Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2022 On 17.04.2022 at 20:43, eregorn dedi ki: sol tık: işaret parmağı scroll: işaret parmağı sağ tık: orta parmak.... bu.bir tek ben mi böyleyim diye düşündüm bi ara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2022 (düzenlendi) Ben klasik kullanıyom, Orta parmakla sağ tık, işaret ile scroll, o da çok ender. Önceden demişler zaten bizim zamanımızda scroll yoktu, Bırak scrolu, kullandığım ilk mouse tek düğme idi. İlk 2 düğmeli mousum, altında topu olan bir A4 tech almıştım. ( La o top ne çabuk kirleniyordu ? ) Scrollu yoktu ama. Bırak scrollu, ben hala kenardan mouse sol tık ile veya klavye üzerinden aşağa - yukarı çekiyorum sayfaları Edit : Bunu yazınca kendimi dinozor gibi hisettim. Nisan 23, 2022 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2022 ezber bozayim asdf yuzuk parmagi sol klik ve mouse 4 , mouse 5 orta parmak scroll , orta klik isaret parmagi sag klik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2022 (düzenlendi) 14 dakika önce, KHaRoN dedi ki: ezber bozayim asdf yuzuk parmagi sol klik ve mouse 4 , mouse 5 orta parmak scroll , orta klik isaret parmagi sag klik Sen nasıl bir mouse kullanıyon ya ? Şimdi baktım da Mouse 4, Mouse 5 - baş parmağın altında. Sol elini kullanıyor olsan gene öyle. Yüzük parmakla nasıl basıyon onlara merak ettim. Sende Mouse 4, Mouse 5 ters tarafta mı ? Kesin farklı bir şekil mouse seninki. Modeli söylesene. Vertical mouse filan mı yoksa ? Nisan 23, 2022 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2022 Normal mouse u sol elle tutunca bu oluyor abi, mouse modelinin cok onemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2022 27 dakika önce, KHaRoN dedi ki: Normal mouse u sol elle tutunca bu oluyor abi, mouse modelinin cok onemi yok Aaa sen sağlak mousu, solak olarak kullanıyon, ee yok mu solak mousu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2022 oyle mouse var da maalesef oyle dunya yok. Bi noktada saglak urunleri solak kullanmaya alismak zorunda kaliyor insan. Cok gencken (neredeyse win3.1 , win95 zamanlari) mouse artik birincil input oldugunda sag/sol klik swap i yapmistim, sonra ona alisip baska bilgisayar kullanamaz olunca o yanlistan donmem hizli oldu. Sonucta her yerde sol klik "solda" dolayisiyla mouse u sagdan sola alinca da "solda" kaliyor. mouse 4-5 butonlari da ambidextral bazi modellerde mouse 6-7 olarak iki tarafta da var ama o da yine alisma meselesi. Mouse simetrik olsa bile bu tuslarin oldugu modeller cogunlukta. O yuzden iki elle de mouse kullanmayi ve ters de olsa sol elle saglak setupda mouse kullanmayi ogreniyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2022 Ben de saglak mouse kullaniyorum. Mouse bulamamak ya da baska bilgisayarlara gecince sorun yasamaktan ziyade, ben hep solak klavyesini. Mirrored olmasi gerektigini dusunuyorum etkin bir sekilde solak mouse’u kullanabilmek icin. Zira normalde mouse tutarken klavyeyi kullanip ufak tefek bir seyler de yazabiliyorum ama mouse’u sol elime alirsam mevzu kopuyor. Bahsettigim sey numpad’in solda olmasi degil bu arada. Arrow keyler, harf yerlesimi falan komple. Cunku klavyedeki her tus saglaklar icin en dogal konuma yerlestirilmis durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 yüzük sol tık orta scroll işaret sağ tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 On 19.04.2022 at 16:23, razzRaziel dedi ki: benim dirsek full masa üzerinde, öyle olmasaydı muhtemelen elim kopup düşmüştü bilekten şimdiye kadar. son 1-2 senede başladı hafif ağrılar. son 4 senedir falan da ağır oturuyorum pc başında. yani evet istediğin şekli al eninde sonunda bi tarafların yamulmaya başlar hep aynı pozisyonda uzun süre durunca. asıl yapmak gereken değişiklik. şöyle güzel bi masa sistemi bulsam aslında istiyorum kolayca hem ayakta hem de oturmaya evirtilebilelen bi sistem. şubat'ta da düşmüş 2 haftalığına, belki yanlış ürün girilmiştir gerçi belli olmuyor. düştü diye giriyosun diğer mx master'lardan biri çıkıyor görmüştüm bi kere. 91 dolarlık maus 1000 liraya bi daha nah düşer boşa bekliyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 @tiLi mx master serisinin yeni ürünleri çıkmadı bi kaç senedir, 4. seri bekleniyor. şu an mx master 3 var mesela 2'lerin fiyatları daha uygun. o da etkileyebilir. bi de benim acelem yok ya, black friday'e kadar beklerim. en kötü orada neyse o fiyattan alırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 On 18.04.2022 at 08:58, Dynun dedi ki: Beware: Oda arkadaşım orta parmakla sol tıklıyor yüzükle sağ tıklıyor. kesin bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 (düzenlendi) On 09.05.2022 at 20:38, tiLi dedi ki: 91 dolarlık maus 1000 liraya bi daha nah düşer boşa bekliyoz ulan düştü de stokta kalmamış işin garibi sadece teknosa'da bu fiyat, heryerde 2k. bilerek olmayan ürünle cimri'den akakce'den adam mı çekmeye çalışıyolar napiyolar. Temmuz 1, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Yüzük parmakla tıklayanlar hala forumdan banlanmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Buyrun amirim, evet her parmagi uzerinde bulundugu tusa bastirmak yerine isaret parmagini kaldirip scroll yapanlar burda, alabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 On 01.07.2022 at 13:00, razzRaziel dedi ki: ulan düştü de stokta kalmamış işin garibi sadece teknosa'da bu fiyat, heryerde 2k. bilerek olmayan ürünle cimri'den akakce'den adam mı çekmeye çalışıyolar napiyolar. Aynen adam çekme sahtekarlığı bu, başka yerler de yapıyor zaman zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Teknosa'da böyle uygun görünüyor diye Logitech Z407 hoparlör kovalıyordum stoğa girer mi vs diye. Sonra ümidi kesip başka bir hoparlör almaya karar verdim. Mağazada dolanırken stokta görünmeyen Z407'yi internetteki fiyattan mağazada gördüm. Çalışanların demesine göre tekrar stoğa girmeyecek ama iade vs geldiği için stok takibi sağlıklı yapılamayan ürünlerde oluyormuş bu durum. Fiyatı da güncellemeyip aylar önceki haliyle bırakıyorlarmış, o yüzden internette diğer mağazalar arasında uçurum görünüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Logi hoparlörlere dikkat, bende 533 var bi kapatılamayan kendini standby'a alma durumu var, feci sinir bozucu. Bi yarım saat falan kullanmazsan kendini standby'a alıyor, ya switch'ten kapatıp açacan ya da 1-2 dk (ses yüksekliğine göre) ses pompalayacan ki otomatik kendini aktive etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 kaça satıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Hediye ya, satmam Ses kalitesi güzel yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 >z533 >güzel0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 20 saat önce, Fistan dedi ki: kaça satıyon z506 var 5.1 satiyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 2.1 lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Z407 güzel, tavsiye ederim. Bluetooth kumandası da kullanışlı ve pratik baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 razzRaziel, 01.07.2022 13:00 tarihinde dedi ki: heryerde 2k mx vertical hiç düşemedi lol. 3k+ olmuşken sonunda gittim şundan aldım denemelik bilek ağrısına faydası var mı yok mu karar veremiyosun o derece az etkisi. elimi farelerden çekersem direkt kayboluyo ağrı ama mesela. bi de bu farelere tıklaması da çok uyuzmuş, tıklamayı destekleyecek zemin olmadığı için imleç hafiften oynuyor tıklarken falan. o yüzden mıncıklama hareketi gibi baş parmakla destekleyerek tıklamak gerekiyor ama ona da alışmak gerek çünkü üşeniyosun normal fareden sonra. nerdeyse hiç kullanmıyorum yanyana olmalarına rağmen, ucuz yollu çözmüş olduk vertical macerasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar