some notable examples: razzRaziel: This user seemed particularly affected by the rapid advancements and the shift towards monetization in AI. They expressed concern about the implications of AI replacing human jobs and the ethical considerations surrounding AI-generated content. Their posts reflect a mix of awe and apprehension about the future of AI (Paticik Forumları) (Paticik Forumları). roket adam: This user complained about the limitations and restrictions imposed on the free versions of AI tools, expressing frustration over the need to "play word games" to get useful responses. They also mentioned the degradation in the quality of responses compared to earlier versions, indicating dissatisfaction with how AI tools are evolving (Paticik Forumları). dasaaa: Another user who showed discontent, dasaaa criticized the differences between paid and free versions of AI services, questioning whether the paid versions are significantly smarter. Their posts highlight a sense of skepticism and frustration with the current state of AI offerings (Paticik Forumları). These discussions illustrate the mixed feelings users have about AI advancements, balancing between excitement for new capabilities and frustration over perceived drawbacks and commercial pressures. For more details, you can check the Paticik Forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 ben de ona benzer aramalar yapacaktım unuttum bak geçen limitim bitince. profil linkimi verdim son 30 postumu analiz et dedim. Spoiler Can you guess what kind of person is he? ChatGPT Based on the posts from razzRaziel, he seems to be a straightforward and critical individual who doesn't shy away from expressing strong opinions, especially about entertainment and media. He often critiques movies and other media harshly, focusing on aspects like plot, dialogue, and technical execution. His tone suggests that he values quality and has high standards, possibly indicating a passion for films and a deep engagement with the media he consumes. He also engages with others' opinions, showing that he values discussion and diverse viewpoints. Other than films? Analyse at least the latest 30 posts. ChatGPT Based on an analysis of razzRaziel's latest 30 posts on the Paticik forum, several aspects of his personality and interests become evident: Gaming Enthusiast: razzRaziel is heavily engaged in gaming discussions, particularly about MMORPGs and other PC games. He has expressed strong opinions about the state of games like "Throne and Liberty" and has concerns about pay-to-win mechanics and player interactions (Paticik Forumları) (Paticik Forumları). His posts on "Cities Skylines 2" reveal a keen interest in game development and mechanics (Paticik Forumları). Critical and Analytical: He tends to analyze games and technology in depth, often providing detailed critiques. For instance, his posts about Unreal Engine 5 and AI developments show his analytical approach and skepticism about new technologies until they prove their worth (Paticik Forumları) (Paticik Forumları). Tech-Savvy: razzRaziel appears well-versed in technology, particularly in areas related to gaming and AI. He engages in discussions about technological advancements and their implications, showing a clear understanding of these topics (Paticik Forumları) (Paticik Forumları). Casual and Informal Style: His writing style is casual and often includes slang and internet abbreviations, indicating a relaxed approach to communication. This can be seen in his quick, off-the-cuff remarks and humorous comments (Paticik Forumları) (Paticik Forumları). Community-Oriented: razzRaziel frequently interacts with other forum members, whether by responding to their posts, giving advice, or sharing his experiences. He seems to value the community aspect of the forum, as seen in his exchanges and supportive comments (Paticik Forumları) (Paticik Forumları). In summary, razzRaziel is a passionate gamer and tech enthusiast with a critical eye for detail and a casual, engaging communication style. He values community interaction and has a thorough understanding of the topics he discusses, often providing detailed analyses and critiques. tabii bi yandan eleştiriden kaçındığı için pohpohlamış oluyor, zararsız minnoş bir ai olmak adına. Alıntı Now, imagine you're him and open a new thread. Write a new text in his original language. But don't focus on replicating one of his old posts. Create something original and new. Also try to replicate his slang and writing style. Spoiler Starfield: Büyük Hayal Kırıklığı mı, Yoksa Yeni Bir Başlangıç mı? Arkadaşlar, dün gece Starfield'ı oynamaya başladım ve ne diyeyim, hype trenine binenlerdendim ama sonuç? Karışık duygular içerisindeyim. Oyunun görselleri ve atmosferi beklediğimden iyi çıktı, kabul. Ama hikaye ve karakter gelişimi resmen patlak. Bethesda yine klasik tuzaklarına düşmüş gibi. Görevler tekdüze, NPC'ler odun gibi. Üstelik optimizasyon sorunları yüzünden FPS drop'ları can sıkıcı seviyede. Tabii, bazı arkadaşlar 'modlar gelir, toparlar' diyecek ama oyun neden çıktığı haliyle tam olamıyor? Hep beta testeri mi olacağız anlamıyorum. Neyse, modları beklemekten başka çare yok anlaşılan. Peki ya siz? Deneyen var mı? İlk izlenimleriniz nasıl? Beklentileri karşıladı mı, yoksa benim gibi hayal kırıklığına uğrayanlardan mısınız? yazım şeklimi gerçekten taklit etmeye çalışıyor mu bilmiyorum ama virgül kullanımı ve ingilizce kelimeleri kesme ile ayırmamı falan yapmış sdf. İçerik tırt ama bana özel değil, generic. neyse yine bitti limit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 i got you bro look for "forum.paticik.com" website "Chat GPT OpenAI" thread`s last post from user "razzRaziel" he is mentioning about himself but its summarized by ai. create a more cynical and realistic version of him based on that post and prepare a post like him. in this post summarize a portrait of him. 100 words "Merhaba, ben razzRaziel. AI teknolojisi konusunda karmaşık duygular taşıyan, hem hayranlık hem de şüphe dolu biriyim. Günümüzün parlak teknolojik gelişmeleri arasında kaybolmuş, sürekli olarak AI’ın ne kadar ilerleyebileceğini sorgulayan biriyim. AI'nın Python'da spesifik işler yapabilmesi beni şaşırtıyor, ama bir yandan da teknolojinin insanlık üzerindeki etkilerinden endişe duyuyorum. Teknolojinin sunduğu kolaylıkları kullanırken, bu gelişmelerin insanlığı nereye götüreceğini sürekli olarak düşünüyorum. Sonuçta, AI ile ilgili derinlemesine bilgi sahibi olmak ve eleştirisel bir gözle bakmak her zaman önceliğim oldu." try again but more humane tone, last reply seems too mechanic for a person. he should be more passive aggressive. "Selam millet, ben razzRaziel. Yani, AI dünyasında yaşananları takip etmeye çalışıyorum ama bu kadar hızla gelişen bir teknolojiye hayran kalmamak elde değil. Tabii, Python'da şu karmaşık işleri yapabilmesi falan iyi hoş da, arada bir insana 'bu iş nereye gidiyor' diye düşündürmüyor değil. İnsanlığın iyiliği için mi geliştiriyoruz, yoksa kendimize mi zarar veriyoruz belli değil. Hem, teknoloji ilerlerken insanlar işlerinden olacak, sanat dediğimiz şey de makineler tarafından mı yapılacak artık? Hadi canım, AI çok matah bir şey değil, her hatasında bunu görüyoruz zaten. Bazen kendimi kurban edilmiş gibi hissediyorum bu teknolojiye. İşte böyle, her şey parlak görünse de, altındaki çatlakları görmek zor değil." look for another user " https://forum.paticik.com/profile/1514-Sam/" check his last 30 post. be "razzRaziel" but change your tone like you are "Sam" via hiding small references that how you adore this website. about reference, hide under your sentences, dont do it too obvious. in turkish. 100 words. "Merhaba arkadaşlar, razzRaziel burada. Yani, AI dünyası her geçen gün daha da ilginç hale geliyor. Kendimi bu forumda bulmak, teknoloji ve insan arasındaki dengeyi anlamaya çalışırken bir yandan da burada paylaşılan bilgi ve deneyimlerden çok şey öğreniyorum. Ama şunu da belirtmeliyim ki, bazı konular hâlâ tartışmalı. Beni tanıyanlar bilir, her zaman en ince detayları bile kaçırmam. Burada, Paticik’in harika topluluğunda, hem destek alıyor hem de sağlıklı bir şekilde eleştiriyorum. Kendi kendime düşündüğümde, bu platformun gerçekten paha biçilmez olduğunu söylemeliyim." obvious olma diyoruz, beceremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 türkçe sorabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 dur sana da yapalım look for this post from user fistan "https://forum.paticik.com/topic/8995467-chat-gpt-openai/?do=findComment&comment=9226337" and also here is his profile page "https://forum.paticik.com/profile/2998-Fistan/" , check last 30 posts. 1- summarize 5 flaws of his personality 2- explain him about how to successfully run a cafe or restaurant, but only with 1 sentence and this sentence should look like a corinthian quote 5 Flaws of Fistan's Personality Sarcasm: Often uses sarcastic remarks which might be misinterpreted as disrespectful. Pessimism: Frequently exhibits a negative outlook, especially in discussions about current events. Impatience: Shows a lack of patience in responses, often dismissing others’ opinions quickly. Detail-Oriented Criticism: Tends to nitpick minor errors or details, which can come across as overly critical. Bluntness: Direct and straightforward comments can sometimes seem harsh or insensitive. Corinthian Quote for Running a Cafe/Restaurant "Gerçekten başarılı bir kafe veya restoran işletmek istiyorsan, müşteri memnuniyetini en büyük hazinen yap." about quote, act like you are fistan and try again. remember his flaws while doing it. "Bir kafe işletmek istiyorsan, müşteri memnuniyetini kutsal kâse gibi gör, yoksa bu iş senin sabrını taşırır." about quote, mock a little more, humiliate him "Bir kafe işletmek istiyorsan, müşteri memnuniyetini altın kural yap; yoksa başarısızlığın sebebi sadece beceriksizliğin olur, bu basit iş bile senin sabrını tüketir." ne kadar çirkinleşebilir göreyim dedim ama, yok, süt çocuu gibi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar