Liebe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 (düzenlendi) Ben kendi a53 ile yapamadım update öyle kullandım. Sonra baldızın iPhone ile update yapabildim arada hiçbir fark anlayamadım. Ses kalitesi ikisinin de çok iyi jabra biraz daha doygun bir sesi vardı budsın tizler bir tık daha iyi geldi. Sesi kısıp kontrol ettim abi tabiki bu arada kısınca kısılıyor açınca max seste bile abi bir sorun mu var bunda falan dedirtti, açmaya çalıştım her yerden sesi ama nope Eylül 27, 2022 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2022 https://www.cimri.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-jabra-elite-45h-siyah-kulak-ustu-bluetooth-kulaklik-fiyatlari,668904019 şu tarzda kulak süngerleri olan modellerin spesifik bir ismi var mı? ben bu tip süngerli kulaküstü kulaklık arıyorum. Bose, Logitech vb gibi markalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2022 Türkçe nedir bilmiyorum ama on-ear bunlar. Diğerleri de işte over-ear ve in-ear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 17 saat önce, GERGE dedi ki: Türkçe nedir bilmiyorum ama on-ear bunlar. Diğerleri de işte over-ear ve in-ear. aynen öyleymiş ama tırı vırı bizim ülkede pek iplenmemis aciklamalarda bu olay. manuel bakicam anlasilan hep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 Rtings'e baktım, Jabra'lar dışında o tarz pek iyi kulaklık yok. Ama EQ yaparsan bulunur daha fazla. En iyisi bu gibi görünüyor: https://www.rtings.com/headphones/reviews/jabra/evolve2-65-wireless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 o tarzda tr'de çok fazla bir seçenek yok. yurt dışında bulduklarımda ya amazon tarafından gönderilmiyor ya da ürün çok pahalı haliyle... jabra'da gereksiz bir mikrofon olması adamı sinir ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2022 Jabra Elite 45H bunu aldım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Bluetooth kulaklıklarla Windows 11'de sorun yaşayan var mı? Hem WH1000xm3 hem de airpods pro stutter yapıyor. Nette yazan çözümleri denedim ama bana mısın demediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 (düzenlendi) civarda yeni aldığın başka bir alet enterferans yapıyor olabilir mi? bt vericisi veya kafan direkt güneş alıyor olabilir mi? anakarttan anten bağlantın çıkmış veya o incecik kabloyu kedi kemirmiş olabilir mi? Kasım 29, 2022 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Son 1 haftadır bende de var o, üç kulaklıkla denedim. Genelde bağlantıyı 1-2 kere kapatıp açmayı denediğimde geçiyor. Güncelleme filan mı bugladı acaba? Jabra ve Sony kullanıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Bir de ofiste bir arkadaşmiçin baktım, şu anda en f/p TWS Jabra Elite 3 gibi görünüyor, ucuza düşünüyorsanız bakın derim fiyatlar artmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 @GERGE konuşma kalitesi nasıl o kulaklığın? Özellikle başka insanların da konuştuğu ortamda, veya araba/avm gibi yarı gürültülü ortamlarda konuşurken sizin bağırmanıza gerek kalmadan karşı taraf rahat ve anlaşılır duyabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Frekans cevabına ve özelliklerine ve programına baktık, bu fiyata en iyilerinden. Ses kaydı için şurada örnekler var: https://www.rtings.com/headphones/reviews/jabra/elite-3-true-wireless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 9 saat önce, goldbären dedi ki: civarda yeni aldığın başka bir alet enterferans yapıyor olabilir mi? bt vericisi veya kafan direkt güneş alıyor olabilir mi? anakarttan anten bağlantın çıkmış veya o incecik kabloyu kedi kemirmiş olabilir mi? Moboda wifi veya bt yok, usb stickle bt kullaniyorum. Yazdigini okurken aklima geldi mouseun wireless stickini soktum, kablolu bagladim. Oyle deneyecegim bir sure. 2 saat önce, GERGE dedi ki: Son 1 haftadır bende de var o, üç kulaklıkla denedim. Genelde bağlantıyı 1-2 kere kapatıp açmayı denediğimde geçiyor. Güncelleme filan mı bugladı acaba? Jabra ve Sony kullanıyorum ben de. Benim de bir sure olmadigi olabiliyor ilk actigimda. Sonra basliyor tekrar ve sikligi degisiyor ilginc bir sekilde. Gecen yil bir update sorunu varmis ama yakin zamanli bir posta denk gelmedim internette guncelleme sonrasi boyle bir vakayla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Mouse'un wireless adaptörünü çıkartıp kabloyla deneyince stutter bitti. Sonrasında ilginç bir şekilde bluetooth girişini kasayla gelen portlara, mouse wireless adaptörünü moboya doğrudan bağlayınca stutter'lar kesildi. Bir sürü şeyi denedim, aklıma hiç mouse'un adaptörü gelmedi. Öyle bir durum varsa bir kontrol etmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Ben bluetooth ile dizüstüne bağlanıyorum, bağlı başka bir cihaz da yok. Benim sorun farklıdır. Sürücüleri tekrar yükleyeyim olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Bose deneyen kullanan yok mu hiç ? Kulaklarım küçük, sanırım bose dizaynı biraz daha büyük kulaklar için, sorun yaşar mıyım bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Bose'un earbuds'larını denemedim ama kutudan 3 farklı büyüklükte apart ile çıkıyormuş. Ben sorun yaşatacağını sanmıyorum. Over-ear modelleri diyorsan onlarda hiç yaşamazsın. Eski nesil modellerinden birisi var, aşırı rahatlar. Müzik dinlemeyi hala en çok emektar Bose'da seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 In ear düşünüyordum, soundsport ya da quitecomfort lardan. Teşekkür ederim, alırsam ben de yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar