Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 cancel bastım geçtim. zaten bir halt yok bear izliodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 mit konuya el atmış çözerler yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Mickey Mouse hemen yakalanip turkiyeye iade edilsin 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 torrentleyerek disneyi batırabiliriz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 glendale ermenileri uğruna 80 milyonluk pazarı soğutmak tam bir beyinsizlik eğer cidden öyleyse ama geçenlerdeki yerli dizi skandalıyla da alakalı olabilir, emin olamadım net açıklama yapılmayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Disney+ in Tr de yayin yapmasi icin bir yerlerden izin almasi gerekmiyor mu? Cat diye onu iptal edip pazardan kovabilirler. Tr de her an her sey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 İktidar Atatürk hayranı o yüzden hemen yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Gallant, 02.08.2023 18:40 tarihinde dedi ki: Disney+ in Tr de yayin yapmasi icin bir yerlerden izin almasi gerekmiyor mu? Cat diye onu iptal edip pazardan kovabilirler. Tr de her an her sey olabilir. Kovsa ne olacak ? Neye dayanak olarak kovacaksın ? Kendi yapımı diziyi yayınlamıyor mu diye ? Sence bu hareketten sonra Türkiye'ye kolay kolay yatırım gelir mi ? Devlet eliyle yapılacak her şey ters teper. Bunu yapacak olan toplum. Tepkisini koyacak olan, malı, hizmeti satın almayacak boykot edecek olan toplum. Bunun da ancak sahip olduğun alım gücüyle ilgisi var. Türkiye pazarı Disney gibi bir firma için noktadan ufak. 80 milyonuz biz diye goygoy yapmanın alemi yok. Satın alma gücün ne ? Bugün bilgisayar oyunları bile adam akıllı Türkçe çıkmıyor. Sony gibi bir firma Türkiye'den elini ayağını çekmek üzere. Türkiye bu kafayla gittiği sürece sürünmeye mahkumuz. AKP'nin hele hele son 10 yılda Türkiye'ye attığı en büyük kazıktır alım gücünün bu kadar düşmesi. TC pasaportunun değeri yok. Parasının değeri yok. Alım gücü yok. Şirketlerinin piyasa değeri yok. Şirketlerinin, yatırım fonlarının gelişmiş ülkelerde yatırımları yok. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Büyük bir nüfus oldugumuz için market olarak hala değerimiz var. Çin kadar baskı yapamayız belki ama bir şekilde misilleme yapılmalı, devlet görünürde bulaşmamalı görüşüne katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 mani, 02.08.2023 20:35 tarihinde dedi ki: Kovsa ne olacak ? Neye dayanak olarak kovacaksın ? Kendi yapımı diziyi yayınlamıyor mu diye ? Sence bu hareketten sonra Türkiye'ye kolay kolay yatırım gelir mi ? Devlet eliyle yapılacak her şey ters teper. Bunu yapacak olan toplum. Tepkisini koyacak olan, malı, hizmeti satın almayacak boykot edecek olan toplum. Bunun da ancak sahip olduğun alım gücüyle ilgisi var. Türkiye pazarı Disney gibi bir firma için noktadan ufak. 80 milyonuz biz diye goygoy yapmanın alemi yok. Satın alma gücün ne ? Bugün bilgisayar oyunları bile adam akıllı Türkçe çıkmıyor. Sony gibi bir firma Türkiye'den elini ayağını çekmek üzere. Türkiye bu kafayla gittiği sürece sürünmeye mahkumuz. AKP'nin hele hele son 10 yılda Türkiye'ye attığı en büyük kazıktır alım gücünün bu kadar düşmesi. TC pasaportunun değeri yok. Parasının değeri yok. Alım gücü yok. Şirketlerinin piyasa değeri yok. Şirketlerinin, yatırım fonlarının gelişmiş ülkelerde yatırımları yok. afedersin çok da fifi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Bursa bülbülüne yazık oldu ya. Mis gibi filmdi. İzlemek istersen izleyebilecegin yer de yok. Adamlar onca emeği hiç etti. Disneye güvenip zor film yapar millet bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Benim ufak kuzen benim hesaptan film dizi falan izliyor. Atamı çok seviyorum, saygım sonsuz ama hesabı iptal edip kuzenimi çocukluğunda reelpolitik ve jeopolitik ile tanıştırmak istemiyorum. Onun mutluluğu benim için daha önemli. Atam yaşasa beni anlayışla karşılardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 tıstsısıtı 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 devletin birşey yapması doğru olmaz, o zaman meme tier malzeme olunuyor dünyaya sadece. neyse doğrudüzgün kendileri bir açıklama yaparlar umarım neden ne diye. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 mani, 02.08.2023 20:35 tarihinde dedi ki: 80 milyonuz biz diye goygoy yapmanın alemi yok. Satın alma gücün ne ? Bugün bilgisayar oyunları bile adam akıllı Türkçe çıkmıyor. Sony gibi bir firma Türkiye'den elini ayağını çekmek üzere. Türkiye bu kafayla gittiği sürece sürünmeye mahkumuz. AKP'nin hele hele son 10 yılda Türkiye'ye attığı en büyük kazıktır alım gücünün bu kadar düşmesi. TC pasaportunun değeri yok. Parasının değeri yok. Alım gücü yok. Şirketlerinin piyasa değeri yok. Şirketlerinin, yatırım fonlarının gelişmiş ülkelerde yatırımları yok. dur dur tamam daha vurma, öldük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 80 milyonuz iyiymiş, ülkede toplasan insan sıfatını hakeden 5m var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Ya bu firma tarafından yapılan resmi bir açıklama ise dili çok garip değil mi? Her yerde karşıma çıkıyor bu foto, kullanılan dil haber dili gibi ama yukarda fimaların antetleri falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Memlekette iktidarından muhalefetine, sektör temsilcilerine, sanatçısına sporcusuna kadar herkes populist. Türkiye'de hükümetlerle dirsek temasında olup hukuksuz bir şekilde kazanç elde etmeyen hiçbir firma yatırım yapmaz. Birileri yatırım yapıyorsa bilin ki soyuyorlar. Disney+'a devletin bir yaptırımı olursa bundan sonra muhalif medya ve kendine muhalif diyen youtube gazetecileri de ağlamasın sansür uygulandığında, sesleri kesildiğinde, ifadeye çağırıldıklarında. Toplum hiç ağlamasın biz özgürlük istiyoruz, eşitlik istiyoruz, refah istiyoruz, kalkınmak istiyoruz diye. Ortadoğu kafasıyla gündelik hayatını idame ettirip batı medeniyetinin konforuna sahip olamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Adamlar superconductor açıklıyor, uzaylılar gerçek diyor, biz bir dizi iptal oldu diye dış işleri bakanı sokuyoruz araya ama iptal olmadığını öğreniyoruz. Yemin ederim şu zam döneminde milleti uyutmak icin daha iyi bir taktik olamaz. Salak miktanisi gibi haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 iptal olması diye bir durum yok. adamlar sadece yerelde gösterecek normalde tüm dünyada gösterilecek yapımı. iptal etseler daha iyiydi bundan en azından iptal edilmiş denirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 sanssizsansli, 02.08.2023 18:10 tarihinde dedi ki: torrentleyerek disneyi batırabiliriz bence. taksimde miki bicaklayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 yapilmis o moruq donald duck a evet maalesef tecavuz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 mani, 02.08.2023 19:35 tarihinde dedi ki: Kovsa ne olacak ? Neye dayanak olarak kovacaksın ? Kendi yapımı diziyi yayınlamıyor mu diye ? Sence bu hareketten sonra Türkiye'ye kolay kolay yatırım gelir mi ? Devlet eliyle yapılacak her şey ters teper. Bunu yapacak olan toplum. Tepkisini koyacak olan, malı, hizmeti satın almayacak boykot edecek olan toplum. Bunun da ancak sahip olduğun alım gücüyle ilgisi var. Türkiye pazarı Disney gibi bir firma için noktadan ufak. 80 milyonuz biz diye goygoy yapmanın alemi yok. Satın alma gücün ne ? Bugün bilgisayar oyunları bile adam akıllı Türkçe çıkmıyor. Sony gibi bir firma Türkiye'den elini ayağını çekmek üzere. Türkiye bu kafayla gittiği sürece sürünmeye mahkumuz. AKP'nin hele hele son 10 yılda Türkiye'ye attığı en büyük kazıktır alım gücünün bu kadar düşmesi. TC pasaportunun değeri yok. Parasının değeri yok. Alım gücü yok. Şirketlerinin piyasa değeri yok. Şirketlerinin, yatırım fonlarının gelişmiş ülkelerde yatırımları yok. Ben tersini soylemedim, beklenebilecekleri soyledim. Zaten hukumetin disaridaki imaji belli, bu saatten sonra yatirim filan zor gelir. Risk seviyesi surekli degisken ulkeye kimse yatirim yapmak istemez. Turkce icerik olmadiktan sonra uye sayisi zaten otomatik olarak dusecekti, bu da tuz biber ekti. Disney+ genel olarak ben eşşeğim gibi yonetiliyor, quantity over quality olayina dondurdu kendi franchiselarini bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 Bir allahın kulu da Atatürk'ün dizisini yapmak için Disney'e muhtaç mıyız diye düşünmüyor... Yazık ya, niye biz kendimiz dünyaca ünlü olacak kaliteli bir yapım yapmıyoruz diye götümüzü yırtcağımıza, gelmiş disney bla bla diye bağrıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar