Shadow Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 BJK zaten rezalet yeni bişey değil ki bu, sadece Gedson ve Vegorst var başka?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 ŞG den sonra takım grafiği aşağı doğru gidiyor. Gelen gideni aratır diye boşuna dememişler. Neyse 2 maçtır puan alıyoruz. Hakemler, bala g.te puan geliyor. Nereye kadar gidecek merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 aynen iyileşme beklerken daha böyle farklı birşey çıktı geçen hafta ilk yarı kadrodan saçmaladı ama 2. yarı gene biraz denge vardı. Bugün ne oynadığını anlamadık ortaya karışık çoban salata gibi takım olmuşuz. Hakemler de iki haftadır bize çalışıyolar cidden, nasılsa bunlar şampiyon olamaz yüzü gülsün taktiği. Yöneticiler çıkıp da şimdi konuşamıyor işte. Adam gibi maç yönetin bizi kayırmayın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 2 maçtır hakemlerle yürüyoruz diyen bjkli arkadaşlar var. Ben 35 yaşındayım, hakemsiz yürüdüğünüzü hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 35 yıl boş CO2 salmışsın kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Geçen maçta kırmızı çıkmaması gayet normal. Olması gereken olunca şaşırıyoruz gerçi doğal olarak ama pozisyon sarıydı. Bu maç ise benim gördüğüm adananın penaltısı verilmedi. İşin kötüsü sezonu 10. bile bitirsek, bu lazlar bahaneler bulacak, suçu başkalarına atacak. Bunu bilmek zoruma gidiyor. Rezaletlerini kabul edip istifa edebilecek karakterde olsalar kafam rahat ederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 2 saat önce, TheGreatWall dedi ki: 2 maçtır hakemlerle yürüyoruz diyen bjkli arkadaşlar var. Ben 35 yaşındayım, hakemsiz yürüdüğünüzü hatırlamıyorum. 35inde durum buysa ailen için bir kayıpmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 2 saat önce, Robert_Poche dedi ki: 35inde durum buysa ailen için bir kayıpmışsın Bu ülkede şikeye karıştığı tescillenen 2 takımdan biri bjk. Diğer takım bi şımarık para babası uğruna yandı. Fakat bjknin şike ve hile dolu kültürünü kabul etmeyen ya bjklidir ya trolldur. İstediğin kadar tükürükler saçarak saldır etrafa… Gerçekler değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Her donem kollanan 4 buyukler var, sikilmadiniz mi bu siz soylesiniz siz boylesiniz muhabbettinden ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 16 dakika önce, TheGreatWall dedi ki: Bu ülkede şikeye karıştığı tescillenen 2 takımdan biri bjk. Diğer takım bi şımarık para babası uğruna yandı. Fakat bjknin şike ve hile dolu kültürünü kabul etmeyen ya bjklidir ya trolldur. İstediğin kadar tükürükler saçarak saldır etrafa… Gerçekler değişmez. gs fetullahin takimi kanka buna ne dicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Yahu ne desin filmi yazan onlar zaten. Güncel Uefa kupasını alan takımın fotoğrafına bakınca eksiklikler göze çarpmıyor mu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Kim daha çok kollanıyo yarışına girmeyecem de geçen haftaki nasıl sarıydı yahu yapmayın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 iyi ki girmemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 13-15 yaş aralığını ciddiye alıyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 4 saat önce, reampage dedi ki: gs fetullahin takimi kanka buna ne dicen yok oyle bisey, hayatta boyle kolay asilsiz iftira atiyorsan hayat seni bu durumda birakip ogretir. ama agir olabilir :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Oo futbol forumu 2010-2015 arasina donmus gibi. Applevodka lazim acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 VAR GS ve BJK kayıtları açıklamış. GS'nin kayıtları da onun topicte paylaşmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 oyna devam biz alışığız atılan kafalara çıkmayan kırmızılara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 hepsi yanlış ama doğrusunu en azından tutarlı bir kaç sene yapabilseler tamam diyeceğim. Bizim futbolda çifte standart hep vardı, bence hep de olacak. 1 hafta önce verdikleri kararlar ile 1 sonraki tutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Bizim var kayıtlarında paylaşacak bir şey yoktu. Çünkü belirsizlik falan yok. Yani müdahale çok zayıf kafadan ziyade 2 erkeğin öpüşmesi gibi pozisyon daha çok. var yanlış karar diye düşünüyor hatta var orta hakem üzerinde sözde baskı kuramıyordu, sadece pozisyonu izlemeye davet etmesi gerekiyordu, burda bildiğin at diyor nerdeyse var. Takip etmedim kural değiştiyse başka durum. Değişmediyse bunu da açıklamalılar Orta hakem de net kararının arkasında duruyor, öpüşüyor bunlar diğerinin abarttığına kanaat getiriyor. basit bir pozisyon. Yani belirsizlik nerde pozisyonda da var kayıtlarını açıklama gereği duyuyorsun. GS nn var skandalı yanında hiçbir belirsizlik olmayan pozisyonda bizim var ı da açıkladılar. nasıl ki şikede fenere ortak ettiler, burda da hemen beşiktaşı dahil edip gs nin biraz gazını aldılar. Hiç mazeretsiz tüm sezon var kayıtlarını açıklamalılar bakalım gördüklerimiz bunlar görmediklerimizde neler var. Tecrübeli var hakemleri nasıl baskı kuruyor orta hakemler üzerinde vs detaylıca görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Pozisyonun net kırmızı olduğunu ve orada darbenin şiddetinin önemsiz olduğunu sen de biliyorsun tabii. 1/0 konusu bu. Darbe var veya yok. Varsa burnunu da kırsa dokunup geçse de fark etmiyor, kırmızı. Tek fark vurma değil itme olsaydı sarı olurdu. Pozisyondaki oyuncuların formalarını değişsek de bir hafta boyunca aralıksız dönüp dolaşıp bu pozisyonda kırmızı verilmemesine döneceğini de biliyoruz. Ama esas sıkıntı Darksun'ın dediği. Kararlarda hiçbir şekilde tutarlılık yok. Farklı hakemleri geçtim, aynı hakemin kararları bile tutarlı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 6 saat önce, FuCKiR dedi ki: Bizim var kayıtlarında paylaşacak bir şey yoktu. Çünkü belirsizlik falan yok. Yani müdahale çok zayıf kafadan ziyade 2 erkeğin öpüşmesi gibi pozisyon daha çok. Uzun zamandır böyle gülmemiştim. Ps. Gs Allahın takımı da olabilir bana ne? Bjknin şike ve kara bir tarihe sahip olduğu gerçeğini değiştirmez bu. Umarım bjkli arkadaşlar akp oyverenlerinden bir farkları olmadığı farkına varır. Akp ekonomiye ne yapıyosa bjk türk futboluna onun zilyon katını yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 (düzenlendi) 9 saat önce, Rewendor dedi ki: Pozisyonun net kırmızı olduğunu ve orada darbenin şiddetinin önemsiz olduğunu sen de biliyorsun tabii. Kırmızı verilmemesine çok şaşırdım, orası ayrı. Kırmızı verilse şenola mağlubiyet için bir bahane ve suçlayacağı bir oyuncu verilmiş olacaktı, verilmemesine de bu sebeple sevindim. Ocak 4, 2023 aktiftablet tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Bu ne jshagsvsvsvsv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 haklı isyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar